icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

vickygreg
6. máj 2011

@merryann mrkni na stranu 45 a 46.
No a ja mam NUNU 2011 skoro 2 mesiace a este sa stale z nej vytesujem je to jednoducho super kociar. Mozem len odporucat. Ak mas nejake otazky rada ti zodpoviem.
😵

merryann
7. máj 2011

@vickygreg
velmi pekne dakujem za ochotu a uz aj idem otravovat..upila si nunu aj s plkastenkou ci sisi ju musela dokupovat? lebo odkial si budem objednavat tam je moznost dokupenie ale zase tam nieje cena 😠 😠

vickygreg
7. máj 2011

@merryann nie nemala som plastenku ani koskytierku. Ja som objednavala cez Aladina, ale niektore baby mali pribalene pri Nune aj original plastenku ... Ale inak tento set sa bude predavat asi tak v maj - jun, ja sa ho uz tiez nemozem dockat. Moskytierku pouzivam zatial univerzalnu .....

vickygreg
7. máj 2011

@merryann prikladam foto, no lepsie som nenasla

ainetobi
7. máj 2011

@mau A to je čo? Ece som o tom nepočula. Kde to nájdem?

edusik
7. máj 2011

@mau no už som videla kadečo, ale toto ma odrovnalo...

mau
7. máj 2011

@edusik chýba mi emotikon - neviem, či si to myslela pozitívne alebo negatívne 😅

edusik
7. máj 2011

@mau veď práve že som sa nevedela rozhodnúť či je to waw alebo hihihi 😎 , čakala som nejaký chránič spodnej časti korbičky kočiara (k téme), preto som na to pozrela, a dostalo ma to

v prvom momente zbytočnosť, v druhom - vyberiem jedny topky a viac mi na sezónu netreba.. prosto neviem či je to OK alebo blud...

mau
7. máj 2011

@edusik jáj prepáč - to bolo mimo tému ako reakcia na požierača tenisiek 😉 No podľa mňa je to užitočná vec... Lepšie ako neustále kupovanie topánok 😅 Nájdem ti diskusiu a pošlem link do IP 😉

edusik
7. máj 2011

@mau mne neva že si písala mimo tému - to som len dala na vysvetlenie svojich myšlienok - nič v zlom... ja som za všelijaké také vychytávky, najnovšie máme napr. redukciu na normálnu stoličku aby malá sa naučila papať s nami za veľkým stolom... 😉

ahhhhhhhha, už viem moju reakciu - je to WAW - až teraz som pochopila že je to super napr. na firstbike... čo sa človek večer o takmto čase nenaučí... a to sa drahý sfučal a šiel spať, že zas čítam zbytočnosti hihihi

mau
7. máj 2011

@edusik jj to odrážadlo som mala na mysli, lebo si spomínala ako vám motorka požiera topánky 😉

yravas
8. máj 2011

mau - super 😉 tie chrániče idem hneď objednať, lebo mi kupujeme tenisky každý mesiac nové 😲 malý sa strašne rád vozí na odrážadlách, hlavne na tej novinke Firstbike a derie tenisky jedná radosť 😵

ainetobi
8. máj 2011

@mau dakujééééééém 🙂

iness
11. máj 2011

ahojte, predavam 4 mesiace pouzivanu nunu fialovu aj s plastenkou , moskytierou a s fusakom, je to model z roku 2010,

marafka
11. máj 2011

dako nam tu tato téma upadá, ci cakáme na novú dodávku kocíkov???? 🙂 no ja sa tej mojej uz veru neviem dockat 🙂

pittelka
11. máj 2011

takto som poriešila tašku na kočík 🙂 , je maličká, ale pritom som tam napchala plienky, vlhké útierky, peňaženku, kľúče, mobil, servítky... všetko čo potrebujem 😀

yravas
11. máj 2011

baby - ja som dnes volala do e-shopu, kde som mala objednanú Nunu, že kde mám peniaze - keďže som sa rozhodla, že Nunu nevezmem .... a oni mi povedali, že kočík mi včera poslali, že dnes by mi mal prísť 😲 😲 😲

... mňa asi trafí .... no ale aspoň vyskúšam, že či je 2011 lepšia ako 2010 - pričom 2010 som skúšala s mojím drobcom a podľa mňa mu bola malá 😉

pittelka
11. máj 2011

@yravas a nedá sa vrátiť späť? No ale uvidíš, ako sa do nej zamiluješ 😀 , ja som s ňou veľmi spokojná a malý tiež nie je tiež najmenší. Dokonca sa do nej vtrepe aj môj skoro 3 a pol ročný syn 😀 . Je super....

dida81
11. máj 2011

@yravas a prečo si sa rozhodla, že ju už nechces? Ci vybrala si si iny?

Kočky, mne dnes dorazila podložka a taska na kocik pinkie, večer pridam foto, kedze sa mi vybil fotak.
Taska je fajne velka, ja taku potrebujem, ja mam stale full tasku 🙂

lucka11123
11. máj 2011

ahojte zlta nuna 2011 ma sedu striesku ci tiez zltu ako 2010, lebo na fotkach je aj taka aj taka...

yravas
11. máj 2011

pittelka - jasné, dá sa vrátiť - veď mi to aj hneď navrhli 😎

dida81 - strašne sa mi páčila Nuna, ale stretla som jednu maminku, ktorá ju mala, tak som si vyskúšala a zdala sa mi príliš malá ... tak som objednávku zrušila, aj hlavne kvôli tomu, že som si objednala farbu Sand a tá im neprišla - prídu až o 6 týždňov .. na výmenu mi ponúkli farbu Licorice, čo ma veľmi nepotešilo, nakoľko som nechcela na leto tmavú farbu 😒
- vybrala som si Quinny Senzz alebo Peg Perego P3 - čakala som iba za peniazmi, kedy mi vrátia za Nunu 😕 a dočkala som sa kočíka namiesto peňazí 😎

- zajtra pošlem foto aj s mojím chrústom ... dnes sme skúšali len tak narýchlo bez striešky, lebo sme sa ponáhľali na vystúpenie staršieho chrústa do škôlky .... a kuriér nás vymákol rovno na dverách :D manžel zhodnotil kočík, že " veď v poho, zložený je malý, je ľahký, veď čo by si chcela 😉

... keď som Nunu postavila vedľa Jané - tak to jaké "prdítko" 😲 keď si ho necháme, tak si budem musieť zvyknúť ...

yravas
11. máj 2011

... len tie kolieska mohli byť trošku lepšie 😒 sú dosť umelé ... ale tak uvidím zajtra, ako sa s ním bude chodiť aspoň po podlahe

edusik
11. máj 2011

my máme konečne Nunu, po oblbovaní z Maderny, že dôjde o 14 dní, potom 2.mája, tak do 10. určite - som objednala u Aladina včera a dnes mi ju doniesli - z Maderny sme vybrali zálohu... vraj nič nedošlo ale Aladinovi došlo min týždeň skolo 20 kusov... zvláštne... (myslím skôr že niečo do Maderny došlo ale dali náš niekomu "lepšiemu")

Je supeeeer - hneď prechádzka do obchodíku... malá okamžite povedala "dobrý je" 🙂, kolieska vôbec nepočuť - doteraz sme mali nafukovacie, tak som sa toho veľmi bála, EMITEX podložka mi pasuje ako uliata - tak neviem či sa na Pinkie nevykašlem... juj veľmi sa teším aj muž je ráááád...

Už sa neviem dočkať ako cez víkend "vyhodím" trojkombináciu aj golfáč z auta k našim k zakonzervovaniu 🙂

pittelka
12. máj 2011

@yravas presne je to o zvyku 😉 . Aj ja som mala slaloma a nedá sa to vôbec porovnávať... slalom je klasický veľký športový kočík a Nuna sú golfky 😀 . Prvá reakcia bola tiež zmiešaná,"že maličký", ale teraz si neviem vynachváliť 😀 Skús si porovnať rozmery sedenia a uvidíš ako sa upokojíš 😀 😀 😀 A manžel bol taký, že vymýšlam, ale teraz keď niekde ideme a máme dať do auta kočík aj bicykel, tak je rád 🙂

yravas
12. máj 2011

pár foto nášho chrústa v Nuna Buggy 2011 😉

yravas
12. máj 2011

... ešte neviem, či si ju necháme - má dnes prísť pozrieť švagriná a sesternica ... švagriná tiež nad ňou uvažuje, oni majú iba polročnú princeznú, tak možno si ju nechajú oni 😀

pittelka
12. máj 2011

@yravas krásnučký je maličký 🙂 , Patrik je tam asi tak isto 😀 . Inak tá streška sa dá aj posunúť vyššie.

monika_u
12. máj 2011

Ahojte mamičky, rozhodujem sa či kúpiť NUNU2011 alebo nie. Mne sa veľmi páči. Čítala so aj vaše pripomienky. Len sa xcem spýtať, či vašim drobcom nechýba madlo a polohovanie nožičiek? Mne sa páči farba Licorice. 🙂
Ďakujem

janickako
12. máj 2011

Ahoj, my čakáme nunu licorice páve dnes, tak sa už nemožem dočkať 🙂))