Kočík Rafpol White Lux
Ahojte mamičky. Nemáte niektorá skúsenosti s týmto kočíkom? Je v super cene, páči sa nám, no nikde som nenašla žiadne recenzie. Je to kočík z roku 2015.

@ondrusovalucia co ste im napisala?a co oni Vam??
Ste reklamovala cez obchod kde ste kupovala?
Kupovany bol cez internetovy obchod nasla som fakturu a v nej email tak som napisala ze ho chcem reklamovat sportovu cast ze po kratkom pouzivani pada strieska aj pri slabych otrasoch a odpisali ze ho mam poslat (sportovu cast) po sviatkoch napisali adresu technika a ze mi poslu opravene casti ktore som opisala vcera som to poslala dnes to uz maju 24 idu na tovar a 25-26 mi to dovezu domov som zvedava ako to dopadne
@hana2307 dakujem 🙂 mne sa pacia vsetky styri farebne prevedenia, ale asi to nakoniec bude jedna z tych sivych. uz len jedna otazka - rukovät je nastavitelna?
@florence33 ano vyskovo nastavitelna cize sadne 😊 Siva ta bleda je top videla som nazivo ale uz ho mala jedna pani rezervovany tak som vzala fialovy co bol na predajni.ta tmava siva je fakt tmava tiez ho mali vystaveny
@ondrusovalucia dajte vediet ze ako to opravili aby somvedela aj ja ci to ma vyznam alebo aj to opravene bude padat po par vozeniach
@hana2307 dam vediet
@hana2307 podla mna vymenia striesku alebo len take ozubene kolieska vo vnutri
@hana2307 vcera prisiel kocik opraveny strieska nepada 🙂
@ondrusovalucia
Super uvidite dokedy to bude ok
Neuvidim museli sme kupit novy kocik tak tento ideme predat
@ondrusovalucia nakoniec ste novy kupili?dovod bol ze kym bol v oprave stary?
@hana2307 ano zrovna v tom case som cestovala s maly tak bol nutny kocik .....priatel prisiel s "napadom" ze kupit lahko skladatelny kocik ked budeme chodit na vylety vlakom tak aby sa to lepsie skladalo chcel z bazaru a stranok podobneho typu zamietla som nic ma neoslovilo dufala som ze dalsi kocik uz nebude nutny preto sme kupovali tuto trojkombinaciu
@ondrusovalucia a aky mate teraz Lucka?
@hana2307 velmi som chcela joie ale nepacili sa mi farebne prevedenia. Rozpocet bol 250e a podmienky samostatne polohovatelna opierka chrbta tak ako aj strieska, nafukovacie alebo bez udrzbove kolieska polohovatelnaa rucka co ma sklamalo a v obchode som si to nevsimla je ze polohovanie chrbta sa neda dat uplne kolmo , pobehali sme blizke obchody nasla som kocik ktori mi padol hned do oka ale nemal dobtre kolieska ze vraj len plastove a k tomuto kocciku vsetko musim dokupovat nanoznik sietku prsiplast z neho som na nervy nemozem nikde zohnat aby sedel aj ked je tej istej znacky ako kocik nesedi
Som sklamana z kocikov ze si neviem dobre vybrat
@viktoriaszb
@hana2307
@ondrusovalucia
Dobrý deň žienky,my sme si predsa objednali rafpol,potrebujem sa vás spýtať na správanie kočíka počas tepiel v aute. Ako sa kočík správal, neskrutili sa mu kolieska?nechali ste ho v horúčavách v aute pár hodín a bol v poriadku? Ide nám o to že či tie platy na kočíky a hlavne kolesá sú ako tak kvalitne.a ešte otázka keď skladate konštrukciu na presun do auta je nutné mať kolesá v špeciálnom postavení alebo debodaj ich dať zakaždým dole?hlavne v lete.nebsli ste sa kočík nechať v uzavretom aute dlhšiu dobu? Ďakujem vám,veľmi by ste mi pomohli 🙂🙏
@because v aute sme ho nejako dlho nenechávali bolo jedno či bolo teplo alebo zima malý sa rád vozí 🙂 nám sa kolieska trošku viduli neviem či to bolo teplom zimou ku koncu používania išiel na reklamáciu a tam to vyriešili 🙂 kolesa nemusíte mať v špeciálnom postavení záleží to aj aký veľký kufor máte treba pomerať
Rozmery konštrukcie :
Rozmery rozloženej konštrukcie: 101/52/112
Rozmery zloženej konštrukcie: 80/59/39
Regulácia rukoväte: 77-121 cm
Vnútorné rozmery vaničky: 22/80/40 cm
Rozmer operadla: 41/33 cm
Rozmer sedadla: 25/33 cm
Celková dĺžka lôžka: 85 cm
Priemer kolies: 24/29 cm
Váha konštrukcie :
Váha bez kolies: 5,5 kg
Váha vaničky: 4,5 kg
Váha sedačky: 5,4 kg
Váha autosedačky: 3 kg
@ondrusovalucia ďakujem pekne, máme Ford Mondeo takže kufol máme skutočne luxusný. Ide len o to že či musí byť človek v strehu,keď ide napr na návšteve alebo nieco, že musím kočík utiahnuť z auta už len kvôli tomu že mi stúpajúca teplota v aute skruti predné kolieska do osmičky.naskytava sa mi teda otáznik nad kvalitou použitých plastov. 😨
@because mi sme osmicky nemali len nam gumu vydulo
@ondrusovalucia myslíš že je to možné?ze sa tento kočík s tak môže správať?alebo sme mali smolu na kazovy výrobok-podvozok .😒bojím sa aby to tak nebolo....
@because neviem ale cim to skrutenie vydutie bolo sposobene
Fu no ja som toto ostre nemala

Rafpol kocik som poslala na reklamaciu uvidim ci urobia to co pisali v informacnom emaily