icon

Kočík Tako City Move

ninka57
17. mar 2013

Ahojte maminky, pomaličky začínam vyberať kočík a veľmi ma zaujala novinka od značky TAKO "CITY MOVE" !!! Dakujem za kazdu radu!!! 🙂

Kočík Tako City Move
ninka57
autor
31. mar 2013

@kiakocikovsvet
Ďakujem Vám...velmi rada si ho prídem k vam pozrieť! Na východe ho inde asi ani neuvidím ;)

mimisk
31. mar 2013

@kiakocikovsvet dnes som pozerala vsetky city move a ani jeden nemal farebné vnutro podla farby kocika, vsetky boli sede

kiakocikovsvet
1. apr 2013

@mimisk my sme nakupovali z tej prvej kolekcie kde je vnútro prispôsobené farbe kočíka, biely ma biele vnútro dokonca má aj biely nánožník na hlbokej a športovej častí a na fotkach je šedý, ďalšie farby majú vnútro v podotieni fialovej, modrej, šedej a zelenej, možno že do sériovej výroby išli už len šedé

mimisk
1. apr 2013

@kiakocikovsvet to je zaujimave, lebo ja som videla tie co isli prve vyrobene na vystavu do polska,kde sa predstavovali asi vam usili specialnu kolekciu

kiakocikovsvet
9. apr 2013

@ninka57 dodávame ho predajniam po celom Slovensku, napíšte v ktorom meste bývate a pošleme Vám adresu na predajnu

ninka57
autor
9. apr 2013

@kiakocikovsvet
Tesiim sa ze som ho mohla vidieť v skutočnosti u vas v Bardejove a je úžasný!!! Odporúčam vidieť na živo....fakt krásny!!!

ninka57
autor
9. apr 2013

@mimisk
Dnes som mala možnosť ho vidieť kolekciu city move na živo a vnutro bolo naozaj prisposobene farbe kocika!

mimisk
10. apr 2013

@ninka57 mi mame na predajni so sedym vnutrom

ingmiriama
20. apr 2013

@kiakocikovsvet môžem sa spýtať kde v okrese Považká Bystrica majú tieto kočíky .....alebo v okrese Martin ? ďakujem

ingmiriama
20. apr 2013

@mimisk tie rozmery vaničky sú vnútorné ?

mimisk
20. apr 2013

@ingmiriama rozmery vaničky ( dĺžka x šírka x výška ) : 88 x 45 x 66 cm.

ingmiriama
20. apr 2013

@mimisk ale či sú vnútorné alebo vonkajšie ?

kiakocikovsvet
20. apr 2013

@ingmiriama pošlite tel. kontakt a poradíme

mimisk
20. apr 2013

@ingmiriama to su vonkajsie,zle som si to precitala ,zajtra zmeram vnutorne

jana4477
10. máj 2013

aj ja som si ho objednala, v tej fialovej farbe. Videla som ho naživo a je fakt pekný. Je dosť vysoký, ale mne práve to vyhovuje, lebo aj manžel je vysoký a mne sa nepáčia tie prízemné nízke kočíky. Mňa tiež najprv zmiatli tie rozmery vaničky... Vnútorná dĺžka je cca 78 cm - bola to tak narýchlo merané v obchode.

ingmiriama
10. máj 2013

@jana4477 no ja som si práve dnes objednala ....ale nevidela som ho na živo myslím v obchode

jana4477
10. máj 2013

@ingmiriama a akú farbu si si objednala? Ja som ho videla v obchode v Hlohovci.

ingmiriama
10. máj 2013

@jana4477 v takej istej ako ty...ale myslím si že som urobila dobre ....a si si objednala aj s autosedačkou ?

georgia333
11. máj 2013

@jana4477 a názov predajne alebo adresu, ďakujem 🙂

georgia333
11. máj 2013

@ingmiriama farby v skutočnosti sú ako na fotkách ?

jana4477
11. máj 2013

@ingmiriama nie, ja som si ho objednala bez autosedačky, lebo tú mám po prvej dcére. Ten obchod v Hlohovci sa volá Aladdin a adresa je Za poštou 7. Majú aj webovú stránku, tu je link:
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
Inak tá farba čo je na tejto ich stránke sa podľa mňa dosť líši od reality. Na obrázku sa zdá vanička čierna, ale v skutočnosti je šedá, aj kolesá sú šedé... A tá fialová je tiež v skutočnosti bledšia ako na obrázku.
Na tejto poľskej stránke sa tá farba najviac približuje skutočnosti:
http://sklep-boboplonsk.pl/pl/c/Wozki/1/2
A videla si aj video na youtube?

mimisk
11. máj 2013

@jana4477 chcem sa spýtať či maju vnutra farebné, lebo ma tu presvedčovala pani že videla aj s farebným vnutrom vo vaničke, lebo ja uz som mala na predajni uz 4 ks a vsetky mali šede, ja som už piasala že je to kombinacia so šedym, my to mame na stranke urobené podľa skutočnosti

ingmiriama
11. máj 2013

@jana4477 nevidela som idem si ho pozrieť ....no tak tá fialová ma trocha sklamala v stredu príde tak uvidíme inak pre info neje to pre mňa kočík ale pre moju neter ale podľa mojich predstav nechala výber na mňa 🙂

ingmiriama
11. máj 2013

@georgia333 no ako som sa tu v príspevkoch dočítala tak asi nie

ingmiriama
11. máj 2013

@jana4477 inak super video díky

mimisk
11. máj 2013

@ingmiriama odkial ste objednavala?

jana4477
11. máj 2013

@mimisk vnútro mal tiež šedé, ako píšeš aj ty. Ja som videla len ten fialový z kolekcie Roma, iné farebné prevedenia tam nemali.

ingmiriama
11. máj 2013

@mimisk mravcek.eu....

mimisk
11. máj 2013

@jana4477 my mame na predajni v modrom a bielom , mali sme aj fialovy a ruzovy a vsetky mali sede vnutro,preto sa pytam lebo ma pani z presvedcovala ze videla v bardejove s farebnym odtienom podla farby kocika

mimisk
11. máj 2013

@ingmiriama maju ho priamo k odberu