icon

Kočík Riko Brano Ecco - vaše skúsenosti

jana1032
1. máj 2016

Ahojte baby ,tak veľmi sa nám páči kočík Riko Brano ecco ale nenašla som skoro žiadne recenzie tak ak máte s ním skúsenosti poradte, 🙂

Kočík Riko Brano Ecco - vaše skúsenosti
elliie
18. mar 2017

@anika717 tiež sa chystám kúpiť tento kočík, ale chcela by som vedieť či si nemala na kolieskach defekt alebo či nesfukovali kolieska?? :Dakujem 🙂

anika717
19. mar 2017

@elliie Defekt som mala raz (za 16 mesiacov) a kolieska občas sfúknu, to áno, treba to dofúkavať. Ale až tak mi to nevadí, lebo s tými nafukovacími kolesami sa kočík super ovláda. U mojich rodičov mám kočík s takými nenafukovacími kolesami a to sa nedá porovnať, to ovládanie na nafukovacích je oveľa oveľa lepšie.

elliie
19. mar 2017

To som velmi rada, že je to tak. Ďakujem za radu 😊

mishelka30
22. apr 2017

Ahojte , chcela by som POPROSIT o ukazku realnej foto kocik riko brano ,ak niektora ma vo farbe siva+oliva, Dalej ma zaujma vyska najnizsej casti rucky kde sa da sklopit, mam vysku 156 a trocha sa obavam ze bude namna ten kocik velky a ja pri nom ako krpec :D nakolko si ho nemam kde vyskusat na predajni :( vsetko je Daleko :( Dakujem za foto a info 🙂

jennyfer12
24. apr 2017

@mishelka30 tak môžem povedať že kociarik je dosť vysoký, takže pri tvojej výške ako uvadzas by som volila asi niečo nižšie. Samozrejme ta nechcem odhovarat je to na tebe ...

jennyfer12
24. apr 2017

@mishelka30 a v okolí nemáš ziadnu predajňu kde by si si ho mohla odskúšať? Ja som za ním cestovala do Prešova a obvolavala som viacero obchodov kde ho majú. Najlepšie je vidieť ho realne, ja som nechcela len tak naslepo kúpiť.

zuzka2388
24. apr 2017

@mishelka30 ja mám výšku 165 a kociarik mi pasuje ja som s ním veľmi spokojná veľká vanička je super odpruzeny ja ho mám kupovať tu na bazariku farba nám t pôvodná akurát trocha vybledla.naslnki ale to mi nevadí keďže je omnoho zaujímavejšia ako tá povodna

lmg01
25. apr 2017

@mishelka30 ahoj, ja mam tuez vysku 156 cm a vyhivuje mi vyska. Dokonca nepouzivam rucku najnizsie, je mi to tak prilis nizko. Skusim ti pohladat fotku kde som aj s kocikom lebo vanicku uz mam odlozenu 🙂

mokaky
26. apr 2017

@mishelka30 ja som si ho zrovna dnes kupila. Tiez som sa obavala lebo mam vysku tiez taku :D ale nieje vobec az taky robusny. Na druhu stranu tym ze je to vyssi kocit, nemusime sa s nasou vyskou citit pri malych kocikoch ako deti :D :D a prave tu vysku vydim ako vyhodu ze sa nemusime moc k dietatku sklanat. Ale naozaj nevyzeta smiesne pri nizkej zene, takze ja ako drobec vravim ANO. A vyborne peruje, sklada sa, nieje tazky a dizaj a cena...super!

luci5
2. máj 2017

Kocky nepredavate niektora tento kocik riko brano ecco, zachovaly?? Alebo v blizkej buducnosti? Ak niektora poprosim ip, dakujem 🙂

anika717
5. máj 2017

@luci5 Ahoj, ja budem predávať v dohľadnej dobe, po jednom dieťati 🙂

luci5
7. máj 2017

@anika717 dakujem za odpoved 🙂 mozem sa opytat aka farba kocika a cca cenovo? Dakujem

anika717
8. máj 2017

@luci5 píšem ti správu

martinkachrustikova
Autor odpoveď zmazal
peta200
23. máj 2017

Ahojte a vedeli by ste mi zmerat vnutornu dlzku a sirku vanicky Rika Brana ecco? rozmyslam nad nim a nad Camarelo carmela ale kazdy obchod mi poskytuje ine miery tak som stoho domylena...som .v zahraničí mam vsetko od ruky takto nad Rikom.uvazujem.len od vcera ale paci sa tiez to latecko 🙂 Dakujem vopred 🙂

lacaille
23. máj 2017

Ahoj, ja som to merala ked som sa on zaujimala a bolo to 80-82cm presne neviem ale jedna z najvacsich. Co sa tyka camarela ja osobne neodporucam lebo ten system vymeny vajicka vanicky sportiaku je podla mojho nazoru neprakticky a osobne som to nevedela stlacit a nadvihnut, zatial co pri riko som s tym nemala problem

peta200
23. máj 2017

Dik 🙂 za info 🙂 viac sa mi paci Riko len neviem ta vanicka aby bola fakt priestranna 🙂 Pri prvom sme kupili tako a katasrofa :(

qwert77
23. máj 2017

@peta200 ja som mala rico a môžem len odporučiť. Malý sa tam vozil od augusta do marca a to mal už 75 cm. V zime plus ešte fusak. Chcela som ho predať kým bude druhé, kedze sme kupili teraz valco, ale rychlo som si to rozmyslela a už je schovaný pre ďalšieho majiteľa. Odporúčam všetkými desiatimi. Ja som na tomto kočiku nenašla jedinú chybičku a má v ponuke aj veľa doplnkov. 😀

zuzka2388
23. máj 2017

@peta200 vanička je naozaj obrovská môžem potvrdiť tiež sme veľmi spokojní s kočíkom ale len s vaňou tá je fakt super ale čo sa týka športovej časti a vajíčka nič moc ale tak to mne nevadi keďže športovy kočík som si aj tak iný kúpila

peta200
23. máj 2017

Ide mi hlavne o tu vanicku sportovy mam aj vajicko po prvom zostalo len zamenime a vascie kupime pre starsiu dceru neskor 🙂 v Camarelu tiez pisu ze velka je ale nepaci sa mi tam vela veci ani dizajn nic moc :D

zuzka2388
23. máj 2017

@peta200 tak vanicku odporúčam všetkými desiatimi naozaj

veronikaleuska
26. júl 2017

Veľmi dobrý, aj manipulácia s ním,len treba dávať pozor na kolesá ľahko zíde farba/pri nakladaní do auta../ len ma mrzí že malá v ňom už nechce byť a tak ho predávam

ikina30
10. feb 2018

@lmg01 prosím, mohli by ste mi povedať, na ktorej fotke je farba kočíka reálnejšia?

veronikaleuska
11. feb 2018

@ikina30 na stránke for vaby

veronikaleuska
11. feb 2018

@veronikaleuska for baby

lmg01
11. feb 2018

@ikina30 na tej spodnej 😊

ikina30
11. feb 2018

@lmg01 Ďakujem ☺

jennyfer12
22. apr 2018

Ahojte baby. Chcela by som len napísať svoju skúsenosť s kocikom riko brano eco,. Pouzivame ho rok a dva mesiace ale už dosť dlho ľutujem že som ho kupila . Možno mám len smolu, no uz sa mi na nom odlomil drziak na tasku, zlomila sa spona na zapinanie 5bodovych pasov, pruzenie mi od zaciatku piskalo (pripadala som si ako s nejakou karou zo smetiska), kolesa v predu skacu ako bláznivé ak idem trochu rychlejsie nez prechadzkovym krokom, potah na sportovom kociku sa uz prediera .... jednoducho si myslim že to boli zle investované peniaze a pri ďalšom dieťati by som ho uz urcite nekupovala.

afrolady
11. máj 2018

@jennyfer12 ešte ho používate? Ako ste s ním spokojná? Náhodou ho nemáte na predaj?

jennyfer12
13. máj 2018

@afrolady ŽIAĽ používame, hore nad vasou reakciou je moje hodnotenie toho kocika