Kočik Stokke Cruisi
Prosim vas maminky uvazujeta nad nim? Alebo tie kt.ho mate, ako ste spokojne. Este som ho neskusila...takze neviem ako mi padne do ruky. No videla som ho a paci sa mi,velka vanicka a kosik. A hlavne lahko skladatelny. Zaujima ma kde ho maju a kde ho aj vyskusat. Neviete ci su nejake extra velke cenove rozdiely v obchodoch?
Presne toto co pises ma na nom oslovilo. A hlavne vanicka kedze babo bude zimne zac.januarove aby sa zmestilo v pohode s fusakom. A az do leta vydrzalo 😊 ja som zo stred.sl.z juhu. A co sa tyka vajicka spokojnist? Tiez sa rak lahko da na korbu ako vanicka? Farba ja krasna ta akoby fialova ... ale este sa neukazalo ci cakame 😊ale aj v kremovom prevedeni krasa. A udrzba lahko sa prosim ta cisti?
@janas17
@bianka... ja len dodam,niet krajsieho kocika,aj mne sa veeeelmi pacil,ale pri prevej dcerke este nebol v ponuke a pri druhej uz som nekupovala lebo mi bolo luto peniazkov kedze ten moj nebol tiez najlacnejsi
hodte niekto link alebo foto kde by som ho mohla omrknut...diky 😉
@14nunu10 aj tu na MK v bazare su
@glorikarebeka idem kuknut 😎
@bianka zimné babo sa ti v tej vanicke aj stratí 😀
Moja dcérka sa narodila začiatkom mája a používali sme hlbokú vaničku do 8-9 mesiaca čo bola zima, čiže aj s fusakom, potom sme už museli dať športovú časť lebo už sedela a ležať nechcela 😊
A to teda naša mala nebola žiadny drobec, bola skôr väčšia 😊
Údržba - no ani neviem lebo v hlbokej vanicke som mala vždy plachtu na spodnom matraci aby jej bolo príjemnejšie najmä v lete, čiže ta je ako nová a nikdy som ju nemusela umývať a športovú časť sa práve chystám ale priznám sa ze ešte som neprišla na to ako z nej vyzliecť poťah a či sa to vôbec da alebo to musím priamo na konštrukcii. Každopádne špinavá nie je, len som chcela tak akoze pripraviť pre druhé babo 😊 Mala akonáhle sa naučila chodiť tak už kočík moc nechcela a dovtedy ani nejaké mlsky moc nevyjedala v kočíku tak vlastne je čistý.
Dievcata velmi pekne dakujem. Ja som pren rozhodnuta. Este ho musim vidiet nazivo a skusit posoferovat. A pockam kym sa ukaze co to bude 🙂 ta fialova farba sa mi paci...ale aj ta bledo bezova. Juj som rada. Uz len najst ho kde ho kupim. Velmi som uvazovala nad casualplay s4 ten som mala pred 8 rokmi...no Stokke vyzera omnoho krajsie a praktickejsie.
@14nunu10 je naaadherny a urcite by som tiez asi pouzity,lebo vanicka sa nejako znicit neda uz ta spor.cast hej asi s muzo spravime tretie 😀 😀
@glorikarebeka noooo to bude super,aspon sa patrične využije 😀
Keď teraz nad tým uvažujem babo sa mi narodí v marci a to na orave bude ešte snehu a snehu a kočík ma blatniky,čo sa snehom hneď upcha,och joj to nieje dobre keďže tu máme fakt naozaj veľa snehu,niekedy neodhrnute chodníky a cesty.....Asi by to chcelo niečo s väčšími kolesami a bez blatnikov aby sa to neupchalo..
Dievčatá ja uvažujem nad Stokke trailz pozrite si ho ten ma aj nastaviteľnú rúčku a odolnejšie kolesa 🙂 vaničku majú rovnaku len konštrukcia je kvalitnejšia 🙂

@bianka, ahoj, my ho mame, sme s ním veľmi spokojní. Mali sme ho pri prvom dieťati a teraz poslúži aj pri druhom, pochodil s nami kadečo, dovolenku v Chorvátsku s takými terénmi, ze by som neverila 😊
Je stabilný, pevný, vysoký, ma naozaj priestrannú vaničku a veľmi veľký spodný kos, veľké nákupy sme v ňom často nosili. Skladanie je úplne jednoduché a rýchle. Keby Ta ešte niečo zaujimalo, pýtaj sa kľudne. V Ba viem aktuálne ze ho majú v Babymarket ale či aj na predajni na vyskusanie to neviem, asi si radšej zavolaj. Teda neviem odkiaľ si.