Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂
Mala som limitku silver ale teraz mam sity na mieru... Ten original pasuje aj na vaničku
Dievčatá predám svoj Stokke v limitovanej edícii pink.Sportova časť, vanička, sieťka proti hmyzu, igelit proti dažďu aj na vaničku aj na spirtovu časť, slnečník.predám tiež Winter kit v šedej farbe spolu s kožušinou aj s kožušinou na madlo. Ak by bol záujemcami aj čierny nozickovy fusak do športovej časti nosený cca 3 mesiace.Som druhou majiteľkou.winter kit a fusak je kupovaný mnou a používaný cca 3 mesiace.ak máte záujem navrhnite cenu.
dievcata co mate stokke crusi ako ste spokojne ??a hlavne v zime po snehu ako ide,tazko-lahko...ake ma nedostatky?zvazujem kupu,ale nie celehé ,ale len sport,casti...dakujem pekne za kazdu odpoved...
velka prosba kolelo predne male na crussi ponuka niekto na predaj?
Ahojte dievčatá 😉 Viete mi poradiť s podložkou do sportiaka od Elodie Details? Pasuje tam, je tam vôbec potrebná? Zatiaľ mám len vaničku, tak neviem aká je pohodlná sedačka. Má to niekto vyskúšané? Teraz predávajú aj original od Stokke vložku, novinka. Tak neviem 😵 Ďakujem za rady 👍
@zuzkakrskova do crussi pasuje mam ju tam ale explory len ked je otocena sedacka inac ta rucka zavadzia
@rearo ďakujem za rýchlu odpoveď. Ja mám Trailz, takže bude OK. A treba ju? Je tá sedačka tvrdá na sedenie, či skôr pre čistotu a na oko?
@zuzkakrskova cistitu a na ako...😂 netreba ake naka sim ju doma tak som ju tam dala
@rearo no kopec kravin mame, tak či ďalšiu treba 😜🙊🐄
@zuzkakrskova ked nechces peniaze minit...netreba...nevies nahodou o iekom co by mal nahradne koleso to mensie na crusi?
@rearo nikto v mojom okolí nemá. A Vandastore si neskusala? Tam majú náhradné diely. Akurát, ze drahšie.
@zuzkakrskova hej drahe...este neviem ci mi treba cele koleso ten stredovy gombik mi vypadol a nedrzi tam...drahe su staci jedno a maju len dve za 90 tusim
@rearo ja by som skúsila kontaktovať priamo Stokke servis. Nič za to nedáš a vraj sú ochotní 👍
@zuzkakrskova uz som tam volala vcera este ami namali taku opravu nevedia mi poradit, nove koleso nemaju teraz
@rearo tak uz neviem 😕 Ak je v záruke, tak reklamuj. Mne prišiel chybný podvozok a hneď vymenili. Našťastie! Inak by ma naštvali.
potrebovala by som maminku co ma alebo mala crusi ?chcem sa nieco opytat...
@lala123 dalo by sa kupit iba sporova cast a kolesa ? A ak ano za kolko? 🙂 Dakujem.
@tansulinka radšej by som všetko spolu lebo potom by mi ostala len vanička a to samostatne ťažko predam
Jasne rozumiem 🙂
@mokoo sedačky sú na všetkývh 3 modeloch rovnaké. čo sa týka rozdielu medz V3 a V4 tak V3 sa ťažšie skladá, shopka má upínanie na šnúrku V4 má inú úchytku a preto sa skladá ľahšie. Shopka sa tam zastokujem. Rozdiel medzi V4 a V5 je iba v kolieskach🙂 Kočík budem aj predávať koncom leta ako 2- kombináciu spolu so zimným setom ak by ste mali záujem mám v4 vo farbe black melange...