Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@milankovazuzana aj my sme v koče ked je veľa soplov a veru aj teraz si starší aj 2h pospí v kočiku cez obed..v postielke 35-50min a dost..
@milankovazuzana ach - skore uzdravenie prajem...
@mikolajova.zuzana ďakujeme, Zuzi
@ejka0812 no tak to sa tesim na fotocky tiez :D
dnes som bola dofukovat kolieska, lebo jedno mi zmaklo riadne a som sa bala ze nedojdem, ale v cyklo obchode to zvladli jedna radost, lebo ta pumpicka no - naprd - co ti poviem, ale mame vsetko zachranene :D
no a dievcata dnes som nechapala moje najmensie - dnes sme zase spali vonku v orbitiku... ze ako nechapem - povedala som sice malej doma, ze ked sa vyspinka pojdeme k babke do prace pozriet a ona sa rozhodla ze nechce spat doma v postielke, no truc, rev, ona chce pa, kočajik, pa, babi - no tak sme sa pobalili a sli... no poviem vam, ako spinkala bez reptania, vyse hodinky... nechapacka normalne, a to mrholilo, ani som nedavala plastenku (sadne zo zappa tak ako ze keby naozaj trebalo - nejaka zachrana) - a pekne pospinkala... no proste zasnem z nej...
a strieska ma dnes totalne presvedcila... ked si spomeniem na stokkacika (mimochodom stale na nho pozeram :D na fotkach) - tam sa to nedalo tak stiahnut dole, a mala uplne pokojicko, rucicky krasne prvy kratz schovala do lodgera, a spinkala...
jedine co ma kusok stve, ze neprejdem cez predny vchod u nas - chyba mi 1 cm - dokelu... a cez zadny mame strasne blato teraz, no ale nejako to zvladnem... a dnes som aj bagy vyuzila obidva - suprovo :D akurat mi stale chyba nejaka malinka tasticka hore poruke... ale to poriesime co nevidiet - len najst tu spravnu latocku doma :D
a stale premyslam nad novymi potahmi, niezeby boli zle to nie, ale fialkove alebo ruzove ma lakaju :D chi tak uvidime na leto :D ci budu...
@mikolajova.zuzana no vidíš Zuzička-tá super sedačka robí svoje a o tom by som mohla story rozprávať-teraz v nej Michaelko spinkáva doma i cez deň i v noci, lebo je choručký a potrebuje mať vyvýšenú hlavinkuAspoň v nej nekašle ako v postieľke, tam už 3 noci spinkať nemôže, aj keď mu podložíme vankúšiky.
O strieške niet pochýb, nefúka, neprší, nesvieti slniečko, deti ju milujú a sami si ju regulujú...
No s tým vchodom máš smolu, ale teda poviem Ti, že to musel naplánovať neschopný človek-ak sa ani nedajú otvoriť a čo pri sťahovaní???
@milankovazuzana oni sa dali kedysi otvorit, len su zlomene a pokazene a to by som si nechty dolamala keby som to mala otvarat - no proste co ti poviem - byvaju tu stari ludia a ked robili urcite zmeny kym sme mi tu byvali, tak najlacnejsie a najhlupsie veci vymysleli... no co ti poviem - ale co uz no... nejako zriesime a snad bude coskoro po blate - dufam teda....
jaj Misko - to je chudatenko - sa natrapi s kaslom, to poznam, skore uzdravenie, snad sa polepsi rychlo...
@mikolajova.zuzana no veru, včera sme boli na pohotovosti, už mám pod očami olymijské kruhy 😀 😀 😀 nespinká ami cez deň, ani v noci, už je so silami na pokraji, aspoň včera zaspinkal po ceste z pohotovosti v sede a tak musel byť stále, tak sme krúžili po meste 1,5 hodinky.
zlatinko, juj tie kasle vedia neskutocne potrapit deticky... jaj uz nech su prec... moja aj tebe vela sil, juj...
@mikolajova.zuzana ďakujeme Zuzi, no pomaličky sa to lepší, trápime sa ešte ale tak to sa musí vydržať...
@milankovazuzana to som rada ze sa to lepsi, hadam coskoro to uz prejde... babenko male... :D
Tak uz aj my budeme za mesiac mat orbit helix🙂 tešiiim
Niektoré kočiaiky vypadajú úžasne iba na reklamných fotografiách, ale v reáli už nie... nemajú takú tú svoju charizmu, ale to určite neplatí o Orbite. 🙂
@milankovazuzana ja som uz včera slintala nad farbou...do leta jedna musí byt...majú šmrnc...
@lentila.g sú krásne, sýte, keby som mala black sedák, tak tyrkyska a green sú naše😀 Ten náš je dominantný sám o sebe, tam by som okrem black nič nevymyslela, ale @zuzanamikolajova by mohla, že Zuzi? Taká ružovka... ňam...
@milankovazuzana tá červená je sama o sebe krásna...
@mikolajova.zuzana sorry Zuzi, som Ti nick spackala 🙂 😖
@milankovazuzana no setrim setrim - uvidime do leta chi :D aj ked som si uz nejako zvykla aj na tu sivu, je taka elegantna a premyslam nas nejakym doplnkom na ozivenie ked dame dole bunker :D
@milankovazuzana nic sa nedeje :D
@mikolajova.zuzana presne, ja som to aj Evke povedala, že je elegantná, moooc pekná
@lentila.g Už sa teším, keď uvidím váš 🙂 🙂 🙂
Je fakt super a nemôžme si vynachváliť, manipulácia na 1 .
Už by som nemenila a keď vytočíme sedačku a môžme komunikovať s drobcom a zároveň vidí všetký autká a ľudí naokolo, tak si vieme to kočíkovanie všetci užiť perfektne 😀 😀 😀
Už by som zas vyrazila vonku 🙂 🙂 🙂

@lentila.g ďakujeme, no liečime sa, noc sme prežili v kočiariku, eštže ich mám doma, to je veľká pomoc ten vyvýšený ľah, aspoň ho nenapínalo na kašeľ...
Teraz ten prechod je taký na choroby...