icon

Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?

mimamima
30. mar 2009

Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂

kilian
4. júl 2011

@pallacinka jej to som si ani nevsimla,ze aj ty si vyvandrovala 😀
a kde to ty chodis na slovensko?no postovne aj ked mi to posles nieje az take drahe z nemecka.ja sa tiez uz nechcem spoliehat na neskorsie,potom nebudu mat.inac fusak za 83€ je lacny.

pallacinka
4. júl 2011

@kilian 🙂 Ja som povodne zo zapadu, no manzel je vychodniar, takze ked sme na Slovensku tak ho cele precestujeme 🙂 Cena za fusak je naozaj v pohode, uz nizsia myslim nebude. Akej farby planujes kupit?

kilian
4. júl 2011

@pallacinka asi ruzovej,ked uz nech ziarim v tej pink!!ja som tiez zo zapadu..v auguste sa chystam na sk.

julinkak
4. júl 2011

Dievcata, objednavala niektora z vas stokkac zo stranky www.babyonlineshop.de na slovensko? viem, ze pallacinka ano, no ona zije v nemecku. boli ste spokojne? a aky sposob platby ste vyuzili? vopred internet benking alebo sa da aj na dobierku? dakujem

hajanka
4. júl 2011

@julinkak ja som sa tiez o to zaujimala (objednat od nich), ale priznam sa zabudla som im napisat :(

marcela10
4. júl 2011
pallacinka
5. júl 2011

@kilian Ja chcem tiez ruzovy, ked uz nie kocik, tak aspon ten fusak 🙂 A ak by som ti nieco objednavala tak mozme potom dohodnut osobny odber, ak aj zrovna nebudeme na SK naraz, mozem to nechat u nasich.
Inac mam zlu spravu, vcera som volala do toho nemeckeho obchodu a samozrejme je ten winter kit vypredany, takze z toho nic nebude. Este cakam co mi odpisu z UK, pytala som sa ich, ci ich maju viac, tak ti dam vediet a mozme to skusit objednat odtial.

pallacinka
5. júl 2011

@marcela10 Tak to mas za super cenu 🙂 Kedy si objednavala? Zrejme mas niekoho alebo ty sama si v UK, to mas stastie 🙂

kilian
5. júl 2011

@pallacinka no to neni nic moc sprava.asi nebude biely winterkit,este ten cierny by sa celkom hodil,viac ako ten strieborny!ked budes objednavat,ozvi sa.a aj co mudreho napisu z uk... 😀

pallacinka
5. júl 2011

@kilian No, aj mna to hneva, je mi to luto ☹. Neviem, ci by sa vam ten tmavy hodil, som myslela, ze je tmavomodry a nie cierny, no nemusi to byt zle. Ja este uvazujem nad tym fialovym, s bezovou to moze byt celkom pekne, a je dost tmava na to aby mm nemal namietky 🙂 Ozaj, a kde v Rakusku ste?

marcela10
5. júl 2011

@pallacinka Ja som pôvodne tiež išla objednať ten za 279, no našla som túto stránku. Objednávala som predvčerom, mám tam mamku

kilian
5. júl 2011

@marcela no skoda,mohli sme sa aj dohodnut,ze by som sa pridala,ked tam mas maminku. 😒
@pallacinka nieje cierny?ja som myslela,ze to je cierna farba.boze mne sa k tej ruzovej nic nehodi.ta bezova s tou fialovou moze byt tiez dobra kombinacia.ja som vo wiener neustadt.a ty?inac mi si vykame? 😵 mne netreba vykat. 😀

pallacinka
5. júl 2011

@marcela10 Tak to mas super, aspon nejake vyhody z tej dialky, co vas deli 🙂

@kilian Vy= ty plus tvoje styri deticky, predpokladam, ze zijete spolu 🙂 Tak to nemate daleko od Slovenska, my to mame domov nieco cez 800km, byvame v Heidelbergu. A ten kit je asi naozaj tmavomodry, aj ho tu jedna predava, ak mas zaujem, no neviem, ci sa ti bude hodit ☹

kilian
5. júl 2011

@pallacinka no ja som myslela,.ze je cierny,ale tak navy je tmavomodra,a tu nechcem urcite.u nas 200 km dialka k mame.

mirkadena
5. júl 2011

@marcela10 toto je dobrá stránka.Túto môžem odporúčať 🙂))mám z nej summer kit aspoň, ja som práve s touto nemala problém. Ak by ste však chceli objednávať zo stránky kiddisave.co.uk - neodporúčam. Tovar ( nejaké doplnky na stokke) prišiel do 3 dní ale objednávka bola totálne pomenená a polovicu som musela vrátiť.

esika
5. júl 2011

@julinkak ahoj skus pozrit brendon teraz maju super akciu aj s vanickou , sportak 689 a vanicka 85 tak mozno sa to oplati, mas to v zaruke tu a mozno s postovnym by to vyslo tak podobne🙂
http://www.brendon.sk/products/list?searchtext=...

esika
5. júl 2011
marcela10
5. júl 2011

Tak baby, zbytočne som sa tešila. Práve mi volala mamča, že jej odpísali, že už ten biely kit nemajú na sklade a už aj vrátili prachy. Pomoooooc, dajte nejakú inú anglickú stránku ☹ prosím

julinkak
5. júl 2011

@esika Dakujem velmi pekne, naozaj je to super cena. ale nejak som na stranke nenasla, ze sa to da objednat. vie mi niekto poradit? asi to vyzera dost hlupo 😅

esika
5. júl 2011

@julinkak a odkial si?

julinkak
5. júl 2011

@esika z Prešova

esika
5. júl 2011

@julinkak hm a nemas niekoho v Ba kto by ti to pripadne poslal, alebo vyzdvihol?

kilian
5. júl 2011

@marcela10 no to je hlupe.tak sme teraz dve,co nemame biely kit!! ☹ ☹ ale kebyze nieco este najdes tak sa mi ozvi. 😝

julinkak
5. júl 2011

@esika bohuzial nemam. cise o dva tyzdne idem do prahy autom, mohla by som sa zastavit v BA, ale pochybujem ze by ta akcia trvala tak dlho... 😢

esika
5. júl 2011

@julinkak skus tam zavolat zato nic nedas, mozno nieje problem nechat to na sklade🙂 kupit sa to da pozeregistrovani, stranka ta navedie a tu je tel.cislo
http://www.azet.sk/firma/511826/brendon-slovaki...

julinkak
5. júl 2011

@esika Dakujem ti velmi pekne, si skvela 😀

esika
5. júl 2011

@julinkak 🙂 dakujem, tak snad sa to podari 🙂

esika
5. júl 2011

julinkak a aku farbu si si vybrala?

julinkak
5. júl 2011

@esika jednoznacne fialovy 🙂

esika
5. júl 2011

@julinkak ten je krasny 🙂 inak jedna kocka ho tu predava aj s vanickou aj fusakom za 750 tak keby nahodou to nevislo skus jej napisat, ci nepreda len sport.cast, ci este potrebujes komplet?