Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?
Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂
mne s a pacia original potahy, ked uz tak este podlozka sita ,ale inac eee 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
tak ja si poprosim bgb cam all black a k tomu jednu vanicku stokke 😀 😀 😀 😀 😀
@duplicka aj mne podlozky ano urcite, ako pacia sa mi aj tie potahy ked su ine, ale niet nad original, predsa, je tam UV ochrana v letnom kite, klasicky je zase nepremokavy a zimny je tepelne izolvoany... to sa asi neda takyto material len tak napodobnit.... a teraz ta zicherka ma uplne dostala 😀 😀 😀
@vbrnka inak tá koncovka .nr je fakt v dobrej tramtárii 😀 http://cs.wikipedia.org/wiki/Nauru
mne sa tie jej ceny pacia!!! a celkovo... ak niekto sije nejake napodobeniny, tak to ma cenu ako orginal, pomaly!
@hajanka baby ked rozoberate tu aptishop mne sa maam zasmiala ze polske amterialy kozusina alatky za take ceny ze pekne rabuje na babach ze sa vyberieme do polska a tie kozusiny su za par supov ze mi kupi aj fialovu aj ruzovu ale ked som si to preratala za kolko mi ponukla vsetko fakt dost

@mima01 ja som sa tym nestrela, su fake kity ako z patishopu a pod. ale fake komplet kocika som este nevidela, ani nepocula nikoho o tom hovorit