icon

Kočík Stokke verzus Orbit G2

katkasofi
19. júl 2012

Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc

lentila.g
21. máj 2013

@maya.h bežne u nich stojí 719€ takze tento by som hned brala lebo asi ich chcú predat lebo pani pred.nam hovorila ze este ani jeden nepredali a to mali/majú naj cenu lebo všade nad 800€

milankovazuzana
21. máj 2013

@lentila.g Evka ho tam kúpila 😀 predsa.

lentila.g
21. máj 2013

@milankovazuzana hej hej ale tuším po nas ako sme tam boli...
Ja som sa stretla ked som chcela stokke s názorom ze NEKUPUJTE..lebo...
A pri Orbit-e znova... NEKUPUJTE...radšej uz Stokke alebo...
Ten obchod vyhovuje môjmu mužovi🙂 povie "ja som ti to hovoril" a predsa si ho kúpim 🙂))

maya.h
22. máj 2013

@lentila.g áno, je to fakt super cena, len ja ho musím omrknúť naživo a mm mi ho musí odsúhlasiť. len neviem kedy sa dostanem do ba, malý má 2 týždne, tak máme ešte rušno doma 😀

lentila.g
22. máj 2013

@maya.h aha..ja som si myslela ze 2mesiace..
Hej ten kocik je svojský..ale mne zatiaľ nestrane ľudia co ma poznajú povedali ze tento je wau..a celkovo stretávam sa len s + hodnotením po vizuálnej stránke...ale 100 ľudí 100 chutí

mikolajova.zuzana
23. máj 2013

@lentila.g v podstate aj mne len pozitivne ohlasy hovorili, inac reagovali ako na stokke, ale aj na ten boli viacej pozitivne ako negativne :D

milankovazuzana
23. máj 2013

@lentila.g
@mikolajova.zuzana Zrovna včera mi na Orbitík jeden mladík povedal, že je to intergalaktické vozítko, no vravím-nemýlite sa, preto sa volá Orbit 😀 😀 😀

lentila.g
23. máj 2013

@milankovazuzana aj mne včera niečo v tom zmysle ze vesmírne..a ked ho buduca mamička manevrovala tak ze wau ako dobre ide
A zasa muž..no otoč tu sedacku tak dobre🙂 o 90• k stolu
A potom aj kocikoval a pozitívne zhodnotil..až na to 1,5kg navyše oproti bgb ale toto je surodenecky a konstrukcne pevnejší

lentila.g
23. máj 2013

@mikolajova.zuzana ...a kedy asi čakáš nový?
Oba St.aj Or.su fajn...len Orbit asi viac do terénu..i ked stokke nezaostava o moc na to ze ho berú ľudia ako mestský kocik do Obch.centier

mikolajova.zuzana
23. máj 2013

@lentila.g Gabi uz je mimo USA na ceste ku mne, tak neviem ako dlho im to bude trvat... dufam ze sa posnazia rychlo rychlo lebo uz nadavam na quinacik zappik, hoci som ho milovala na rychle nakupy a dovolenku, ale na take prechadzky - juj privadza ma do sialenstva :D

lentila.g
23. máj 2013

@mikolajova.zuzana tak jasne...ja ked teraz som nabudena orbitom tak tak isto...
Ja uz tiez mám vyhliadky co dokúpiť a uz to mat doma🙂)
Ináč bag je super... 😵 normálne zalubena som do toho systému ako sa uchytava..vyberá..skladá =všetko zvladam jednou rukou 🙂

milankovazuzana
23. máj 2013

@lentila.g moja reč, bag je bombový, v obchode do neho naládujem tovar-miesto košíka, pri pokladni len zvesím a vyložím a opäť naložím, zavesím a go 😀

maya.h
25. máj 2013

Jáj dievčence, chodím už 3 dni za mužom, či len predsa nezbehneme do toho Brendonu, a len ma odbije, že mám sa držať svojho plánu 😠 Ten bol taký, že zatiaľ vydržím s mojou rýchlobežkou a keď mi pošlú tie peniaze z úradu, tak idem kúpiť kočík, že načo ho bude kupovať teraz, keď mi aj tak bude stáť do min. do septembra. A nezaberajú ani argumenty, že teraz sa fakt oplatí, že bio kočík , ani nič 😀 No zostáva mi čakať do toho júla ☹ Tak vy zatiaľ pekne orbitujte a keď si kúpim aj ja, tak sa prídem pochváliť 😵 Už sa neviem dočkať

milankovazuzana
25. máj 2013

@maya.h No moja, myslím si, že robí veľmi zle.Lebo tá cena je asi najlepšia v celej Európe.Tak to vypadá, že ich vypredajú a finito, lebo určite to žiadna masovka nebude, ten kočiarik je na SK opradený predsudkami a aj keď sa niekomu páči, nemá odvahu do jeho kúpy a kúpi radšej niečo úplne bežné.Už s tou cenou 719€ bol najlacnejší v EU...

maya.h
25. máj 2013

@milankovazuzana jááááj ☹ normálne som nervózna, musím ho lámať ďalej! Ja som sa zaľúbila do tohto kočíka a to hlavne preto, že je takýto iný!

milankovazuzana
25. máj 2013

@maya.h Ja keď som ho našla, tak som bola taká nervózna, že som ho musela mať.Orbit je fakt úžasný, maximálne praktický a samozrejme iný... No lám, lebo cena je neuveriteľná.

maya.h
25. máj 2013

@milankovazuzana Však toto, fakt tá cena neni o čom. Len budem to mať ťažké, lebo okrem iného mm veľmi Ba nemusí, keď má aj nejaké stretnutie tam, tak si ho naordinuje na letisko, aby nemusel zachádzať 🙄 My do Brendonu chodievame do Pešti, ale tam vyjde skoro o stovec viac 😖 Pozerám aj tie bočné košíky ešte dokonca aj nad tým bočným stupátkom pre dcéru rozmýšlam, aj keď je už veľká, ale je tam písané že do 23kg.. Pobláznená som do toho orbitu

milankovazuzana
25. máj 2013

@maya.h tie nákupné bagy sú úžasné, to nepotrebuje ani komentár-skladné, veľké, pevné.No Brendom vlastnia Maďari...Myslím, že sa im ten predaj Orbitov na SK neoplatí.No ja by som to asi riešila tak, že by som si požičala peniažky a kúpila ho a odtajnila až neskôr. 😀 😀 😀 Lebo by som ani spávať nemohla.
Skejtík je nenormálny, lebo je naboku a tak nezavadzia pri šoférovaní kočiarika.Tá nosnosť je veľká..., fúha.

alenockap
25. máj 2013

ahoj, švagriná má ten Orbit...žije v USA kupovala ho tam...Nechcela by som ho ani zadarmo- kolieska hrkocú,rúčky sú také voľáke rozhegané 😀, kývu sa, celý mi príde že už už sa rozpadne....

mikolajova.zuzana
25. máj 2013

@maya.h no tak drzim palce a manzela zlomis neboj - chi :D kym su na predaj, lebo ako pise Zuzka, uz potom nemusia byt ked sa nejako nepredavaju, lebo sa zienky toho boja... drzim palceky :D

mikolajova.zuzana
25. máj 2013

@alenockap a skusala si ho aj ty? Kazda sme ina, a kazda chceme nieco ine, a povedz mi prosim, na ktorom kociarik ti nehrkocu aspon kusok kolieska? na velkych tazkych obludach snad - aj na bebeconforte hightrek mi nehrkotali, to je pravda, ale ked su predne mensie a nie nafukovacie, hrkocu na kazdom, okrem stokke a tu je to tiez minimum...

alenockap
25. máj 2013

tlačila som do a stačilo mi... to je môj názor,100ľudí 100 chutí

milankovazuzana
25. máj 2013

@alenockap kolieska hrkocú??? Akože o tom nič neviem... hmmmm, zaujímavé... Mám tento kočiarik a teda viem ako jazdí, vôbec nieje rozheganý.A už vôbec nie rúčky!!! Hrkotať ani nemôžu, lebo sú gumenné a upevnenie ku kočíku to ani nedovolí!

alenockap
25. máj 2013

tento je kupovaný v USA, možno tam sú iné kus,neviem

maya.h
25. máj 2013

@mikolajova.zuzana Budem musieť byť ale že veeeľmi otravná 😀 😀 No uvidím čo z toho bude 🙂
@alenockap podľa mňa je fakt super. vy máte aký? ten nehrkoce a nerozpadáva sa?
@milankovazuzana teda myslím, že je taká nosnosť. na hu stránke je k tomu skejtu niečo písané, že 23 kg, tak myslím, že to je to. ja neviem po maďarsky ani zaťať. 😀 😀

alenockap
25. máj 2013

moj kočík nehrkotal a nerozpadával sa, mal gumené nafukovacie kolieska, a zase ten orbit za tú cenu by mal niečo vydržať...ale ako píšem,tam sú možni iné

milankovazuzana
25. máj 2013

@alenockap niesú tam iné... bývam na Kysuciach a teda som sa s ním najazdila túto zimu po veľkom snehu, tlačím ho dennodenne do kopca, synček v ňom spinká, sedí, ovešiame ho nákupami a teda nemám pocit, že by sa mal rozpadnúť.Práve naopak! Konštrukcia je veľmi pevná a stabilná.
Ťažko sa mi polemizuje s niekým, kto kočiarik iba tlačil a nevyužíva ho dennodenne.

strawberry7
25. máj 2013

Ja tomu orbitu neviem dojsť na chuť ☹ ale to je len môj názor ..

maya.h
25. máj 2013

@alenockap uf, určite to boli veľké nafukovacie kolesá.. to nie je nič pre mňa. mne sa na tomto kočíku veľmi páči aj skladanie, aké rozmery má keď je poskladaný, super strieška, že je bez škodlivín, o dizajne ani nehovorím, bočný skejtík, atď, atď...

alenockap
25. máj 2013

vidím,že sa tu nič nezmenilo na MK, stále kto si povie svoj názor sa kritizuje...pekný den