icon

Kočík Tako City Move

ninka57
17. mar 2013

Ahojte maminky, pomaličky začínam vyberať kočík a veľmi ma zaujala novinka od značky TAKO "CITY MOVE" !!! Dakujem za kazdu radu!!! 🙂

Kočík Tako City Move
okocikoch
Odpoveď bola odstránená
kiakocikovsvet
27. jún 2013

@siska8881 máme ju na sklade, ak by sme ju dnes expedovali zajtra je u Vás

georgia333
27. jún 2013

@siska8881 kupoval ju s kolekcie city move

georgia333
27. jún 2013

@okocikoch podľa seba súdim teba!!!
Ja som v tej firme nakupovala a komu som ich doporučila boli tiež spokojní, pokiaľ by ste pozorne čítala, tak moje diskusie sú o produktoch nie o firme.

siska8881
27. jún 2013

@kiakocikovsvet no skutočne máte autosedačku originál z Tako City Move? nie z Tako Alive?? máte i fialovej farby ku kočíku Roma? Lebo Ja mám doma z Tako Alive a chcem sa ubezpečiť, že máte sktočne originál autosedačku k Tako City Move.takúto aká je na foto

kiakocikovsvet
27. jún 2013

@siska8881 na sklade máme autosedačku presne takú akú ma na fotke ingmiriama na 4 strane k nej originálne adaptéry na city move, tá čo je na Vašej fotke bude iba na objednávku, je bez nánožníka a striežky a stojí 89,-€ za túto cenu si u nás zákazníčky kupujú maxi cosi

okocikoch
Odpoveď bola odstránená
mimisk
27. jún 2013

@siska8881 tieto autosedacky su dhlodobo nedostupne a ani tak skoro nebudu,lebo je problem s výrobou, predaju sa autosedacky k nim co su k alive

kiakocikovsvet
27. jún 2013

@mimisk je to téme o kočíkoch tak Vás prosím nevystupujte tu pod hlavičkou okocikoch a neriešte našu firmu, mrzí Vás že sme dostali výhradné zastúpenie ?

mimisk
27. jún 2013

@kiakocikovsvet troska ste mimo vobec nie som zaregistrovaná pod nikom okocikoch, neosočujte ma láskavo čo nie je pravda, ja za to nemozem ze niekto zistil to čo som podotkla pred nedavnom a vobec ma nemrzí ze ste dostala nejake zastupenie, ja sa venujem mojim zakaznikom co su dlhe roky s nami spokojný lebo naša firma ma dlhoroćnú skusenosť s predajom kočíkov tako, takže laskavo ma ignorujte ako to robím ja a nehrajte sa na veľku predajkynu a ak mi neveríte mozete si zistit u admina z akeho IP je pristup nika okocikoch ,lebo ja som si dala zistit kto je georgia 333 a velmi by ste sa cudovala,keby som to tu uviedla

mimisk
27. jún 2013

@okocikoch takze to ste mi teraz dali, bola som obvinená za niečo čo som vobec nenapisala

okocikoch
27. jún 2013

Potvrdzujem ze mimisk nemá nič spoločné s nickom okocikoch a verím, že patri k tým málo serióznym predajcom (ekociky, majakociky, svetkocikov, atd..) ktorí sa nemusia skrývať za viacero nickov a vytvárať si falošné hodnotenia aj na iných servroch.

okocikoch
Odpoveď bola odstránená
okocikoch
27. jún 2013

@kiakocikovsvet
presne tak je to téma o kočíkoch a takéto diskusné fóra majú slúžiť budúcim mamičkám aby získali pravdivé informácie od reálnych majiteľov a nie od predajcov ktorý sa skrývajú pod anonymnými nickami.

ninka57
autor
Odpoveď bola odstránená
kiakocikovsvet
Odpoveď bola odstránená
okocikoch
28. jún 2013
zuble
30. jún 2013

Kočky, chcem sa spýtať, tých ktoré máte tako city movie a už ste ho používali. Mne sa zdá, že tá opierka chrbta (keď ho chcem trošku nadvihnúť, aby bol šikmo-lebo dosť grcá) je hrozne labilná, že to malého stále zvažuje na jednu stranu. Drží to vlastne len na nejakej stredovej lište. A tak isto mám problém nainštalovať tam to "hniezdo", ktorým sa zatieňujú tie okienka. Vôbec mi to tam nesedí. Inak je kočík super, veľmi ľahko sa ovláda. Dá sa kočíkovať aj "jedným prstom". Akú máte skúsenosť vy? Už rozmýšľam, či mi tam nezabudli dať nejaké podpery... Ďakujem za každú odpoveď.

kiakocikovsvet
30. jún 2013

@zuble polohovanie si nastavte z vonku vaničky, ak už máte Vami zvolenú výšku, tak musíte zatlačiť poistku a vtedy opierka drží rovnomerne

ingmiriama
30. jún 2013

@zuble presne ako píšete aj my máme problém s hniezdom...asi tam je na viac 🙂 s opierkou chrbta nemáme skúsenosti sme ju ešte nepoužili ale musíme to vyskúšať...inak fakt skvelý kočík...

zuble
30. jún 2013

@kiakocikovsvet no veď poistku zatláčam, ale asi maléhoho musím dať trošku nižšie, nie tak vysoko v kočíku, lebo na tých krajoch je to také labilne v tých nižších polohách. Na sedenie je to už potom OK. A neviem či to nerobí aj tá mäkká podložka nesedí tuším tá vypchávka celkom presne. Nie je spravený nejaký video návod k tomu ako tam dať to hniezdo, na to zatienenie? To mi tam nesedí vôbec. Má to suché zipsy a tie nemám kam upnúť, lebo potom to nevychádza za hlavičkou. Asi som antitalent na takéto záležitosti, ale aj z mužom sme si dlho lámali hlavu ako to tam dať a zatiaľ sme sa na to vykašlali, ebo to nijako nesedelo.

kiakocikovsvet
1. júl 2013

@zuble dnes Vám to vyskúšam a napíšem

kiakocikovsvet
1. júl 2013

@zuble nech sa páči bola som vyskúšať upnutie vnútornej vložky, veľmi dobré sedí ale musí byť na vaničke zazipsovaná,
vy tam máte dve vložky, stále používate iba jednu, záleží na tom či chcete aby bolo okienko zatienené alebo otvorené, pre viac informácií nás kľudne kontaktujte

katuska1144
4. júl 2013

Môžete mi niekto poslať reálnu fotku kočíka tako city move? Farba nezáleží,ako ste spokojne s týmto kocikom?

@kiakocikovsvet
prosím vás kde najbližšie LM môžem kočík kúpiť?
@mimisk

kiakocikovsvet
Odpoveď bola odstránená
olivia31
5. júl 2013

Ahojte dievčatá chcem sa opýtať ako ste spokojné s touto značkou kočíka tiež sa rozhodujeme aký kočík si kúpiť tento sa mi celkom pozdáva ďakujem za odpoveď.....inak mám veľký problém sa rozhodnúť aký kočík je ten najlepší neviem podľa čoho sa rozhodnúť.🙂

olivia31
5. júl 2013

Ešte jedna otázka kto je výrobca tejto značky kočíkov Tako? Nenašla som to nikde.

katuska1144
5. júl 2013

@kiakocikovsvet
tam nemaju tako vobec

kiakocikovsvet
5. júl 2013

@olivia31 výrobcom tejto značky sú Poliaci

kiakocikovsvet
Odpoveď bola odstránená