icon

Kočík Paradise Junior

miskapeter
24. apr 2015

Ahojte nemáte niekto skúsenosti resp. nejaké referencie na tento kočík. Ďakujem 🙂

maria987
•
19. sep 2015

Ahoj. My tiež uvažujeme nad týmto kočíkom a rovnako naň neviem nájsť žiadnu referenciu. Vy ste si ho nakoniec kupili? Vieš poradiť? A podotázka, je tento kočík odpružený? Veľmi pekne ďakujem za radu. 🙂

kubiscatko
•
10. jan 2016

Ja mam tento kočik a som s nim maximalne spokojna!Dlha a široka vanička nam posluzila az do 8 mesiacov.Maly sa tam spokojne vyspal aj vo fusaku.Vyhodou je aj to,ze vanicka je dostatocne hlboka,takze v pohode aj väcsie dieta s fusakom este zakryjete nanoznikom.Sportiak je dobry hlavne v tom,ze sa da sklopiť do uplneho ľahu a ma dlhu strechu,čo ocenia mamičky s deťmi čo sa so slniečkom veľmi nekamaratia,ako my😉.Vajce,vanička aj športiak sa daju nakliknut v oboch smeroch.Tak toľko moja skusenosť.

petka3012
•
18. jan 2016

@kubiscatko ahoj, ja som nasla tento kocik ale tiez neviem najst info o nom, potrebovala by osm vediet rozmery a vahu kocika, kde by som to nasla, nejaka stranka? dakujem 🙂

nelinka2009
•
1. feb 2016

Ak ma niekto na predaj tento kocik vo fsrbe pre chlapca napiste mi. Poprosim BA a okolie a roxumna cena.

prihlasovaciemeno1
•
19. mar 2016

priestorovo je tento kocik dobry lebo sa don vselico pomesti a je lahky, ale ma vazne technicke nedostatky: Rozpera medzi prednými kolesami je uchytená plastom ktorý praskne a predne kolesa sa rozčapnu do tvaru A, museli sme dodatočne vystučit tieto spoje. Zadne koleso sa vysuva tak, že stlacite stred kolesa-tlačitko a vysuniete z osi a tento mechanizmus, to tlačitko sa zakrátko pokazilo (takze musite zhanat novekolesa). Sedačka, pre dieta ktoré uz sedí má pri vyklápaní operadla smerom hore príliš tupý uhol, a tak dieta je len v "polosede", boli sme nutený kupit dalsí "sportovy" kočik. Urcite by sme tento model opäť nekúpili.

kubiscatko
•
19. mar 2016

@prihlasovaciemeno1 To kde ste ten kocik kupili?lebo ja som ho mala 2 roky,maximalne vyuzity a nic z toho co opisujete sa mi nedialo.kocik uplne tip-top.nic mi nehrkalo,nepraskalo...kocik som uz predala a kupujuca bola v milom soku aky perfektny kocik kupila.

prihlasovaciemeno1
•
21. mar 2016

v Nowom Targu na trhu 🙂

kubiscatko
•
21. mar 2016

@prihlasovaciemeno1 aj ja som ho tam kupila...tak ste zrejme natrafili na chybny kus.lebo moj bol naozaj perfektny

nicol521
•
10. sep 2016

Poviete mi kolko ste dali za ten kocik

kubiscatko
•
10. sep 2016

Ja si uz presne nepamatam,ale okolo 400€ za 3 kombinaciu s fusakom a rukavnikmi

janiska1990
•
29. dec 2017

Mam tento kočík rok.
Plusy:
-velka vanička ( používala som do roka, maly mal velkost 75-80)
-velke nafukovacie kolesa
- strieška vyborna na zimu, da sa dost sklopiť
- vnútorná časť vaničky sa da vybrat
- vanikcu ke mozne pouzit aj ako kolisku
-da sa polohovat
- ma pruziny
- pohyblice pred e kolieska- daju sa aj zablokovat
Lahko sa sklada konstrukcia
Minusy:
Vo vanicke su neni zabezpecena vnutorna ocelova vystuz,musela som si to zabezpecit aby sa bábätko neudrelo
-vo vanicke sa neda pripútať
- kocik mi dost vrzga aj po namazani, sposobene asi plastovými prvkami
Maly spodný košík
Na sportovej casti je mantinel na pridrzanie velmi daleko vsadeny
Zasekava sa brzda

mareri
•
Odpoveď bola odstránená
•
julkaaa1
•
1. jún 2024

Ahojte viem ze je to stara téma ale chcem sa spýtať mame tento kocik už pri 3 dieťati ale akurát rozmýšľam žeby som si dala usit tu podložku do kocika akurát som dnes dala športovú časť myslíte že sa tam dá dat ta podlozka ? Ak máte daktora foto budem veľmi vďačná ak sa vám to podarilo