Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?
Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂
Aaaaaa Summer Kit Blue Pixel objednaný. Som zvedavá kedy príde, ale už teraz sa teším 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahoojte vsetky juj uz dlhoo som nepisala 🙂 > tak ste ma poblaznili s farbou dark navy ze som sa rohodla ze asi kupim textile kit 🙂 a nema uz niektora z vas nahodou tu najnovsiu farbu riflovu?
🙂 🙂
@taminameiki 😀 😀 😀 nebudes lutovat, nadherny je 🙂 ja som tiez dlho vyberala, ale byby ma ukecali na dark navy 😀
riflovy sa este samostatne nepredava pokial viem, je to len v plane
ja to vidim tak ako s winter kitom, ze pixel mania startuje a ked neobjednam, tak nic nebude 😝 😝 😝
budem siiilno zvazovat buduci mesiac. v brendone je este stale sladky spanok a pixel kde nic, tu nic 😀
ach ved aj mna ste poblaznili s dark navy a teraz koli nemu nemozem spavat tak idem objednavat ale na baby markete som videla ze sa da uz kupit ten riflovy tak uvidime ale jednoznacne ten dark navy si kupim 🙂 je perfektny. A kociarik si fakt neviem vynachvalit je super a aj v snehu sa snim ide super a aj po roli som snim isla a presli sme v pohode na dvoch kolesach. boze unesena som z toho tvojho 🙂
@mycats jaj ani nehovor o tej pixel manii ved uz aj ja stale len pozeram ake su novinky a uz mi z toho sisi 🙂 a nikto z rodiny to nechape
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉
@taminameiki 😀 😀 ja cakam kym sa brendon zobudi, ze vymlatim bodiky 😀 no ale vidim to ta, ze budem musiet nakoniec objednavat z marketu, lebo nic nebude
@danielle25 jej dakujem aspon v niekom mam podporu 🙂 hurra niesom v tom sama 😀
hehe predstavte si ze vsetky stokacky by sme sa stretli v ba juj bratislava by bola plna ale tak krasne plna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@taminameiki tak nejaky isto 😀 😀 😀 co sa tyka stokke, tak babymarket je taky trosku flexibilnejsi a rychlejsi 😀 😀 aspon teda podla mna. a hlavne mne ako mimo bratislavcanke vyhovuje, ze BM ma e-shop 😀
@mycats aha tak takto to je 🙂 🙂 🙂 ja len som tak informativne chcela vediet lebo si chcem ten dark navy objednat. Dakujem 🙂 🙂
@taminameiki tak z babymarketu ti moze prist aj kurierom a nemusis nikam chodit 😀
boze jaj niekedy mi to nedochadza ved to mozem dat poslat kamoske do ba jaj prepac obcas ako keby si sedim na kabliku 🙂 no asi to bude tym ze stokke mi zatienuje mozgove bunky 😀
@taminameiki myslim,ze babymarket posiela aj do rakuska.raz som si chcela nieco objednat a dalo sa....
@esika no na tomto asi nic nezarobi,lebo vtedy sa predal za 741 € do anglicka. 😀

@kilian aj mne sa nezda, nahlasila som ho