Kočík Roan Bloom 2020 - skúsenosti
Ahojte 🙂 máte niektorá z vás už doma kočík Roan Bloom? Ako ste s ním spokojné? Môžete sem prosím pridať fotky, ako v skutočnosti vyzerá farebne v porovnaní s eshopovými fotkami? 🙂 Či to skresľuje alebo zodpovedajú skutočnosti.. Vopred ďakujem za Vaše komentáre 🙂
Pekný deň prajem 🙂
Prosím vás aké máte teda skúsenosti s kočíkom? Vidím, že tu niektoré máte kočík už aj rok tak ako ste spokojne? Ako sa správa konštrukcia? Nevŕzga?
Ďakujem za odpoveď 🙂
@dkatarinka ja by som iny kocik nechcela 🙂 za mna je perfektny! nevrzga, je pevny, stabilny, velka vanicka (mam 6,5 mesacne dieta ktore je velke asi ako 10 mesacne a stale sa zmesti!) a rukovat nastavitelna aj pre vyssieho manzela..my sme velmi spokojni aj s doplnkami ku kociku aj s materialom, konstrukciou, so vsetkxym 🙂za mna skvela kupa na to ze som sa rozhodovala cez eshopy
@dkatarinka sportovu cast este nemam otestovanu 🙂
@eowyn18 tak teda ďakujem veľmi pekne za odpoved 🙂
Je fajn.yeda super....rozmýšľam ale že ho predám,už má mrle žerú meniť veci.ale fakt ako super, malá má skoro osem mesiacov a vanička je furt dobrá a to mám fakt veľkú babu ♥️
@janka1234567899 športová nená, hlboká má.
baby prosim vas da sa hlboka vanicka nejako sploštiť? poskladať? či je pevná ?
ja chcem kupim roan bass next vraj ma vsetko najlepsie z bloom a cross..ak niekto mate napiste skusenost 🙂
Baby a mate niektora ten kocik v prevedeni ekokoza? Mne sa velmi pacia tie blede farby, chcem neutralny kocik, lebo pohlavie sa dozvieme az po porode ❤
a tiez budem mat dievcatko a bude v zelenom ved to je jedno, pekna je ta zelena
Ja mam farbu blue dots už nieje k dispozícii. A podla mňa je taka neutrálna
Dievčatá čo používate tento kocik , ako zhodnotíte skladnost v aute ?? Je to ok?
Ta vanička je super veľká, malá v nej bola do 9m 🤣🤣teda len na spanie. Sportova je tiež super,len teda strieška mohla byť dlhšia,tie co ho máte co tam dávate?okrem plienky

@mataaf ja som vajicko nikdy na kocik nedavala tak to vam neviem poradit 🙂