icon

Kočík Stokke verzus Orbit G2

katkasofi
19. júl 2012

Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc

milankovazuzana
7. mar 2013

@lentila.g ďakujeme, no liečime sa, noc sme prežili v kočiariku, eštže ich mám doma, to je veľká pomoc ten vyvýšený ľah, aspoň ho nenapínalo na kašeľ...
Teraz ten prechod je taký na choroby...

lentila.g
7. mar 2013

@milankovazuzana aj my sme v koče ked je veľa soplov a veru aj teraz si starší aj 2h pospí v kočiku cez obed..v postielke 35-50min a dost..

mikolajova.zuzana
8. mar 2013

@milankovazuzana ach - skore uzdravenie prajem...

milankovazuzana
8. mar 2013

@mikolajova.zuzana ďakujeme, Zuzi

mikolajova.zuzana
8. mar 2013

@ejka0812 no tak to sa tesim na fotocky tiez :D

dnes som bola dofukovat kolieska, lebo jedno mi zmaklo riadne a som sa bala ze nedojdem, ale v cyklo obchode to zvladli jedna radost, lebo ta pumpicka no - naprd - co ti poviem, ale mame vsetko zachranene :D

no a dievcata dnes som nechapala moje najmensie - dnes sme zase spali vonku v orbitiku... ze ako nechapem - povedala som sice malej doma, ze ked sa vyspinka pojdeme k babke do prace pozriet a ona sa rozhodla ze nechce spat doma v postielke, no truc, rev, ona chce pa, kočajik, pa, babi - no tak sme sa pobalili a sli... no poviem vam, ako spinkala bez reptania, vyse hodinky... nechapacka normalne, a to mrholilo, ani som nedavala plastenku (sadne zo zappa tak ako ze keby naozaj trebalo - nejaka zachrana) - a pekne pospinkala... no proste zasnem z nej...

a strieska ma dnes totalne presvedcila... ked si spomeniem na stokkacika (mimochodom stale na nho pozeram :D na fotkach) - tam sa to nedalo tak stiahnut dole, a mala uplne pokojicko, rucicky krasne prvy kratz schovala do lodgera, a spinkala...

jedine co ma kusok stve, ze neprejdem cez predny vchod u nas - chyba mi 1 cm - dokelu... a cez zadny mame strasne blato teraz, no ale nejako to zvladnem... a dnes som aj bagy vyuzila obidva - suprovo :D akurat mi stale chyba nejaka malinka tasticka hore poruke... ale to poriesime co nevidiet - len najst tu spravnu latocku doma :D

a stale premyslam nad novymi potahmi, niezeby boli zle to nie, ale fialkove alebo ruzove ma lakaju :D chi tak uvidime na leto :D ci budu...

milankovazuzana
10. mar 2013

@mikolajova.zuzana no vidíš Zuzička-tá super sedačka robí svoje a o tom by som mohla story rozprávať-teraz v nej Michaelko spinkáva doma i cez deň i v noci, lebo je choručký a potrebuje mať vyvýšenú hlavinkuAspoň v nej nekašle ako v postieľke, tam už 3 noci spinkať nemôže, aj keď mu podložíme vankúšiky.
O strieške niet pochýb, nefúka, neprší, nesvieti slniečko, deti ju milujú a sami si ju regulujú...
No s tým vchodom máš smolu, ale teda poviem Ti, že to musel naplánovať neschopný človek-ak sa ani nedajú otvoriť a čo pri sťahovaní???

mikolajova.zuzana
10. mar 2013

@milankovazuzana oni sa dali kedysi otvorit, len su zlomene a pokazene a to by som si nechty dolamala keby som to mala otvarat - no proste co ti poviem - byvaju tu stari ludia a ked robili urcite zmeny kym sme mi tu byvali, tak najlacnejsie a najhlupsie veci vymysleli... no co ti poviem - ale co uz no... nejako zriesime a snad bude coskoro po blate - dufam teda....

jaj Misko - to je chudatenko - sa natrapi s kaslom, to poznam, skore uzdravenie, snad sa polepsi rychlo...

milankovazuzana
10. mar 2013

@mikolajova.zuzana no veru, včera sme boli na pohotovosti, už mám pod očami olymijské kruhy 😀 😀 😀 nespinká ami cez deň, ani v noci, už je so silami na pokraji, aspoň včera zaspinkal po ceste z pohotovosti v sede a tak musel byť stále, tak sme krúžili po meste 1,5 hodinky.

mikolajova.zuzana
10. mar 2013

zlatinko, juj tie kasle vedia neskutocne potrapit deticky... jaj uz nech su prec... moja aj tebe vela sil, juj...

milankovazuzana
11. mar 2013

@mikolajova.zuzana ďakujeme Zuzi, no pomaličky sa to lepší, trápime sa ešte ale tak to sa musí vydržať...

mikolajova.zuzana
11. mar 2013

@milankovazuzana to som rada ze sa to lepsi, hadam coskoro to uz prejde... babenko male... :D

linda15121
Odpoveď bola odstránená
lentila.g
20. mar 2013

Tak uz aj my budeme za mesiac mat orbit helix🙂 tešiiim

vevika
20. mar 2013

@lentila.g ten je svetový! 🙂

lentila.g
20. mar 2013

@vevika no dúfam ze nesklame ale budem ho využívať len ako mono...a mozno príležitostne s maxi c.a starší v sedacke🙂...to ma teraz napadlo🙂

milankovazuzana
26. mar 2013

Aká nádhera , ešteže to tu nieje niekde nablízku 😀

milankovazuzana
26. mar 2013

Niektoré kočiaiky vypadajú úžasne iba na reklamných fotografiách, ale v reáli už nie... nemajú takú tú svoju charizmu, ale to určite neplatí o Orbite. 🙂

lentila.g
26. mar 2013

@milankovazuzana ja som uz včera slintala nad farbou...do leta jedna musí byt...majú šmrnc...

milankovazuzana
26. mar 2013

@lentila.g sú krásne, sýte, keby som mala black sedák, tak tyrkyska a green sú naše😀 Ten náš je dominantný sám o sebe, tam by som okrem black nič nevymyslela, ale @zuzanamikolajova by mohla, že Zuzi? Taká ružovka... ňam...

lentila.g
26. mar 2013

@milankovazuzana tá červená je sama o sebe krásna...

milankovazuzana
26. mar 2013

@mikolajova.zuzana sorry Zuzi, som Ti nick spackala 🙂 😖

mikolajova.zuzana
26. mar 2013

@milankovazuzana no setrim setrim - uvidime do leta chi :D aj ked som si uz nejako zvykla aj na tu sivu, je taka elegantna a premyslam nas nejakym doplnkom na ozivenie ked dame dole bunker :D

mikolajova.zuzana
26. mar 2013

@milankovazuzana nic sa nedeje :D

milankovazuzana
26. mar 2013

@mikolajova.zuzana presne, ja som to aj Evke povedala, že je elegantná, moooc pekná

ejka0812
30. mar 2013

Náš nový prírastok do kočiarikov, posledný a naj 😀 😀 😀
Aj tatino si nevie vynachváliť 😉
A drobec ani nehovorím 🙂 🙂 🙂

ejka0812
30. mar 2013
lentila.g
30. mar 2013

@ejka0812 krása všetci...

lentila.g
30. mar 2013

@ejka0812 ...a fusak bgb ako 1*tam sedí🙂

ejka0812
30. mar 2013

@lentila.g Už sa teším, keď uvidím váš 🙂 🙂 🙂
Je fakt super a nemôžme si vynachváliť, manipulácia na 1 .
Už by som nemenila a keď vytočíme sedačku a môžme komunikovať s drobcom a zároveň vidí všetký autká a ľudí naokolo, tak si vieme to kočíkovanie všetci užiť perfektne 😀 😀 😀
Už by som zas vyrazila vonku 🙂 🙂 🙂

lentila.g
30. mar 2013

@ejka0812 ja sa teším do Zoo lebo vytočim sedacku a ide sa🙂