Kočík Peg perego AT4. Aké máte skúsenosti?
Nenašla som tu nič na tento kočík. To je taký perfektný, že sa o ňom nediskutuje, alebo ho nik nemá??? Ak ho niektorá máte, napíšte prosím skúsenosti? Je aspoň taký široký a pohodlný ako staršie Atlantico? A čo kolieska? Váha kočíka?

•
19. okt 2009ahoj ma ho moja kamoska mne sa ten kocik strasne paci..ja som ho chcela ale nemali ho tak mam PP Uno..AT4 je totalne siroky a velky jej maly ma uz po roku a v pohode sa tam vyspinka...len jedna vec je naom zla ze ta rucka sa jej kruti a to som uz videla na viacerych tychto at4.
0
ahoj.kočík je fakt bez debaty perfekný, my ho máme od narodenia, malý má už skoro dva roky ale v tomto sa najradšej vozí a niekedy aj spí.je veľmi priestranný, vojde sa vo fusaku aj v kombinéze spolu do kočíka, kolesá zvládnu každý terén. my sme už rúčku vymenili, lebo sa tiež krutila, nová rúčka stojí cca 30 Eur a je taká penová. ináč kočík je dost tažký a velký ale len na skladanie, ináč sa tlačí lahúčko.🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
janyka, tento kocik sa uz nevyraba,a ani nie je v predaji, co si myslim ze je skoda :-| . tak asi preto tu diskusia nie je taka ako pri novsích modeloch
ak by niekot chcel tento kocik, velmi odporucam. kupili sme ho z druhej ruky, je velky, ma velke kolesa, prejdem s nimi po luke aj po polnej ceste. Predtym sme mali polsky kocik, taky hupaci s velkymi kolesami, ten bol do terenu lepsi, ale aj tento je dobry. Ked vidim ako sa kamosky s ich kociarmi nevedia dostat nikde......... 😉
mozem len odporucit, ma velky nakupny kosik, da sa do neho dostat aj ked babo spinka. odporucam!
mozem len odporucit, ma velky nakupny kosik, da sa do neho dostat aj ked babo spinka. odporucam!
na Peg Perego AT4 z druhej ruky som prave nasla inzerat na bazosovi, za 169EUR:
http://deti.bazos.sk/inzerat/10415343/super-koi...
http://deti.bazos.sk/inzerat/10415343/super-koi...
@december ahoj mohla by som poprosit kde ste zohnali madlo na pegperego AT4 sa kamaratke zlomilo v klbe kde sa zdviha kocik dakujem
@martinka30 ta diskusia je 6 rokov stara...myslim ze bud v bazare inak uz asi nikde..
MAdlá sú rovnaké. Mám AT4 aj GT3 a keď sa pokazila tá gumová rúčka poslali mi tú z GT3.
Začni písať odpoveď...

Odošli