Kočík Roan Bloom 2020 - skúsenosti
Ahojte 🙂 máte niektorá z vás už doma kočík Roan Bloom? Ako ste s ním spokojné? Môžete sem prosím pridať fotky, ako v skutočnosti vyzerá farebne v porovnaní s eshopovými fotkami? 🙂 Či to skresľuje alebo zodpovedajú skutočnosti.. Vopred ďakujem za Vaše komentáre 🙂
Pekný deň prajem 🙂
Prosím vás aké máte teda skúsenosti s kočíkom? Vidím, že tu niektoré máte kočík už aj rok tak ako ste spokojne? Ako sa správa konštrukcia? Nevŕzga?
Ďakujem za odpoveď 🙂
@dkatarinka ja by som iny kocik nechcela 🙂 za mna je perfektny! nevrzga, je pevny, stabilny, velka vanicka (mam 6,5 mesacne dieta ktore je velke asi ako 10 mesacne a stale sa zmesti!) a rukovat nastavitelna aj pre vyssieho manzela..my sme velmi spokojni aj s doplnkami ku kociku aj s materialom, konstrukciou, so vsetkxym 🙂za mna skvela kupa na to ze som sa rozhodovala cez eshopy
Je fajn.yeda super....rozmýšľam ale že ho predám,už má mrle žerú meniť veci.ale fakt ako super, malá má skoro osem mesiacov a vanička je furt dobrá a to mám fakt veľkú babu ♥️
ja chcem kupim roan bass next vraj ma vsetko najlepsie z bloom a cross..ak niekto mate napiste skusenost 🙂
Baby a mate niektora ten kocik v prevedeni ekokoza? Mne sa velmi pacia tie blede farby, chcem neutralny kocik, lebo pohlavie sa dozvieme az po porode ❤
Dievčatá čo používate tento kocik , ako zhodnotíte skladnost v aute ?? Je to ok?
Ta vanička je super veľká, malá v nej bola do 9m 🤣🤣teda len na spanie. Sportova je tiež super,len teda strieška mohla byť dlhšia,tie co ho máte co tam dávate?okrem plienky

@mataaf ja som vajicko nikdy na kocik nedavala tak to vam neviem poradit 🙂