Kto má retro kočík alebo klasický kočík so športovou časťou?

evelyn226
7. jún 2016

Milé mamičky, snáď pochopíte, poradíte, odpoviete... Ktoré máte klasický hlboký kočík so športovou časťou (viď. obrázok 1) alebo jemu podobný kočík? Potrebujem vedieť rozmery (viď. obrázky 2-4).
JA mám hlboký kočík PURE bordo a nakoľko sa nedá k tomu nič kúpiť ani kolesá, tak zisťujem, že ktorý kočík má zhodné rozmery vaníčky/športovej časti s mojím kočíkom. Rada by som si kúpila iba športovú časť a nemám čas behať po obchodoch po celom Slovensku a merať, skúšať a tiež tráviť celý deň na internete keď sa musím starať o moje dieťa, ktoré má 3 mesiace.
Ďakujem za Váš čas a ochotu odmerať si kočík a napísať jeho rozmery a značku do komentu.

claudiabiharyova
7. jún 2016

Ahoj my sme mali ale už komplet celý predali kupovaný bol www kocikovo.sk v ponuke aj www.aladin.sk, možno rozmery budú na stránkach super kočík

avirka
7. jún 2016

len technicka poznamka, chces sportovu cast inej znacky podobnu tej na obrazku, napasovat na konstrukciu, ktoru mas, ci ako? neviem si to dost dobre predstavit

evelyn226
autor
8. jún 2016

Hej hej napasovať to tam chcem. 🙂 Našla som jednu športovú časť ale pán mi povedal, že už sa nevyrába. Tak preto sa pýtam aj tu, či mi vie niekto poradiť/pomôcť. Je to ľahko predstaviteľné, keďže sa predávajú aj konštrukcie aj vrchy a mamička si vie vybrať spodok aj vrch aký chce. U mňa nevýhoda, že mám kočík, ktorý je super až na to, že je to len obyčajný kočík, ktorý nemá podkategóriu ako napr. peg perego a ktorému nič nepasuje.

evelyn226
autor
8. jún 2016

A ja mám rovnakú konštrukciu tvar ako steggi, len on ma kolíky vraj od seba 15-16cm