Kočík pre štvorročné dieťa so zdravotnými problémami
4 rocne dieta nema este 100% potvrdeneho perthesovu chorobu ale 5 tyzdnov ma barle (neviem si predstavit dlhsie chodenie s barlami) preto uvazujem zadovazit kocik. Existuje kocik pre cca 110cm a 20kg dieta? Nechcme uplne hned ist do vozlku (ktory by sme si museli tiez kupit teraz sami nakolko este ochorenie nie je 100% potvrdene).
Ano, ved su kociky pre chore deti, aj teraz som taky videla, dievcatko malo obrnu, ale napr nas kocik bol do 28kg myslim.
hladajte kocik/golfac s nosnostou do 25kg nasu odvozi aj v 7r
TFK je so 36 kg … ale unesie aj ca 70 kg na sedenie (mna) a 45 -50 aj odvezie (2 velke kufre) … nie prilis dlhe trate ale da to.
@anonym_autor
Ahoj, môj syn má/mal iné ochorenie, používal barle 6 mesiacov, on by v kočíku neobsdel. Ale, ak chcete kočík, tak jedine väčší športový, napr. Kinderkraft má väčšie kočíky.
@anonym_2eca37 moj ma 4 roky ja si neviem predstavit ze pojdeme niekam a on bude mat chodit na barliach napriklad hodinu/dve. Urcite ho chcem naucit chodit s barlami ale neviem si take male dieta predatavit chodit stale. Ked jemu potvrdia ochorenie s barlami bude chodit 2-3 roky
Ano, ved su kociky pre chore deti, aj teraz som taky videla, dievcatko malo obrnu, ale napr nas kocik bol do 28kg myslim.
@kiki68 dakujem ja hladam kocik kym malemu potvrdia/vyvratia ochorenie. Keby ho potvrdili ziadali by sme vozik nakolko je maly a s barlami vela neprejde. Ked mu ochorenie nepotvrdia kocik predam urcite jednoduchsie ako zdravotnicke pomocky ktore si mam kupit sama za vysoke sumy.
Ahoj, my máme 5 ročnú s DMO. Síce vie chodiť, ale prejde kúsok a padá. Nemáme nárok na žiadne pomôcky, tak ju na dlhšie trasy nosíme vo fuxteku alebo cyklovoziku (croozer vhodný do 30kg)
@anonym_autor
my máme valco snap 4
dnes som bola so 6 ročnou v nákupnom centre v BA
Má hendikep a kočík má nosnosť do 25kg
Dcéra má 24kg
Dcéra tiež DMO

@anonym_autor
Ahoj, môj syn má/mal iné ochorenie, používal barle 6 mesiacov, on by v kočíku neobsdel. Ale, ak chcete kočík, tak jedine väčší športový, napr. Kinderkraft má väčšie kočíky.