Kočík Riko Nano Flower Collection
Babenky prosim vas ma niektora skusenosti s tymto kocikom? Nahodou som ho nasla na nete a moc sa mi paci. Nieje vanicka a sportova cast nejaka mala? Kedze som ho nazivo este nevidela neviem aky asi je 😉 dikes

@haifa , @trdielko149 , včera sme objednávali kočík z kocikyluna tak som zvedavá kedy príde, prisľúbili nám dodanie na budúci týždeň okolo stredy. Volala som na ich telef. pani na druhom konci mala veľmi milé jednanie aj preto sme sa rozhodli pre túto stránku.......samozrejme aj kvôli cene. Takže budúci týždeň napíšem naše dojmi. S pozdravom Kori
@haifa , @trdielko149 takže milé dámy kočík je doma, ak by som mala ešte raz kupovať kočík tak určite na stránke kočíkyluna, milé jednanie a hlavne dodržanie termínu, tak ako sme sa dohodli pani mi volala v stredu že kočík nám odosiela a na druhý deň sme ho mali doma. Veľmi veľká spokojnosť. 🙂 prikládám foto
ahojte baby, kedze mi viacere z vas pisali do IP ohladom kocika, posielam aj sem: kocik pouzivame osem mesiacov, pred mesiacom sme vytiahli ajsporitak: takze spokojnost, nuz, s vanickou OK, ale ta sportova cast ma trochu stve. No zacnem od vanicky, vyhody vanicky: perfektna velkost, nas maly ma momentalne osem mesiacov a bez problemov sme ho kocikovali do minuleho mesiaca, lebo este nesedel...s fusakom dekami atd. K tej vanicke mam vyhradu iba jednu: tazko sa mi sklapa strieska, musis zatlacit velmi silno ti bocne 'gombiky', aby to vobec slo. Myslela som, ze to rozchodime po case, ale velmi sa to nepoddalo, ten isty problem aj pri sportaku. ked chcem manipulovat strieskou (sklopit, zatiahnut atd) neskutocne ma vytaca ta nepoddajnost. Niekedy sa proste tie gombiky ci ako to nazvat po bokoch zaseknu, a ked mam v kociku nervozne dieta, ktore chce vsetko vidiet, tak som spotena ako kon kym to sklopim. Dalsia vec, ktora ma stve na sportiaku je otrasne zatahovanie popruhov, musim sa s tym hrajkat aj pat minut, kym to dobre zatiahnem,..Neviem, ci aj ine baby maju taketo skusenosti, forum som necitala, rozmyslala som, ze to dam vyreklamovat, ale priznam sa, nemam ani kedy a uz som si zvykla. Velkost sportovej vanicku podla mna nie je tiez velmi postacujuca, aj ked, nas petko nie je drobec, ma sice osem mesiacov, ale uz nosi velkost 80-86, preto som si ista, ze velkost vanicky mu do leta nepostaci a kupime asi golfac rovno. Kocik sa mi spini minimalne, na tej bezovej (mame bezovy + hnedy kombinacia) nie je vidno spinu skoro vobec, akurat na spodku od blata atd, ale to pri kazdom kociku. Inak, aby som spomenula vyhody, je fakt pekny emoticon kazdy nam ho chvali, ale niekedy mam z neho nervy, lebo podla mna, kocik by mal byt v prvom rade lahko manipulovatelny a polohovatelny a myslim, ze ta strieska sa nam polohuje dost tazko. CO sa tyka konstrukcie je OK, chodime aj po zlych terenoch, hroznych chodnikoch a v tom som zadrhel nevidela, vanicky drzia pekne na konstrukcii. Velmi dobre sa s nim otaca. tolko zatial, ak nejake otazky dajte vediet.
@margaretka84 no aj ja som písala ze športak sa mi zda malý mi mame 10 mesiacov,malá je tintítko.s tou manipulaciou striešky na hlbokom koci sme nemali žiadny problém,na šporťaku to ide ťažšie ale sa preto aby s tým drobci nešimbrinkovali.ale nieje to také hrozné aspoň na našom nie.a tie popruhy no fakt katastrofa ja mam stále pocit akoby boli robené na obrovské deti.mala je chudučká to je pravda ale dlhá.popruhy široké šporťák sa mi zdá krátky.ale inak sme spokojní
@8291
@margaretka84 aky presne typ riko nano mate? my sme doteraz mali vyhliadnuty Brano teraz sme nasli aj Primo 🙂 a ked pisete o tych sportiakoch vedeli by ste poslat realnu fotku sportaku s dietatom ako to vyzera pre lepsiu predstavu? ked aj na mail je mi to jedno ak nechcete zverejnovat deticky kludne aj tvaricku zamalujte ciernou len pre realnu predstavu nech to vidim s dietatkom ... 🙂 dakujem
@trdielko149 mame iba riko nano, nema to nijake dalsie meno myslim 🙂 a foto vam poslem ked nezabudnem ,, odfotim a poslem do IP.
@8291 ano, zda sa mi, ze aj v porovnani s inymi sportovymi vanickami je ta nasa vanicka kratsia, ked tak pokukujem po inych kocikoch, ale to mi az tak nevadi, tie popruhy vidim ako najvacsi problem. Su volne a ked ich chcem zatiahnut, trva to peknych par miniut. naposledy sa mi dokonca roztrhol pri manipulacii a musela som to zasivat. Ale uz kupujeme golfacik, kedze chodim aj mhd, bude to praktickejsie.
Ahojte čítala som si vaše postrehy ale ešte by ma zaujímalo to, čo som tu nevidela. Máte niekto skúsenosti s týmto kočíkom (hoc akým od Riko) aj na jazdu v zime? Myslím tým sneh, čľapkanica atď. Ako sa vám ovládal a pod. Nie je príliš ťažký na to že má 14kg? Ďakujem za odpovede 🙂 .
@lenkakacerikova kočík je do zlého počasia uplne super,ale pokiaľ nas neodrhnute cesty a ešte primrznuté,tak problem ma akýkoľvek kočík.u mňa Max.spokojnosť.a na margo toho ze sa mi šporťak zdal malý no prd.bola som sondovat po obchodoch a oproti ostatnym je dosť veľký.len tie nešťastné nepodarene popruhy.kocik je naozaj fantasticky pri veľmi veternom počasi lebo strieška sa dá stiahnuť až dole,a na hlbokom zasa je fusak ktorý sa dá natiahnuť dost vysoko aby aj najmenšiemu babätku bolo teplučko a nefúkalo.ja musim zvládnuť aj 11 schodov a s hlbokym som nemala žiadny problém,len mala ma už 11 mesiacov svoju váhu a už je to dosť náročné,ale je naozaj lahunky,len sme teraz kupovali na leto športak valco snap,pretože je spratnejši do auta a važi len 6,2 kg takže je to pre mňa jednoduchšie,ale na zimu budem určite požívať tento riko lebo je viac uzavretý a neprefukuje v ňom.a keďže krpata už od 10 mesiacov beha a teraz zvladame pomaly aj schody tak na jeseň už zasa tich 11.schodov zíde sama a kočík už nieje problem zniesť.a keďže ty čakáš v septembri,tak na zimu určite s rikom budeš Max.spokojna veľká,hlboká hamička a ešte veľká ochrana proti počasiu.
@lenkakacerikova vanička som myslela nie hamička
@lenkakacerikova Ja som z Kremnice.Minuly rok tu boli otrasne cesty aj chodniky a musim skonstatovat,ze kocik to zdolal bravurne.Na zimu je to top.A celkovo sa s nim perfektne manipuluje.Ja som velmi spokojna.Akurat tie popruhy su take " lacne",ale da sa 🙂
Moj maly ma rok,mame aj druhy,spratnejsi kocik do auta,ale tento si jednoznacne nechavam.Trosku som bola sklamana pri prechode na sportak,ale chcelo to len zvyk.Pretoze vanicka bola fakt top!Ak by som kocik aj neskor predala,tak pri druhom dietati by som na 99% kupovala znovu tento 😉
@8291 no presne.kamoska kupila snapa nedavno a tiez sa jej nieco na konstrukcii zlomilo.takze reklamuje.a presne,este su aj skarede vacsinou tie drahe koce a vela krat neprakticke 😀
mne moj kamosky zavideli,lebo je fakt super funkcny a aj pekny.kazdy mi ho chvalil a hlavne je prakticky.az na to prevazanie v mensom aute,ale ja som fakt spokojna.
Ahojte kočky :D dnes sme tento kočík v bežovom prevedení kúpili v Poľsku a vyšla nás trojkombinácia na 280 eur. Veľmi pekný, vanička veľká, ľahká manipulácia :D
@mimka0902 Ahoj a mali aj riko brano ecco ???Ak áno nevieš náhodou cenu? Ďakujem

@trdielko149 ďakujem za info asi aj mi budeme objednávať z tejto stránky, dcérka je zamilovaná do kočíka Riko Nano Flower 11, mne osobne sa veľmi páčia aj kolekcie z Riko ale aj Bexa ja nádherná.....prajem veľa šťastia pri výbere kočíka 🙂