icon

Kočík Roan Bloom 2020 - skúsenosti

eowyn18
26. mar 2020

Ahojte 🙂 máte niektorá z vás už doma kočík Roan Bloom? Ako ste s ním spokojné? Môžete sem prosím pridať fotky, ako v skutočnosti vyzerá farebne v porovnaní s eshopovými fotkami? 🙂 Či to skresľuje alebo zodpovedajú skutočnosti.. Vopred ďakujem za Vaše komentáre 🙂

eowyn18
autor
25. feb 2021

@mataaf ja som vajicko nikdy na kocik nedavala tak to vam neviem poradit 🙂

dkatarinka
26. feb 2021

Pekný deň prajem 🙂
Prosím vás aké máte teda skúsenosti s kočíkom? Vidím, že tu niektoré máte kočík už aj rok tak ako ste spokojne? Ako sa správa konštrukcia? Nevŕzga?
Ďakujem za odpoveď 🙂

eowyn18
autor
1. mar 2021

@dkatarinka ja by som iny kocik nechcela 🙂 za mna je perfektny! nevrzga, je pevny, stabilny, velka vanicka (mam 6,5 mesacne dieta ktore je velke asi ako 10 mesacne a stale sa zmesti!) a rukovat nastavitelna aj pre vyssieho manzela..my sme velmi spokojni aj s doplnkami ku kociku aj s materialom, konstrukciou, so vsetkxym 🙂za mna skvela kupa na to ze som sa rozhodovala cez eshopy

eowyn18
autor
1. mar 2021

@dkatarinka sportovu cast este nemam otestovanu 🙂

dkatarinka
1. mar 2021

@eowyn18 tak teda ďakujem veľmi pekne za odpoved 🙂

verkverk
1. mar 2021

Je fajn.yeda super....rozmýšľam ale že ho predám,už má mrle žerú meniť veci.ale fakt ako super, malá má skoro osem mesiacov a vanička je furt dobrá a to mám fakt veľkú babu ♥️

misiak232
2. mar 2021

@janka1234567899 športová nená, hlboká má.

pypynka
4. mar 2021

@mataaf urcite si kup svoje vajicko...hentie stoja za...

mataaf
5. mar 2021

@pypynka dakujem za info 🙂 no premyslam ze cybex aton kupime

ladyk001
25. mar 2021

baby prosim vas da sa hlboka vanicka nejako sploštiť? poskladať? či je pevná ?

pypynka
25. mar 2021

@ladyk001 pevna iba strecha sa da sklopit

lubiss
25. mar 2021

ja chcem kupim roan bass next vraj ma vsetko najlepsie z bloom a cross..ak niekto mate napiste skusenost 🙂

mataaf
25. mar 2021

@lubiss my sme tiez kupili bass next, bloom sa nam pacil tiez ale to ze sportova cast nema sietku mi vadilo a coss sme sice na zivo nevideli ale uz ma inu konstrukciu a vraj menej odpruzenu mozno je aj nizsi o cosi, ale testovat zacneme az o 3 mesiace

lubiss
25. mar 2021

@mataaf super ja som viacmenej rozhodnuta aj sa mi paci vzhladovo a za tu cenu

pypynka
25. mar 2021

@mataaf ten je krasny mne sa lubi hrozne ten by som brala hned ale mi uz odlozime bloom aj pre druhe ..potom hod foto som zvedava mne sa paci aj neoprenova verzia

pypynka
25. mar 2021

@lubiss ano ma videla som len ho uviedli na trh az 3mesiace potom co sa nam mala narodila ..uz som nemohla menit 🤣🤣🤣😑

elenita
25. mar 2021

Baby a mate niektora ten kocik v prevedeni ekokoza? Mne sa velmi pacia tie blede farby, chcem neutralny kocik, lebo pohlavie sa dozvieme az po porode ❤

pypynka
25. mar 2021

@elenita ja som ho videla jednej mamicke ten bledy pieskovy a je krasny.aj ked ja by som do bledej nesla.hrozne som ho ocumovala ta si musela myslet svoje ...😂😂len ja som si predsebou uz tlacila zeleny bloom🤣🤣🤣

elenita
25. mar 2021

@pypynka oooch, to je ten v odtieni camel asi...ten sa mojej pubertacke najviac pacil. Ze musi byt pekny kocik, inac s nim ona chodit nebude 🤣 mojmu muzovi sa tiez najviac paci ten zeleny 🙂 Ale pre dievcatko by to asi bolo moc tmave...🤔 a mne sa az tak nepaci.

pypynka
26. mar 2021

@elenita my mame dievcatko v zelenom doteraz ..mali sme krasnu horcicovu deku v nom..ja som zastanca prakticnosti a ta bleda pre mna nebola dobra volba ..bolo by to stale spi ave byvame na dedine takze jazdime hore dole skoro kazdy druhe den uzv tom aute byvsa to spiniloo..

mataaf
26. mar 2021

@pypynka my sme kupili v night green farbe ten sme videli aj na zivo a pacil sa mi lebo stale vidim len sive a cierne kociky 😄 a bledy som nechcela presne pre to kazda spina tam bude vidiet

mataaf
26. mar 2021

a tiez budem mat dievcatko a bude v zelenom ved to je jedno, pekna je ta zelena

misiak232
27. mar 2021

Ja mam farbu blue dots už nieje k dispozícii. A podla mňa je taka neutrálna

ladyk001
27. mar 2021

Dievčatá čo používate tento kocik , ako zhodnotíte skladnost v aute ?? Je to ok?

pypynka
27. mar 2021

@ladyk001 mame kombicko takze my pohode ale stou vanickou to pekne dam jedno vedla druheho .a sportak pohode ..neni to extrem ale ani male to neni ..ja tam dam sportak aj trojkolku do kuchra este aj odrazadlo🤣🤣🤣🤣

lubiss
28. mar 2021

@mataaf ahoj aj ja budem brat zeleny ten tmavy a tiez ci bude dievcatko ci chlapec velmi sa mi paci 🙂

zuzka1181
27. apr 2021

@eowyn18 My sme si presne tento Titanium objednali🙂Nevedeli sme sa rozhodnúť medzi touto sivou a tmavo-zelenou. Ešte stále rozmýšľam nad tou farbou😁. Ide o dvojkombináciu.

verkverk
29. apr 2021

Ta vanička je super veľká, malá v nej bola do 9m 🤣🤣teda len na spanie. Sportova je tiež super,len teda strieška mohla byť dlhšia,tie co ho máte co tam dávate?okrem plienky

eowyn18
autor
29. apr 2021

@verkverk suhlasim, moj maly bol do 8 mesiacov vo vanicke a v sportaku mi presne vadi ta strieska a riesim to len plienkou 🙂

nelka0810
29. apr 2021

@verkverk
@eowyn18 my mame 6 mesiacov a tiez je este vo vanicke, co dost rovesnikov uz je v sportiakoch 😄 baby ja mam tu sportovu cast u rodicov odlozenu, je potrebne kupovat do nej aj tu podlozku/vlozku? Riesili ste to?