icon

Kočík pre štvorročné dieťa so zdravotnými problémami

10. sep 2025

4 rocne dieta nema este 100% potvrdeneho perthesovu chorobu ale 5 tyzdnov ma barle (neviem si predstavit dlhsie chodenie s barlami) preto uvazujem zadovazit kocik. Existuje kocik pre cca 110cm a 20kg dieta? Nechcme uplne hned ist do vozlku (ktory by sme si museli tiez kupit teraz sami nakolko este ochorenie nie je 100% potvrdene).

anonym_2eca37
10. sep 2025

@anonym_autor
Ahoj, môj syn má/mal iné ochorenie, používal barle 6 mesiacov, on by v kočíku neobsdel. Ale, ak chcete kočík, tak jedine väčší športový, napr. Kinderkraft má väčšie kočíky.

kiki68
10. sep 2025

Ano, ved su kociky pre chore deti, aj teraz som taky videla, dievcatko malo obrnu, ale napr nas kocik bol do 28kg myslim.

kacena4
10. sep 2025

hladajte kocik/golfac s nosnostou do 25kg nasu odvozi aj v 7r

olimuc
10. sep 2025

TFK je so 36 kg … ale unesie aj ca 70 kg na sedenie (mna) a 45 -50 aj odvezie (2 velke kufre) … nie prilis dlhe trate ale da to.

autor
10. sep 2025
@anonym_2eca37

@anonym_autor
Ahoj, môj syn má/mal iné ochorenie, používal barle 6 mesiacov, on by v kočíku neobsdel. Ale, ak chcete kočík, tak jedine väčší športový, napr. Kinderkraft má väčšie kočíky.

@anonym_2eca37 moj ma 4 roky ja si neviem predstavit ze pojdeme niekam a on bude mat chodit na barliach napriklad hodinu/dve. Urcite ho chcem naucit chodit s barlami ale neviem si take male dieta predatavit chodit stale. Ked jemu potvrdia ochorenie s barlami bude chodit 2-3 roky

autor
10. sep 2025
@kiki68

Ano, ved su kociky pre chore deti, aj teraz som taky videla, dievcatko malo obrnu, ale napr nas kocik bol do 28kg myslim.

@kiki68 dakujem ja hladam kocik kym malemu potvrdia/vyvratia ochorenie. Keby ho potvrdili ziadali by sme vozik nakolko je maly a s barlami vela neprejde. Ked mu ochorenie nepotvrdia kocik predam urcite jednoduchsie ako zdravotnicke pomocky ktore si mam kupit sama za vysoke sumy.

jaga18
10. sep 2025

Ahoj, my máme 5 ročnú s DMO. Síce vie chodiť, ale prejde kúsok a padá. Nemáme nárok na žiadne pomôcky, tak ju na dlhšie trasy nosíme vo fuxteku alebo cyklovoziku (croozer vhodný do 30kg)

anonym_209f66
10. sep 2025

@anonym_autor
my máme valco snap 4
dnes som bola so 6 ročnou v nákupnom centre v BA
Má hendikep a kočík má nosnosť do 25kg
Dcéra má 24kg
Dcéra tiež DMO

mimisk
Autor odpoveď zmazal