icon

Kočík Riko Vario - skúsenosti

patricia1983
10. feb 2018
marian86
10. feb 2018

Riko nekúp ..mala som brano ecco, použiteľná bola iba vanicka

lucylucka
2. apr 2018

@marian86 mozem sa opytat co bolo zle na riko ecco?My sme mali riko brano ecco a boli sme velmi spokojny (vajicko,vanicka a sportova cast) sportovu este pouzivam ale onedlho ju vymenim len preto ze chcem nieco mensie a lahsie 🙂

marian86
2. apr 2018

@lucylucka moja vtedy este 6 mes.ledva sa zmestila bez fusaku do sporrovej casti, strieska nie je taka ,ako ukazali ze zakrije dieta v zlom pocasi

lucylucka
3. apr 2018

@marian86 no tak potom mate asi vacsie babatko.Nasa ma 19 mesiacov a fusak som az teraz odlozila a ona v tej sportovej casti aj s fusakom pekne bubala a strieska sa da dat az uplne dole ze ju pomaly ani vidiet nebolo.A inak mame ho v presne tej istej farby ako vy 😉

marian86
3. apr 2018

@lucylucka dcerka je podla tabulky, nie je ani vysoký ani tučnejsia...a na to mali aj ine mamicky ten isty nazor

lucylucka
4. apr 2018

@marian86 ja chodim kocikovat s kamoskou a ona ma tiez ten kocik a v pohode.Za mna a za nu musim povedat len pozitivn ohlasy - my sme ozaj boli spokojne.Ja si ho nechavam aj ked budem mat druhe babatko.Ale kazdemu moze nieco ine vyhovovat.Kamoska si kupila podobny typ kocika ale nie brano ecco ale velmi podobny vyzorom aj rozmermi len inou znackou a bude mat chlapceka tak uvidim ako bude ona spokojna.

pe
4. jún 2020

Ahojte, prosím Vás o skúsenosti - rozmýšľam nad týmto kočíkom, ale bábätko budem mať v novembri a preto by ma zaujímalo predovšetkým to, či je dobrý v zime, vanička vyzerá v pohode priestranná, že sa tam bábo zmestí aj s fusakom a dekou, ale či tie kolieska vydržia aj sneh, ľad a horší terén ako v zvykne byť v zime aj na chodníkoch... máte s tým niekto skúsenosti?

marian86
4. jún 2020

@pe ahoj, ja mam dcerku tiez novembrovku... ano do terenu je ok, aj vanicka velka zmesti sa tam aj fusak aj deka --- ale ako je vidno vyssie moja vtedy pol rocna nezmestila už do sportovej casti.. pritom ziadna baculka nebola...

pe
4. jún 2020

@marian86 Veľmi pekne ti dakujem, fuha no tak toto ešte zvážim teda 🙂

katka1389
10. jún 2020

Ja mam tiez riko vario no mne zas pada vanicka dole nedrzi dobre uz bol aj spodok konstrukcie reklamovani takze uz by som si nekupila mam 4 mesacne babo a je cez cely kocik ....