icon

Kočík pre 2 až 3 ročné dieťa

lila01
25. okt 2021

Prosím poraďte mi kočík hlboký, ktorý má vnútorný rozmer vaničky aspoň 100 cm. Dcérka 2.5 ročná rada spí poobede vonku odmalička a akosi sme už náš doterajší kočiar 85 cm prerástli. Nechcem športový, ale vyslovene hlboký, taký že aj v januári ju môžem vo fusaku šupnúť na terasu. Zatiaľ som nikde také veľké rozmery nevidela. Máte nejaké tipy? Ďakujem

zuzkaa1991
25. okt 2021

@lila01 moja spala v sportovom kociku ale vzdy som dala kocik do izby.....uz je. Dost velka aby spala dnu ;) V posteli ale kazdy sme.ini

domiklik
25. okt 2021

@lila01 nejaký retro kočík, alebo originál kočík zo začiatku 90 rokov

deedol
25. okt 2021

my sme mali hartan vip xl, ktory ma vraj jednu z najvacsich vaniciek, ale teda 100 cm nemal ani nahodou :-/ ak nezozenies, tak mozno skus sportovy, ktory sa da dat do uplneho lahu. ci to by neslo?

lila01
autor
25. okt 2021

@deedol Baby, ďakujem za tipy, športový nechcem, predsa len vanička je pohodlnejsia na spánok a som rada že spí vonku, bude zdravá, nechcem ju dávať dovnútra, 2 roky mi krásne 2 zimy prespala vo fusaku von na terase aj keď bolo -10. Samozrejme keď bola už kalamita dala som ju dnu, ale prednostne by som sa potešila veľkej hlbokej vaničke, predsa len viac ochráni v zime dieťa ako športová časť.

dzejsik
25. okt 2021

@lila01 tak taku vanicku pochybujem ze nejaky ma, ale sportak s uplnym lahom taky zozenies (minule aj v poradni bola taka otazka)

marrydreamkas
25. okt 2021

@lila01 neporadim, moje 2 ročne dvojičky spia tiež iba von, za každého počasia, som rada,že su vonku.spia v športových častiach a vo fusakoch som zvedavá do kedy sa mi tam zmestia...

lila01
autor
25. okt 2021

@marrydreamkas ja už normálne uvažujem nad záhradným vozíkom 😂

marrydreamkas
25. okt 2021

@lila01 som si to musela vygooglit 🤣

lusyc
25. okt 2021

Liberta z 80. rokov

lila01
autor
25. okt 2021

@lusyc áno googlila som aj Liberty, ale aj tie majú vnútorný rozmer len cca do 90 cm, to sa mi tam s fusakom nevprace 😂

dzejsik
25. okt 2021

@lila01 v tom voziku som videla vozit deti v Chorvatsku dovolenkarov, ale to uz radsej ten sportak (Thule Spring ma tusim 103cm a dlhu strechu) 😁

lila01
autor
25. okt 2021

@dzejsik ten vyzerá super, len neviem prečo sa bojím tých športiakov na zimu, myslím si že na nôžku bude zima, keď len fusak bude 🤔

lusyc
25. okt 2021
nika82
25. okt 2021
zuzka1_zuzka1
25. okt 2021

@lila01 určite v športovom nebude dcérka mi tiež zimu spala von, v športovom. Fusak, pripadne nánožník a bude to fajn, neboj 🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
dzejsik
25. okt 2021

@lila01 s dobrym fusakom isto nie, vyrobcovia casto udavaju aj do kolko stupnov dany fusak je a su aj take do -10, viac by som kvoli dychaniu vonku neriskovala … a mozes na fusak supnut ked tak este nanoznik alebo trebars ovcie runo, merino deku k nozkam … my mame doma napr Salsu 4 Air kde sportak ma loznu plochu 98cm a strieska kocika je fakt XXL … a tusim Britaxi maju 100cm tie B Motion 4 Plus

dzejsik
25. okt 2021

@lusyc ked kuknes popis tej Inglesiny, tak vanicka 74cm, sportak 88 cm

lila01
autor
25. okt 2021

@lila01 inak ten záhradný vozík mám so strieškou 😂 ešte domyslieť zateplenie po bokoch a odspodu sa vojde matrac z postieľky 😂