Kočík Roan Bloom 2020 - skúsenosti
Ahojte 🙂 máte niektorá z vás už doma kočík Roan Bloom? Ako ste s ním spokojné? Môžete sem prosím pridať fotky, ako v skutočnosti vyzerá farebne v porovnaní s eshopovými fotkami? 🙂 Či to skresľuje alebo zodpovedajú skutočnosti.. Vopred ďakujem za Vaše komentáre 🙂
Baby prosim Vas kde ste kupovali Roan ? Ja rozmyslam nad obchodom Babymerci maju tam vela akcii . Nemate nahodou skusenost s tymto obchodom ?
@ajka1024 bambini.sk pomaly celu vybavu pre mimi sme kupovali tam...korona vsetko zatvorene a po zaregistrovani v podstate najlepsie ceny oproti inym obchodom.
@janka1234567899 ja to iste prisla korona ...tiez bambini a super mali sme aj mensiu reklamaciu a super vyriesili a este mi aj navyse dali suciastku..zamna spokojnost
Ahoj nepredáva niekto kočík roan bloom?
Ahojte, my kočík Roan Bloom máme, kočík je super, no športová časť v zime a hlavne strieška, je hrozná. Na strieške je veľmi tenká látka, ktorá sa pri zložení pokrčí a po rozložení podfukuje cez vetraciu časť. Mohla byť látka trochu pevnejšia, alebo nejako inak vymyslená..🤨

@nelka0810 mam tam len prechodny pinkie fusak nic insie