icon

Kočík Tako Maxone Eco 2015 - skúsenosti

ludicka8
12. sep 2015

Ahojte žienky,prosim o radu,mate niektora skusenosti s kočikmi značky Tako???Páči sa mi velmi vzhladovo Tako Maxone eco 2015 ale neviem ci su tieto kočiky kvalitne,mohli by ste mi poradit???

8radushka8
5. okt 2016

@sasenkas33 aha no pojdem ju kuknut teda 🙂 ... a dostali ste sa tam v pohode ?

sasenkas33
5. okt 2016

@8radushka8 jasne da sa to ,zas to nejde lahko ale ine co sme mali bolo to horsie a ten vzduch tam ide jednoducho,ja som ich sice skusala fukat ale mne kym sa to podarilo odsrobovat mi naspat vyfucalo cele koleso , a prsty ma z toho boleli moj chlap to jednym tajom odsroboval a ja som to 1min odsrobovavala to crievko 😂😂😂

8radushka8
5. okt 2016

@sasenkas33 hih 🙂 kupim ju aj ja 🙂 al zas na pumpe sme to mali za sekundu :D hih len som sa bála že puknu ak to budeme dlho fukat 🙂

sasenkas33
5. okt 2016

@8radushka8 vies co aj ja som chcela ist na pumpu ale potrebovala som aj malu kedze sice byvam v meste ale na takom vzdialenom sidlisku kde pumpu nemame a vsetky su daleko a nahodou degekt alebo co mam v kociku a hotovo miesto nezaberie tak pohoda

sasenkas33
14. okt 2016

@mimisk mohla by som vam napisat ip? Neviem kto by mi uz poradil 😕

mimisk
14. okt 2016

@sasenkas33 mozete

bejuska212
1. nov 2016

ahojte,tiez mam problem s kocikom,mam Takko maxone 2016,cela konstrukcia vrzga,kolecko cuká,pri skladani problem-zasekava sa a najnovsie mi ta cervena poistka zostala vnutri :(,ide ma porazit.reklamovali ste niektora kocik s tymito chybami?ako ste uspeli?kocik som kupila v trnave v 4 mamababy.ak ho reklamujem davaju nahradny kocik?dakujem za odpovede

sasenkas33
1. nov 2016

@bejuska212 ja mam prave kocik na reklamacke ,vrzgal koliecko pukalo a skladanie sa zasekavalo,bohuzial este neviem verdikt kedze maju na to 30dni no snad sa coskoro ozvy tiez som kupovala v trnave ale v bambini na stranke maju ze kocik nahradny no ze momentalne vraj nemali ....tak som kupovala dalsi kocik pouzivany

bejuska212
1. nov 2016

@sasenkas33 a kolko ho mas uz na reklamacii?kedy budes vediet vysledok?kolko si ho pouzivala?ja ho mam 4 mesiace a des :(

sasenkas33
1. nov 2016

@bejuska212 na reklamacii je od 26. A vysledok budem vediet do 30dni ..mali sa mi narodil 2.8. Takze ani tri mesiace.

8radushka8
1. nov 2016

@bejuska212 aj mne vrzga a kolesá mi robia osmičky ... písala som tam email a povedali mi že na kolieska sa vraj reklamáca nevztahuje ... a vraj to posielaju do polska takže bohve kolko to trvá .. ja ho ani nejdem reklamovat asi lebo nemáme v čom potom vozit malého .. kupim nove kolesá a uvidime .. ale akože tá cena a ta kvalita to som nečakala

sasenkas33
1. nov 2016

@8radushka8 nas tiez poslali do polska ,musia to vyreklamovat do 30dni zo zakona byt tebou ho dam reklamovat aj na tie osmicky to musia vyreklamovat ved to nieje normalne ..kup si jazdeny kocik zozenies do 50€ uplne super kocik .vyreklamuju a hotovo ...

8radushka8
1. nov 2016

@sasenkas33 neviem ked vraj je to naísane aj v papieroch že na kolesá sa to nevztahuje ... akože jemu nič iné neni len toto .. a skusime ho natret možno nebude vrzgat .. ja ich kašlem .. trepat sa do trnavy aj

sasenkas33
1. nov 2016

@8radushka8 my sme sa trepali ,kedze som nekupovala kocik za 10€ tak ho chcem mat v 100% stVe pokial je v zaruke

8radushka8
1. nov 2016

@sasenkas33 veď jasné ale tak keď mi napísali ze mi to aj tak nevezmu tak načo tam pôjdem...zbytočne..vraj to je v papieroch písané ze kolesá sa nevzťahuju na reklamaciu

bejuska212
2. nov 2016

@8radushka8 no mne sa zasekava aj skladanie a ta cervena poistka mi ostala vnutri,a aj to vrzganie konstrukcie je strasne,takze ho reklamovat pojdem dat!no,nastastie mi svagrova pozicia svoj sportovy kocik,ktory sa na uplny lah,takze mesiac tak vydrzime.kolesa urcite tiez spomeniem!ja im pisat nebudem,iba tam nabehnem a dam im ho!tiez mame trnavu daleko.kocik som si chcela nechat aj pre druhe dieta do buducna,no uz ho nechcem.ked ho daju do poriadku hned ho predam.

bejuska212
2. nov 2016

@8radushka8 vy ho mate tiez z 4mamababy?

8radushka8
2. nov 2016

@bejuska212 áno aj ja ho mám z tade ... som zvedava čo vám povedia potom píšte ... a na to vrzganie povedia že to trea mazat podla mna ... dajte vediet ako potom

sasenkas33
2. nov 2016

@8radushka8 nam ho zobrali kvoli vrzganiu...

8radushka8
2. nov 2016

@sasenkas33 vážne ? mno uvidim čo povediaten paani a budem rozmýšlat či ho pojdem reklamovat

sasenkas33
2. nov 2016

@8radushka8 jasne ja by som si taky kocik pokezeny ani nevzala naspat ...poslali ho do polska ale myslim ze to neopravia a poslu novu konstrukciu a takto to bude a ak ano tak pri tretej reklamacii budem ziadat vratit peniaze

8radushka8
2. nov 2016

@sasenkas33 som zvedavá teda co povedia

bejuska212
3. nov 2016

@8radushka8 idem ho tam dat za 2 tyzdne,lebo manzel je teraz v zahranici.mne sa zasekava aj to skladanie a ta poistka cervena mi ostala vnutri zacvaknuta.a urcite spomeniem kolesa uz ked tam budem!ak budu mat nejake namietky,tak sa jej spytam ci by svoje dieta vozila v takom kociku 🙂 neodidem odtial dokial ho nezoberu na reklamaciu !

sasenkas33
4. nov 2016

@bejuska212
@8radushka8 kocik vyreklamovany schvalili to uz mi ho aj poslali v pondelok ho mam doma ☺

8radushka8
4. nov 2016

@sasenkas33 poslali nový ?

sasenkas33
4. nov 2016

@8radushka8 opravili

8radushka8
4. nov 2016

@sasenkas33 a čo tam vrzgalo neviete ?

sasenkas33
4. nov 2016

@8radushka8 netusim ,celi vrzgal taky neidentifikovatelny zvuk , vobec sme netusili odkial ide ,pravdepodobne z tej ciernej konstrukcie pretoze ked tam nebola vanicka to robilo o trosku menej + pukalo koliecko

8radushka8
4. nov 2016

@sasenkas33 mne sa tiež vidi že koliesko puká ako keby cvakalo ked držim ručku to citit

sasenkas33
4. nov 2016

@8radushka8 treba to ist dat urcite reklamovat predsa kocik pocas zaruky musi byt v stopercentnkm stave