Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?
Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂

•
12. nov 2012@janka2232 ok.....
0
@mima01 ná, pôjdem, našla som takú krásnu fialovú, no čo Ti Miri poviem, tak hádam nebudem mať inej farby ako WK, keď ho budem predávať, tak ju tam pekne pribalím k tomu, nech to ladí 😃
@mima01 ja viem, ale to asi každý s diagnózou Stokke mánia, len ja mám ešte aj tú Orbitovú 😃 😃 😃
@kajakaja77 moja červený WK sa nedá porovnať s purple je krajší, viacej bije do očí a naviac čakáš dievčatko nevymýšlaj červený je červený budeš banovať 😉
@luly3 stále si to nahadzujem do toho porovnávača a rozhodujem sa.... 🙂 asi potrebujem dakoho, kto by ma ukľudnil.... A ty si ten beige fusak predala? Ja uvažujem o výmene za inú farbu, či nechám to tak? Potrebujem dačo zmeniť.....
@luly3
@milankovazuzana
@mima01 kočky ktorá ste pri či po porode využili nadštandardnú izbu? Bolo to dobré? Alebo vám vadilo že ste samé? Neviem sa rozhodnúť čo mám sraviť, a ak ju chcem musím ju objednať.... :-|
@milankovazuzana
@mima01 kočky ktorá ste pri či po porode využili nadštandardnú izbu? Bolo to dobré? Alebo vám vadilo že ste samé? Neviem sa rozhodnúť čo mám sraviť, a ak ju chcem musím ju objednať.... :-|
@kajakaja77 určite si objednaj je nadštandartka jedno lôžko, abo dve abo tri 😉 😉 😉
daj si tui kde sú dve budeš menej platiť ale budeš mať svoje Wc a sprchu, toť môj názor
daj si tui kde sú dve budeš menej platiť ale budeš mať svoje Wc a sprchu, toť môj názor
@kajakaja77 nechala som beige fusak, bo mi pasuje ku kožušinke a k deke a páči sa mi tam 😃 😃 😃
tiež iba špekulujem ]-( no ja som videla na živo purple a aj red a poviem ti pri red mi spadla sánka dolu že waaaaaau
purple je tiež krásny ale ten je iba krásny kdežto red je špička
tiež iba špekulujem ]-( no ja som videla na živo purple a aj red a poviem ti pri red mi spadla sánka dolu že waaaaaau
purple je tiež krásny ale ten je iba krásny kdežto red je špička
@kajakaja77 daj si nadstandard, mne velmi vyhovovL, ci vlastna sprcha, WC, klud na izbe, v noci som sa vyspala, nerusila ma druha mamina s babatko a smutno mi teda nebolo,ved pride za tebou manzel ,rodina, mozu ist na izbu a byt s tebou kolko chcu a nie sediet na chodbe . ja som aj dost pocas dna spala, bola som vycerpana po porode, takze smutno mi nebolo, ked tak jedine za prvou dcerkou,ktora ma cakala doma 🙂
@luly3 no super, ďakujem za radu, asi dám nadštandard u nás je bez wc ale zo sprchou za 15 eur noc, sprcha a wc 22 eur noc asi dám tú za tých 22 eur noc, máš pravdu výhoda je ˇe manžel može za mnou a nemusím byť na chodbe.... A aj tak vačšiu časť dňa asi prespím..... 🙂
Ja som chcela trošku ten kočiarik oživiť tak sm myslela že vymením fusak a bude to iné , ale kď sa to tak vezme ja ho lastne oživím tou strieškou a clonou od teba 🙂
Ja som chcela trošku ten kočiarik oživiť tak sm myslela že vymením fusak a bude to iné , ale kď sa to tak vezme ja ho lastne oživím tou strieškou a clonou od teba 🙂
@z.u.z.k.a. Ďakujem za odpoveď, a za radu, zajtra si ju hneď telefonicky zajednám.... Asi je to fakt pravda.... Aspoň s oddýchnem a najma po sekcii to budem potrebovať..... 🙂
@kajakaja77 ja som tiez za nadstandard...ale uz som ti pisala v druhej teme 😉 Aspon sa lepsie v klude zotavis a mozes skor vyrazit stokkacovat 😉
@opra Mne to zo zaciatku tiez vadilo,ale maly ma teraz uz skoro 9 kg a zatial drzi, nestalo sa nic,ale hned od zaciatku presuvam po tyci ten stojan na sedacku skoro az uplne dole. A odvtedy mam lepsi pocit.
@opra pravdupovediac zo zaciatku ma to riadne vystrasilo, ale tym posuvanim dole sa to vyriesilo.
Baby videli ste tu novu rychlochodku babyzen yoyo2013, normalne krajsie a praktickejsie ako nove stokkace, normalne aj perovanie maju. Normalne aj hned kupim, len vediet, kde sa to da vidiet,ze nazivo. Vie niekto nieco?
Začni písať odpoveď...

Odošli