icon

Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?

mimamima
30. mar 2009

Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂

hajanka
25. máj 2012

@mima01 ja som sa tym nestrela, su fake kity ako z patishopu a pod. ale fake komplet kocika som este nevidela, ani nepocula nikoho o tom hovorit

vbrnka
25. máj 2012

@hajanka jj je tam zicherka ako vysita 🙂

duplicka
25. máj 2012

mne s a pacia original potahy, ked uz tak este podlozka sita ,ale inac eee 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tak ja si poprosim bgb cam all black a k tomu jednu vanicku stokke 😀 😀 😀 😀 😀

hajanka
25. máj 2012

@duplicka aj mne podlozky ano urcite, ako pacia sa mi aj tie potahy ked su ine, ale niet nad original, predsa, je tam UV ochrana v letnom kite, klasicky je zase nepremokavy a zimny je tepelne izolvoany... to sa asi neda takyto material len tak napodobnit.... a teraz ta zicherka ma uplne dostala 😀 😀 😀

duplicka
25. máj 2012

@hajanka 😀 😀 😀 😀 zicherka je originalna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 si moze dieta hned vybrat triesku z prsta 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mycats
25. máj 2012

@hajanka teta asi nepozna suchy zip alebo co?? 😀

mima01
25. máj 2012

@hajanka eeeejha, no to som rada ze mam origos winter kit.
Ja som sa s tym tiez este nestretla, ale normalne stokke to ma na svojej oficialnej stranke ako upozornenie.

riki1
25. máj 2012

@vbrnka inak tá koncovka .nr je fakt v dobrej tramtárii 😀 http://cs.wikipedia.org/wiki/Nauru

hajanka
25. máj 2012

@riki1 hi hi 😀

mycats
25. máj 2012

mne sa tie jej ceny pacia!!! a celkovo... ak niekto sije nejake napodobeniny, tak to ma cenu ako orginal, pomaly!

duplicka
25. máj 2012

podla mna radsej treba pockat na tu babu z mmb a osobny odber 😉 😉 😉 😉 😉

vbrnka
25. máj 2012

@riki1 mozno tam je nejaka super bezcolna zona a danovy raj v jednom 🙂))

mima01
25. máj 2012

@riki1 presne toto mi chlap ukazoval a chytal pri tom zachvaty smiechu, ze co sme to zase nasli.

hajanka
25. máj 2012

@mycats ved aj mne sa pacia, ale original je original 😀 kebyze ta latka bola taka aka tiez ma byt, tak by som tiez kupila, no aj to vypracovanie by muselo byt tip-top 🙂 bez zicherky 😀 😀 samozrejme
a cena je tiez super

duplicka
25. máj 2012

baby nevideli ste niekde style kit za nejaku super cenu ked uz snorite 😉 😉 😉 😉

tannia87
25. máj 2012

@hajanka baby ked rozoberate tu aptishop mne sa maam zasmiala ze polske amterialy kozusina alatky za take ceny ze pekne rabuje na babach ze sa vyberieme do polska a tie kozusiny su za par supov ze mi kupi aj fialovu aj ruzovu ale ked som si to preratala za kolko mi ponukla vsetko fakt dost

mycats
25. máj 2012

@hajanka 😀 😀 a by ma asi piclo keby to 100% nesedelo! na toto som ja velmi citliva 😀

mycats
25. máj 2012

@duplicka ja este nie 😀

vbrnka
25. máj 2012

@duplicka dva su na mmb ceskom a dva tu na mk 🙂

hajanka
25. máj 2012

@tannia87 no ale ona zije v Anglicku a odtial to tusim aj posiela

duplicka
25. máj 2012

@tannia87 no ja by som sa bala kozusinky kupovat, predsa babo je na tom a bohvie ako sa to napusta farbou 🤐 😖 😕 to radsej nejaku kaiser ked uz nie original

hajanka
25. máj 2012

@duplicka ani ja nie

duplicka
25. máj 2012

@vbrnka 😀 😀 😀 😀 😀 jeden z tych inzeratov je moj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉

tannia87
25. máj 2012

@duplicka no za tu cenu co to ma su to neni original kozusiny a su anpustene mas pravdu ta fialova aruzova urcite 😉

tannia87
25. máj 2012

@hajanka no mne pisala ze to ide z polska najskor a psotovne 15e

vbrnka
25. máj 2012

@duplicka 🙂))))

vbrnka
25. máj 2012

lucim sa aj ja ..ak budete objednavat tak bezovy si poprosim 😀 😉

mycats
25. máj 2012

@vbrnka budeme na teba mysliet 🙂