icon

Kočik Stokke Cruisi

bianka...
21. júl 2016

Prosim vas maminky uvazujeta nad nim? Alebo tie kt.ho mate, ako ste spokojne. Este som ho neskusila...takze neviem ako mi padne do ruky. No videla som ho a paci sa mi,velka vanicka a kosik. A hlavne lahko skladatelny. Zaujima ma kde ho maju a kde ho aj vyskusat. Neviete ci su nejake extra velke cenove rozdiely v obchodoch?

janas17
21. júl 2016

@bianka, ahoj, my ho mame, sme s ním veľmi spokojní. Mali sme ho pri prvom dieťati a teraz poslúži aj pri druhom, pochodil s nami kadečo, dovolenku v Chorvátsku s takými terénmi, ze by som neverila 😊
Je stabilný, pevný, vysoký, ma naozaj priestrannú vaničku a veľmi veľký spodný kos, veľké nákupy sme v ňom často nosili. Skladanie je úplne jednoduché a rýchle. Keby Ta ešte niečo zaujimalo, pýtaj sa kľudne. V Ba viem aktuálne ze ho majú v Babymarket ale či aj na predajni na vyskusanie to neviem, asi si radšej zavolaj. Teda neviem odkiaľ si.

bianka...
autor
21. júl 2016

Presne toto co pises ma na nom oslovilo. A hlavne vanicka kedze babo bude zimne zac.januarove aby sa zmestilo v pohode s fusakom. A az do leta vydrzalo 😊 ja som zo stred.sl.z juhu. A co sa tyka vajicka spokojnist? Tiez sa rak lahko da na korbu ako vanicka? Farba ja krasna ta akoby fialova ... ale este sa neukazalo ci cakame 😊ale aj v kremovom prevedeni krasa. A udrzba lahko sa prosim ta cisti?
@janas17

glorikarebeka
21. júl 2016

@bianka... ja len dodam,niet krajsieho kocika,aj mne sa veeeelmi pacil,ale pri prevej dcerke este nebol v ponuke a pri druhej uz som nekupovala lebo mi bolo luto peniazkov kedze ten moj nebol tiez najlacnejsi

14nunu10
21. júl 2016

hodte niekto link alebo foto kde by som ho mohla omrknut...diky 😉

glorikarebeka
21. júl 2016

@14nunu10 aj tu na MK v bazare su

14nunu10
21. júl 2016

@glorikarebeka idem kuknut 😎

14nunu10
21. júl 2016

chcem sa opýtať to je ta rucka taka kratka?alebo sa to len zda.. 😕

janas17
21. júl 2016

@bianka zimné babo sa ti v tej vanicke aj stratí 😀
Moja dcérka sa narodila začiatkom mája a používali sme hlbokú vaničku do 8-9 mesiaca čo bola zima, čiže aj s fusakom, potom sme už museli dať športovú časť lebo už sedela a ležať nechcela 😊
A to teda naša mala nebola žiadny drobec, bola skôr väčšia 😊
Údržba - no ani neviem lebo v hlbokej vanicke som mala vždy plachtu na spodnom matraci aby jej bolo príjemnejšie najmä v lete, čiže ta je ako nová a nikdy som ju nemusela umývať a športovú časť sa práve chystám ale priznám sa ze ešte som neprišla na to ako z nej vyzliecť poťah a či sa to vôbec da alebo to musím priamo na konštrukcii. Každopádne špinavá nie je, len som chcela tak akoze pripraviť pre druhé babo 😊 Mala akonáhle sa naučila chodiť tak už kočík moc nechcela a dovtedy ani nejaké mlsky moc nevyjedala v kočíku tak vlastne je čistý.

janas17
21. júl 2016

@14nunu10 rucka sa da posunúť ešte do vyššej polohy. Ale tým, ze je cela vanička vyššie tak áno nie je taký rozdiel výškový medzi rúčkou a vaničkou ako pri iných kočíkoch ale vôbec nevidím dôvod prečo by to malo vadiť, nič to neovplyvňuje.

14nunu10
21. júl 2016

@janas17 ved ja sa len pýtam 🙂 😉 inak je nadherný...a tie farebne kombinacie su užasné... 😎 😎 😎

bianka...
autor
21. júl 2016

@14nunu10 ta rucka je teleskopicka da sa vysuvat a v zime chladnom pocasie si vies na nu dokupit take kozusinkove rukavice a ti je fajn teplucko.

janas17
21. júl 2016

@bianka ešte som zabudla - ani vsetky časti sa naklikavaju tak ľahko ako vanička, úplne ze na prvý sup, toto mi na ňom strašne vyhovuje kedže sme veľa jazdili autom a asi aj teraz budeme, takze kočík som denne niekoľkokrát skladala do autá a zase vyberala.

bianka...
autor
21. júl 2016

Dievcata velmi pekne dakujem. Ja som pren rozhodnuta. Este ho musim vidiet nazivo a skusit posoferovat. A pockam kym sa ukaze co to bude 🙂 ta fialova farba sa mi paci...ale aj ta bledo bezova. Juj som rada. Uz len najst ho kde ho kupim. Velmi som uvazovala nad casualplay s4 ten som mala pred 8 rokmi...no Stokke vyzera omnoho krajsie a praktickejsie.

14nunu10
21. júl 2016

@bianka... to ano,ale určite nechcem čisto nový ..musím pokukať použitý a tiež najskor zistiť pohlavie potom sa možem realizovať 😀 😲

glorikarebeka
21. júl 2016

@14nunu10 je naaadherny a urcite by som tiez asi pouzity,lebo vanicka sa nejako znicit neda uz ta spor.cast hej asi s muzo spravime tretie 😀 😀

14nunu10
21. júl 2016

@glorikarebeka noooo to bude super,aspon sa patrične využije 😀

14nunu10
22. júl 2016

Keď teraz nad tým uvažujem babo sa mi narodí v marci a to na orave bude ešte snehu a snehu a kočík ma blatniky,čo sa snehom hneď upcha,och joj to nieje dobre keďže tu máme fakt naozaj veľa snehu,niekedy neodhrnute chodníky a cesty.....Asi by to chcelo niečo s väčšími kolesami a bez blatnikov aby sa to neupchalo..

nikolienkaa
22. júl 2016

Dievčatá ja uvažujem nad Stokke trailz pozrite si ho ten ma aj nastaviteľnú rúčku a odolnejšie kolesa 🙂 vaničku majú rovnaku len konštrukcia je kvalitnejšia 🙂

misulikes
27. máj 2019

Ahojte, potrebujem oprat sedenie a striesku viem to dať celé dolu a dopracky?