Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@lentila.g ťa pálili pršteky 🙂 Je to rozumné, veď ti poťahy prídu do 2-3 dní, no nie?
Chi Zuzanka uz musim ho odniest otcovi, no on ma toho strasne vela, ale dufam ze ho vobec opravia - lebo uz si brusim zubky aj na smarta ako ma mycats :D chi :D namiesto zappika :D
@milankovazuzana no píšu ze 1den/od objednania..
Ani nevrav tak sa teším nech nemusím stále natačať slnečnik...len este skejt keby mali...ten potrebujem najviac
@lentila.g áno deň, ale keď urobíš objednávku a zaplatíš. tak Ti to vypíše 3 dni a aj to tak dôjde.Evke to tiež urobilo keď objednávala kočiarik a mne pri Trippke.
No to malo ísť k nám do súkromky 😀 😀 😀
@milankovazuzana aha ...no uz 3 dni "hore dole"hlavne ze uz to dostať
tak dievcata - moj orbitik je neopravitelny, je naozaj na takom zlom mieste zlomeny, zeby bol velky risk ho uz aj zvareny pouzivat. Juj som nestastna, ale co uz... skoda... 🙄
takze mam na predaj sedacku s bufetikom, zmensovaciu vlozku original, nakupne bagy, zadne kolesa a tasku prebalovaciu ciernu - vsetko mam v bazariku...
@mikolajova.zuzana ja si rezervujem podložku ako prvú.
@milankovazuzana Zuzanka mas ju odlozenu a pripravenu - vobec som ju nepouzila doteraz, tak som ju ani neprala... caka na Teba :D
Mozem vas poprosit o like na komentar s menom Andrea Tkacova, vopred dakujem za ochotu https://www.facebook.com/masodomov.sk?ref=ts&fr...
@mikolajova.zuzana Zuzi, po víkende urobíme biznis 🙂
spokojne Zuzanka - tesim sa :D
@lentila.g Njakrajší kočiarik na celom šírom Slovensku. 🙂
@ejka0812
@mikolajova.zuzana babuše a Vy 2 ste kdeee? Tu sa deje slovenská premiéra v priamom prenose a Vy ste tu nie. 🙂
Tak to je niečo WAU WAU WAU 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Nádhera 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Není o čom, asi ani lepší kočiarik nieje 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Nič lepšie pre bábo a mamičku si už ani neviem predstaviť 🙂 a tá čierna konštrukcia 🙂 juuuj krásne.
Dnes nás oslovilo neznáme malé dievčatko " teta vy máte ale krááásny kočiarik " 🙂
A malý sa ma pýta" Maminka ty si teta?"
Cha,cha,cha 😀 😀 😀
@mikolajova.zuzana Zuzka to mi je taaaaak ľúto...juuuuuj ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@lentila.g to vyzera uzastne - ach jaj... nadhera... uprimne v dobrom zavidim...
no rozbehla som akcia orbit - snad mi to vyjde, drzte palce... snad... :D
@mikolajova.zuzana fíha, no Zuzička, tak nech to výjde.Písni mi do IP, čo podnikáš, taká som zvedavá:
dievcataaa - maaam - konstrukcia pride z USA za babku, neposkodena okrem ruciek, co viem vymenit z mojej zlomenej - jupiiii - tak snad to dojde v poriadku budem teraz trpiet kym pride... fu..
@mikolajova.zuzana No výborne Zuzi, Ty si šikovná, tak to ma teší, že budeš opäť orbitová...
@milankovazuzana a my budeme mat rucky ako g2 sedia golfové aj na helix 😀
@lentila.g fíha, a čo s tou čiernou?
@milankovazuzana aj tu nechávam ked náhodou pôjdeme ako dvojkocik na dlhší výlet
@milankovazuzana hej hej uz sme si so Zuzkou Ip
Tak ožije téma aj s viac foto...my ideme uz dnes na skusobnú jazdu vonku(lebo muz hundre ze ci sme ho kupovali do bytu alebo vonku🙂 a ma pravdu 😉 )

@milankovazuzana ja som uz mala zelený v kosiku..potom ze hádam počkáme na kocik