icon

Kočík Stokke verzus Orbit G2

katkasofi
19. júl 2012

Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc

lentila.g
4. mar 2013

@milankovazuzana mne sa aj stokke skejt páčil ze som ho zaklopila a držal
Napr.na bgb ked mám k sebe a v sede kocik tak neviem zdvihnúť skejt(nedomyslené)co u stokke nebol problem...
Tiez mám pocit ze 2kolieska sú lepšie ako jedno(ale zasa na bee+mi to ide super so skejtom lebo tie kolieska sú všade rovnaké ako veľkosťou aj materialovo)
Tak a toto nemá chybu ze aj 2deti odvezieš
Mne sa najskôr male kosiky po boku nepacili no teraz uz sa vidím ako na jar v nich nadvláčam zeleninu🙂

ejka0812
4. mar 2013

Jo a už ich bude ponúkať asi aj Brendon 😀 už ich má vyobrazené, ale ešte tam nemá cenu...hurááá...teším sa na ten skejtík, malý bude z toho hotový, keď nebude chcieť sedkať, tak sa len prichytí kočiarika a vezieme sa WAU WAU WAU.

milankovazuzana
4. mar 2013

@lentila.g tam odvlečieš čertadiabla 😀

mikolajova.zuzana
4. mar 2013

@milankovazuzana ze aka caja by si bola riadna teda, ja sa na vas dve ani nehrabem - ale uz si musim aj ja nieco zohnat nove na oblecko, lebo uz je nacase - nie len stare handry :D

mikolajova.zuzana
4. mar 2013

@lentila.g aj ty mas orbitik? a fotocky nedas?

ejka0812
4. mar 2013

@milankovazuzana Zuzuľa 😀 😀 😀 to mali byť len tváre, ja v tých teplákoch 😅 😅 😅 , ale aspoň vy ste zlatééé 😉 😉 😉

milankovazuzana
4. mar 2013

@ejka0812 No Evka, to čo píšeš 😀 😀 😀 Veď niesme z cukru, sme maminy 🙂 🙂 🙂

milankovazuzana
4. mar 2013

@mikolajova.zuzana Zuzi, veď ja nosím staré veci, všetko kupujem iba Miškovi, ale nevadí 😀

mikolajova.zuzana
4. mar 2013

@milankovazuzana ale myslim ze si sik oblecena, nemyslim ako tak stare - ale ja nosievam len teplaky, lebo ma v nich nich netlaci a totalka sportovo... myslela som to tak, ze musim asi zmenit trosku styl obliekania :D chi ja som to nijako nemyslela zle, nechcela som sa dotknut - len ked sa ja najlepsie citim v sporotovom - ani rifle sice nie su zle, ale musim opasok a to ma tlaci... musim schudnut chi :D

milankovazuzana
4. mar 2013

@mikolajova.zuzana No Zuzi, ja absolútne neriešim nikoho ako chodí oblečený, lebo je to jeho vec a nieje to životná priorita-proste nosme to, v čom sa cítime dobre, no nie? 🙂 🙂 🙂 Ja som sa pred materskou dvíhala do výšin na štecniach, cez MD som padla do tenisiek a balerín a je to. 😀 😀 😀

sasenkah
4. mar 2013

@ejka0812 skejt je uplne najlepsi, mala ho zboznuje. Akurat si budes musiet zvyknut na komentare, otacanie hlav a otvorene usta okoloiducich 😀

Baby, a tie kolieska - aj mne moj G2 vydaval take cudne zvuky od koliesok (podla mna od tej sprostej posypovej soli), ale vsetky kolieska aj tie na skejte som presprejovala so sprejom WD40, a uz ideme uplne tichucko 😉

sasenkah
4. mar 2013

@milankovazuzana takto som isla z porodnice uz 2-krat 😎

milankovazuzana
4. mar 2013

@sasenkah super, mne je ľúto, že ja nie ☹

milankovazuzana
4. mar 2013

@sasenkah na 100% od soli, lebo aj Stokki je semtam písavý a že teda tento rok u nás solili, mne už vyžrala na Stokke predné koliesko, ložisko úplne skorodované a guličky vysypané 😢 😢 😢

lentila.g
4. mar 2013

@mikolajova.zuzana este nie,ale v dohľad.dobe bude...(buď ked predám bgb,alebo príde materská ) 😵
Potom aj foto dám 🙂 to sa prídem tu pochváliť🙂

mikolajova.zuzana
4. mar 2013

@milankovazuzana jaj Zuzanka - dakujem - ja v podstate tiez nie, ale mne sa velmi pacia krasne upravene zienky - ja som asi lajdak na to riadny... :D chi

mikolajova.zuzana
5. mar 2013

@ejka0812 no Evicka bo ja som nemala teplaky ze? chi :D super vyzerame aj tak - co... :D chi

ale dievcata nejako mi chyba aj stokkacik 😒 - nie zeby som nebola spokojna s orbitikom, este sa musime okukat a riadne spriatelit a zvyknut si na seba, ale stokke pre mna vzdy zatial ostava Nr. UNO.....aj ked niektorymi vlastnostami je orbitik samozrejme vpredu... no co zabijem sa? chyba mi chi :D

uz sa tesim na zajtrajsiu prechadzku s orbitikom :D

milankovazuzana
5. mar 2013

@mikolajova.zuzana Zuzi,to , je sila zvyku, neboj, po pár jazdách-keď sa zžijete si na Stokke ani nespomenieš, to Ti garantujem 😀

lentila.g
6. mar 2013
https://www.youtube.com/watch?v=5fjwv0LMrCg

Tak toto ma dostalo ze sa zmestí aj do pidiii autá

milankovazuzana
6. mar 2013

@lentila.g no ale veď to stále vravím, že je malinký po zložení a veľký rozložený 😀

lentila.g
6. mar 2013

@milankovazuzana ja si teraz trieskam hlavu v pondelok ma muz lámal pod ho pozrieť/kúpiť (Daniel je chorý tak hovorí ze v stredu ked mu bude lepšie...)jasne uz sú chorí všetci chlapi...tak zasa čakám...ale tak ci tak idem do neho🙂

milankovazuzana
6. mar 2013

@lentila.g Mi hovor o chorobách, dnes mi ochorel Miško 😢 😢 😢 Tak si počkáš, aj tak by si nemohla vozkať teraz...

ejka0812
6. mar 2013

@milankovazuzana Rýchlo sa vyliečte, bez vás je to v cukroške o ničom ☹ ☹ ☹

lentila.g
6. mar 2013

@milankovazuzana tak majú našťastie "len" sopliky a my pokial nie je horucka tak chodíme von,to horšie je ze muž je nepouzitélny a frflavy vtedy...

ejka0812
6. mar 2013

Hurááá už máme doma červený Orbitík a je nááádhernunký 😀 😀 😀
Pridáme neskôr foto 🙂 🙂 🙂
Ale žienky menší postreh, tá manipulácia je s G2 o čosi ťažšia ako s G1 😅
Takže Zuzka, tebe sa chodí určite ľahšie ako nám 😉 aj keď máme novšie Orbitíky a tie nafukovacie kolieska 🙂

lentila.g
6. mar 2013

@ejka0812 tak teraz budem polovať na tvoj album🙂

milankovazuzana
7. mar 2013

@ejka0812 No Evi, Miško ochorel doslova v minúte... som z toho smutná, lebo tie jeho plľúcka, má kašeľ, uvidíme a teplotkujeme

milankovazuzana
7. mar 2013

@lentila.g áno, aj ja som ho chcela vidieť naživo, takto iba fotky...

milankovazuzana
7. mar 2013

@ejka0812 som Ti vravela, že podvozok G1+vrch G2 je super.Ale to je sila zvyku, Orbit chodí ďaleko lepšie ako Stokke a to je fakt...

lentila.g
7. mar 2013

@milankovazuzana JOJ skóre uzdravenie...človek sa uz teší zo slnka a takto je ťa radosť nulová ked sú choré drobatka...a ma začať zasa zima:(