icon

Kočík Tako City Move

ninka57
17. mar 2013

Ahojte maminky, pomaličky začínam vyberať kočík a veľmi ma zaujala novinka od značky TAKO "CITY MOVE" !!! Dakujem za kazdu radu!!! 🙂

Kočík Tako City Move
kiakocikovsvet
5. júl 2013

@olivia31 ak chcete ľahký, priestranný kočík tak doporučujem tento, zaleží na tom koľko chcete investovať

olivia31
6. júl 2013

@kiakocikovsvet Ahoj ja som už popozerala všetko možné a neviem čo si kúpiť čo viem tak to že nechcem čierny..... vanička nevadí a musí mať nafukovacie kolesá investovať do 800€ a neviem či nekúpiť len hlbokú časť a potom dokúpiť športovú , alebo to kúpiť všetko spolu? ...vajce si kúpim osobitne ....pozerala som aj Jane a Teutoniu , Concord.....a musí mať štyri kolieska. Ďakujem pozerala som aj na kočíkovsvet

katuska1144
6. júl 2013

@kiakocikovsvet za aku cenu?

erikaruckova
17. júl 2013

Ahoj
chcela by som sa opytat tych co maju prakticku skusenost s kocikom Tako city move, ako sa VAM pozdava, ako ste spokojni, ake ma pozitiva ci negativa.... mna trochu odradza hmotnost konstrukcie 10kg, s vanickou 15kg, co je dost vela.
Dakujem za nazory. S pozdravom Erika

mimisk
17. júl 2013

@erikaruckova budete kočik niekam vynašať, ak ano je troška ťažký, inak pri vození kočíka to neprekaža lebo kvoli hlinikovej konštrukci a otočným kolieskam je tam super koordinacia

kiakocikovsvet
17. júl 2013

@erikaruckova skúste si ho vyskúšať v niektorej predajni a sama zvážite či je ťažký alebo ľahký, určite patrí k ľahkým kočíkom z poľskej produkcie

erikaruckova
18. júl 2013

dakujem za odpovede.

ingmiriama
18. júl 2013

@erikaruckova tak kočík je super...som s ním nadmieru spokojná....keď sú nafúkané kolesá tak ide úplne ľahko no podvozok sa mi nezdá byť ťažký keď je zložený dobre sa dáva do kufra auta 🙂 ...pre mňa je negatívum to že sa mi ťažko dofukovali kolesá...a nožná brzda, keď chcem odbrzdiť tak musím poriadne zatlačiť ....radšej to odbrzdím rukou 🙂

mimisk
18. júl 2013

@ingmiriama to brzdu si namastite silikonovym sprejom potom ide lahko, my mame v ponuke duse s ohnutym ventilom ,tie idu dobre potom nafuknut, takze keby ste nahodou mali defekt tak potom si mozete vymennit

ingmiriama
18. júl 2013

@mimisk ďakujem za radu

erikaruckova
19. júl 2013

este jedna otazocka AKY JE ROZDIEL MEDZI KOCIKMI Tako city move a Tako sportime???? popis je uplne rovnaky, dakujem.

mimisk
19. júl 2013

@erikaruckova je to iste len ina kolekcia latky

kiakocikovsvet
19. júl 2013

@ingmiriama skúste si lanka premazať silikonovým olejom

kiakocikovsvet
19. júl 2013

@erikaruckova tieto dva modely sa líšia farebnou úpravou konštrukcie, a farebným prevedením tkaniny

mari14
21. júl 2013

Ahojte, presla som si vsetky prispevky, mozno som prehliadla, tak odpustite ak sa pytam na nieco co tu uz bolo povedane.Tiez sa mi zapacil kocik TAKO Move City, ale nie som si ista kvalitou ak ide o polskeho vyrobcu, alebo je to len tym ze v poslednych rokoch si Polsko nerobi dobru reklamu svojimi vyrobkami...a e-shopy su fajn ale vidiet je vidiet...viete aj o predajni v Bratislave, kde maju kocik vystaveny?Vdaka vsetkym za akukolvek odpoved a prajem krasny neskory vecer.

mimisk
21. júl 2013

@mari14 v bratislave neviem, ale my mame na predajni, k nam chodia aj zakaznici z bratislavi

kiakocikovsvet
23. júl 2013

@mari14 ak potrebujete adresu predajne, môžem Vám to napísať do IP

mari14
24. júl 2013

@kiakocikovsvet Dakujem pekne🙂

siska8881
26. júl 2013

už mám doma originál autosedačku od Tako city move 🙂)

bambinitrnava
Odpoveď bola odstránená
lienka2407
26. júl 2013

@siska8881 ahoj ty ako?mala sa nechysta na svet?

bambinitrnava
Odpoveď bola odstránená
siska8881
26. júl 2013

@lienka2407 zajtra už bude s nami 🙂)

jana4477
26. júl 2013

Ja mám tento kočík už druhý mesiac a som s ním veľmi spokojná. Veľmi ľahko sa s ním manévruje, nákupný košík vyzerá na pohľad síce menší, ale vojde sa do neho dosť veľa /minule som si tam chcela dať časť nákupu a nakoniec sa mi tam zmestil nákup celý, čo som ani nepredpokladala/. Mne sa veľmi páči ako je riešená sieťka proti hmyzu, je v šedej farbe čo ladí s kočíkom a jej upevnenie nekazí celkový vzhľad kočíka. Takisto aj príručná taška je vo vnútri dobre riešená. Ako sa tu už písalo, aj nám sa ťažšie odbrzďuje brzda, ale to je asi jediné negatívum.

kiakocikovsvet
21. aug 2013

@jana4477 skúste ju premazať nemôže ísť ťažko, aby ste neutrhla lanko

bejciba
8. sep 2013

Dobry vecer som z Bratislavy a zatial som tento kocik nevidela v ziadnej predajni nieco blizko BA je kde bz sa dal pozriet?

mimisk
8. sep 2013

@bejciba mameho na predajni v holici

bejciba
8. sep 2013

@mimisk a mate tam rovno aj cely komplet alebo sa to objednava u vas?

mimisk
8. sep 2013

@bejciba teraz mame na predajni farbu 01, ostatne farby sa kludne mozu objednat

bejciba
8. sep 2013

@mimisk v utorok ideme do Trnavy tak tam pozrieme Tako zevraj ho tam maju a uvidime ked tak by sme si potom dosli do Holica Dakujem