icon

Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?

mimamima
30. mar 2009

Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂

zuuzka
2. aug 2013

@kostalovakaca Neviem ci je uplne dobre vidiet farbu. Je to fotene mobilom...

magica78
2. aug 2013

@kuko7 par stran dozadu sa to tu riesilo je s tym problem na slovensku ak mas blizko KIKU tak skoc tam

kristynakubecova
2. aug 2013

@kostalovakaca To nevim, ale rika se ze treba obchodnici co od spolecnosti nedostanou licenci pro prodej nakupuji v polsku, ale podle me ne pres klasicke obchody.

cawes
2. aug 2013

Ja som jej pisala ze ci ma na predaj a ze ma ci mam zaujem pokl doklad je z rakuska a ze reklamacie idu cez nu.tak neviem

kuko7
2. aug 2013

@magica78 a v kike mi ich predaju? to by bolo supeeeer :D

deyana
2. aug 2013

@kuko7 já jsem volala kvůli rachtajícímu zadnímu kolu do servisu - Anna Viktorie Praha. Tam mi řekl, co a jak vyčistit a problém byl vyřešen, ale říkal mi do telefonu, že kdyby náhodou, tak že není problém kolečko objednat.

kostalovakaca
2. aug 2013

@zuuzka moc pěkně...taky mám právě beige a uvazuju jakou barvu Wk

@cawes hmmm nevím no..po kam raději na hodnoceni ostatnich

kristynakubecova
2. aug 2013

@kostalovakaca Tak tak, pokud alespon u dalsim parlidi to dopadne ok tak si u ni objednam potahy, fusak a winter kit, ceny jsou bozi🙂. Ale jinak ne.Pokud pribudou tak se zalohou a zbytek na dobirku nemam absolutne problem.

cawes
2. aug 2013

@kostalovakaca zatial tam ma len jedno hodnotenie aj ja cakam ci ich bude viac

magica78
2. aug 2013

@kuko7 tam predavaju stokke a uz to niektora pisala ze nebol problem 🙂 maju tam ja doplnky , nie vsetko maju skladom .
a da sa pouzit aj kupon z DMky z tej knizky len neviem ci je este platny ale to si zisti pripadn na FB stranky DMka co ma

kuko7
2. aug 2013

@magica78 super moc moc dakujem 🙂 buduci tyzden tam zbehnem 🙂

gepe
2. aug 2013

@kristynakubecova i nove strisky maji nejen ksilt, ale i reflex. body

kristynakubecova
2. aug 2013

@gepe aha to jsem si vubec nevsimla.

gepe
2. aug 2013

@kristynakubecova my teda mame Crusi, ale sport seat je stejna pro xplory i crusi 🙂

kristynakubecova
2. aug 2013

@gepe ty jo na fotkach to vubec neni videt.Na zivo je to videt hodne? Ja ty reflexni pasky moc nemusim,i ldyz samozrejme vim ze jsou uzitecne.

gepe
2. aug 2013

@kristynakubecova nazivo v pohode, je to jen tenky cca 0,5cm prouzek v "zlomu" strisky, tak je to v pohode 🙂 ale je fakt ze my mame black melange, tezko rict jak to vypada u jinych barev v kombinaci..

kristynakubecova
2. aug 2013

@gepe Tak to je bezva,ja totiz taky budu mit melange,jen blue🙂))

kristynakubecova
3. aug 2013

Ha tak pani ma pozastaveny ucet.Sakrys, to teda bylo o fous.

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=490289

cawes
3. aug 2013

@kristynakubecova tak to som rada lebo ja som jej tiez pisala ze ako s platenim a ona ze staci zaloha a zvysok na dobierku a teraz ucet zastaveny no radsej nebudem vymyslat a kuoim si v kamennom obchode.

kristynakubecova
3. aug 2013

@cawes ja vyuziji slevove kupony v mamince v listopadu a koupim winter kit v malviku s 25% slevou, i to je prima.

lenulik1002
3. aug 2013

holky prosim o radu kde sezenu nahradni zadni kolecka na stokke prosim prosim nevite mi nektera poradit nutne ich potrebuji praskla mi na nich ta vrchni guma :(

meiwe
3. aug 2013

@lenulik1002 kika dodacia lehota 3tyzdne, cena jedneho 51.20e... Maju na objednavku vsetko co sa tyka nahradnych dielov 🙂

lenulik1002
3. aug 2013

fakt aj tady v cechach tak to jdu hned zistit dekuji moc

kristynakubecova
3. aug 2013

@lenulik1002 anna a viktorie🙂

kostalovakaca
3. aug 2013

a já to vyřeším bazarovým za 150e :D ale teda hned se mi to nezdálo :D

klarawerder
3. aug 2013

Holky, teď mně jen tak ze zajímavosti napadá... Stokke je samozřejmě norská fabrika, ale jsou tam ty kočáry a doplňky i vyráběné???...Nevím, proč se mi v hlavě ještě nějak motá Holandsko...odtam je Elodie Details?? Mám v tom nějaký bordel 😀 😎

milankovazuzana
3. aug 2013

Inak ešte k tej lákavej ponuke doplnkov Stokke, naozaj treba byť veľmi obozretný.Tam, kde vyžadujú dopredu zálohu a doplatok na dobierku mne svieti červená stopka... treba si uvedomiť, že hodnotenie si môžte napísať i Vy sama, pokiaľ sa hlásite z iného nicku... Takýto predajca vie veľmi dobre, pozná, po čom naše srdce piští a má veľmi dobre zmapované ceny tak u ofic. predajcov, tak i na bazárikoch...

kostalovakaca
4. aug 2013

@milankovazuzana právě mi bylo divné ze paní si udělala profil 28.7. A první hodnocení mela hned na druhy den ze ji ženská dekovala za kočárek a wk :D

kristynakubecova
4. aug 2013

@kostalovakaca presne a nahodou pani byla z olomouce jako prodejce,nahodicka.No jeste ze jsem to neudelala🙂

cawes
4. aug 2013

@kristynakubecova
@kostalovakaca a ja som sa jej pytala ci si mozem pre wk prist osobne a bohuzial to nebolo mozne. Co som jej napisala ze preco ked ona mi ho objedna k nej pride a potom ho odosle,nato uz sa neozvala