icon

Kočík Tako City Move

ninka57
17. mar 2013

Ahojte maminky, pomaličky začínam vyberať kočík a veľmi ma zaujala novinka od značky TAKO "CITY MOVE" !!! Dakujem za kazdu radu!!! 🙂

Kočík Tako City Move
kiakocikovsvet
3. jún 2013

@ingmiriama
@siska8881 autosedačky sú určite dostupné vo všetkých farbách

ingmiriama
3. jún 2013

@mimisk a dúfam že tie zlé nie sú v predaji !

siska8881
3. jún 2013

@kiakocikovsvet ..snád mi dojde 🙂)

kiakocikovsvet
4. jún 2013

@siska8881 pokiaľ by ste mali problém, tak píšte alebo volajte

kiakocikovsvet
4. jún 2013

@ingmiriama každý týždeň sme vo fabrike a neviem o tom aby mali zlé autosedačky, my sme mali objednaných 50 ks a bez problémov do 14 dní nám vyrobili, samozrejme ty čo tam nakupujú po kuse a nemali ich objednané tak nedostali a píšu, že je problém, máme na sklade všetky farby kočíkov aj autosedačiek, nemáme s nimi žiadny problém, tento kočík je drahší ale má hliníkovú konštrukciu, je ušitý z talianskej tkaniny, má kvalitné plasty, drahý systém poistiek, hliníkove disky, špeciálnu vaničku polohovanie z vonku, je to nádherný kus

ingmiriama
4. jún 2013

@kiakocikovsvet tak už ho mám doma chcem sa spýtať či by ste mi na mail poslať foto autosedačky tako city move 2013 nechcem internetovú fotku ale vami urobenú chcem porovnať lebo tá autosedačka je ina podľa mna za vopred poslanú fotku ďakujem

ingmiriama
4. jún 2013

@siska8881 mne poslali karwala sedačka je to správna ku tomu neviem ?

mimisk
4. jún 2013

@ingmiriama mozete poslat vy foto aku mate?lebo ja stale original k tomu nemam

ingmiriama
4. jún 2013

@kiakocikovsvet keby som chcela takú sedačku akú máte vy na stránke od tako move city 2013 vo farbe rome dala by sa to zohnať ??

siska8881
4. jún 2013

@ingmiriama mne dali najprv autosedačku k Tako Alive, dnes mi prišiel adaptér na tako city move a autosedačka je objednaná..tak verím, že dojde do max 3t

kiakocikovsvet
5. jún 2013

@siska8881 už je to na dobrej ceste, verím že budete spokojná

kiakocikovsvet
5. jún 2013

@ingmiriama a vy ste dostala akú autosedačku ?

ingmiriama
5. jún 2013
ingmiriama
5. jún 2013

@siska8881 aj vám povedali že si musíte priplácať ?? môj stál 494 e stou autosedačko bez nej by stál 429e a majiteľka obchodu povedala že si musím doplatiť ak budem chcieť tú správnu

kiakocikovsvet
5. jún 2013

@ingmiriama presne takú aká je na Vašej fotke, pokiaľ by ste mala záujem o inú autosedačku tak je podstatne drahšia, môžem Vám zistiť cenu, lebo zatiaľ sme ich na sklade nemali, táto autosedačka sa používa 6 až 8 mesiacov tak nikto z naších zákazníkov nemá záujem o tú drahú autosedačku, je dokonca bez nánožníka a bez striežky

mimisk
5. jún 2013

@ingmiriama mate aj k tomu adapter aby ste mohli autosedacku na podvozok? Pravdepodobne tie original nebudu tak skoro ,preto ich nahradili autosedackami z alive, ako som pisala su spatne vyrobene vylisky

ingmiriama
5. jún 2013

@mimisk hej mám aj adapter

georgia333
6. jún 2013

@ingmiriama my tiež máme takú autosedačku ako ty ale podľa mňa sú všetký autosedačky rovnaké, ja som mala warrior pred dvomi rokmi a autosedačku presne takú ako má brat teraz pri kočíku city move, akurát kočík je oveľa kvalitnejší, ľahší, iná kvalita poťahu no jednoducho perfektný, máš kupovať tú drahú autosedačku od taka tak kúp si maxi cosi a potom ju určite ešte dobre predáš

ingmiriama
6. jún 2013

@georgia333 no ale tá autosedačka od maxi cosi mi nebude ladiť s kočíkom....a radšej si doplatím aby som to mala tak ako to má byť 🙂

georgia333
8. jún 2013

@silvusa28 môj brat ho má už doma, je fakt nádherný, vnútro je regulovateľné časť vložky sa dá vybrať a cez foliu vidíš na dieťa, preskočil aj všetky značkové kočíky, konštrukcia celá hliníková, ľahučká a rýchlo skladateľna, objednával ho cez net od firmy ktorá ho priamo dováža na slovensko, kontakt dostal u výrobcu http://tako-poland.eu/ je to firma čo predáva na e-shope kocikovsvet

zamira
10. jún 2013

@kiakocikovsvet ja by som sa chcela spýtať, či sa dá objednať len športová časť kočíka Tako City Move, a ak áno, aká by bola cena... ďakujem! 🙂

kiakocikovsvet
10. jún 2013

@zamira je nám ľúto ale samotnú športovú nevieme dodať, vieme Vám poradiť iný typ športového kočíka

jana4477
18. jún 2013

aj my ho už máme doma, v sobotu ho bol manžel zobrať, kým sme my boli ešte v pôrodnici. Keď mi poslal MMS, tak som sa naň nevedela vynadívať. Je nááááádherný.

margaret96
19. jún 2013

@kiakocikovsvet dobry den, dodavate aj do BB, resp. okolia kocik Tako City Move?

margaret96
19. jún 2013

@mimisk dobry vecer, viete mi prosim napisat aky je rozdiel medzi kocikom Tako City Move a Tako Sportime? A kde mate prevadzku, resp. kde sa da pozriet a kupit u vas kocik. Dakujeem

kiakocikovsvet
20. jún 2013

@margaret96 pošlite tel. kontakt a poradíme

mimisk
20. jún 2013

@margaret96 je to v podstate ten istý koćík ,len je to nazov kolekcie, čiže sa liši v šitý a konštrukcia je pri city move rovnaká a pri sportime je farebná

margaret96
20. jún 2013

@mimisk aha dakujem cize aj velkost kocika aj vsetky tie vymozenosti maju rovnake, len vzhlad a konstrukcia sa meni?Dakujem za radu

siska8881
27. jún 2013

@kiakocikovsvet
@ingmiriama aj ja som dostala túto autosedačku...dnes mi odpísali, že im nedošla a že dojde možno o 3 týždne a aj to len v šedej farbe...prosím Vás kiakocikovsvet....ja už na toto nemám nervy..dala by sa autosedačka tako city move roma objednať u vás??a ako dlho by trvalo dodanie?

siska8881
27. jún 2013

@georgia333 a kupoval ju aj s autosedačkou,? s tou origi? či mu dali tú z tako alive?