Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?
Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂
@milankovazuzana noooo tak som sa tesila a tak to pototo... tak pixel alebo bodky to istia a z 2. ruky aj cena bude krajsia 😀
Koupím summer kit v barvě pro chlapečka, nebudete někdo do léta prodávat?????Prosííííím 🙂
Ahojte maminy,chcem sa spytat prosim mate niektora stokke V4?Pasuje na konstrukciu a teda sadacku potahy zo stokke V3?Ci su tie potahy na V4 trosku ine?Dakujem
Ahojte...ma niekto este zaujem o tie reflexne nalepky na stokke. ak ano piste spravu.
@erikaireland a o co jde prosim?
Holky, dnes jsem sundala wk a dala normální, ale jeďte možna nechám kožešinku místo ksiltu. Dnes jsem ji vyčesala a je krásná. Jsem ji měla cesat častěji a ne jednou za zimu, ten rozdíl je fakt velky..
A dnes take peru potahy, snad je nasadim zase v pohodě zpět 😅
Krasny vecer vsetkym🙂 aj Vy ste si prosim vsimli, ze sa tu skupuju stokke za lacno a potom sa tu zrazu predavaju drahsie 😠 takto zarabat na mamickach, fuuuj hanbite sa!!! 😠
Ahojte kočky, prosím vás všimla som si, že na stylekite na strieške sú pri šilte také dve gumičky. Vie niektorá načo to slúži? Lebo mi to nedá spávať...
@junkfoood možno áno, neviem, sú tam také dve gumičky 🙂, vôbec netuším, ale mohlo by to byť ono 🙂
Holky, právě ohledně deky mám dotaz. Nevíte někdo, zda tato deka http://www.stokke.com/en-cz/stroller/stokke-str... je vcelku nebo se rozpíná, aby se mohla dát okolo tyče? V e-shopu mi řekli, že je to deka vcelku a je pouze na hlubokou korbu....nezdá se mi to. Díky 🙂
@lada19 myslela som, že deka sa upína iba o cvočky, zatiaľ ju ešte doma nemáme, tak neviem... hmmm, neznášam, keď nájdem na kočíku niečo, čo neviem k čomu slúži 😀
@lada19 deka sa upina na cvocky a je v celku...ale kludne moze byt aj na sportovu cast.
@bublinka711 predtým sa na tie gumičky zapínal ten kryt čo je na vaničke,teraz už to robia s výstužou takže tie gumičky slúžia už len napr. na uchytenie hračiek 😉
@lada19 deka je vcelku a super slúži aj na športák,jej kúpu určite neolutuješ.zapína sa po bokoch na cvoky.
odkedy ste zacali pouzivat sportovu cast? mala sa coraz viac o vsetko nzaujima a z tej vanicky z toho fakt vela nevidi
@pragmaticka ja som dávala striešku dole a používala slnečník,aby videl. No keď už ani to nezaberalo a vo vaničke bol uz len plač tak sme šli do športáka a tam bol neskutočne spokojný,mal vtedy 4.mesiace a bol čisto len v polohe lah až pokiaľ nevedel sám sedkať 🙂
Dobrý den mamičky potrebovala by som radu🙂 ku kocikuje mam len shopku tasku a chcela by som vediet či ste využili aj prebalovaciu tasku. Zatial mam baby male takze náhradné plienky oblečenie a pod mam v shopke ale ked uz budeme potrebovať fiasku hračky a pod neviem či budem potrebovať aj prebalovaciu tasku. Využili ste ju? Dakujem za rady🙂
Holky vsem vam dekuju za odpovedi. Jeste mam jeden dotaz. Ted resime summer kit. Mam kocar blue melange. Jak k tomu bude vypadat Blue pixel? Nebije se ta hneda s sedou? Mne to prijde takove divne. Diky

@hajanka Juuuuuj, tak toto súdruhom zo severu fakt nevyšlo, zlaté bodkáčiky a pixeláčiky, ešte aj ten utierkáč bol krajší...