Kočík Tako Maxone Eco 2015 - skúsenosti
Ahojte žienky,prosim o radu,mate niektora skusenosti s kočikmi značky Tako???Páči sa mi velmi vzhladovo Tako Maxone eco 2015 ale neviem ci su tieto kočiky kvalitne,mohli by ste mi poradit???
@sasenkas33 mate spatne nafukane kolieska preto vam osmickuje a skladací system treba prestriekat silikonom,
to je tak ked vám niekto posle kocik bez toho aby vám ho poriadne nachystal
@sasenkas33 ako ja zatial s ním nemám problémy len tieto kolesa ... písala som tam email a toto mi odpísali ..
Najčastejší problém pri kolesách je ich prefúkanie, t.j. zákazníci ich nafúkajú príliš natvrdo, čo časom deformuje disky a urobia sa osmičky. Problémom býva aj mechanické poškodenie kolies nárazom o obrubníky.
Preto reklamácie ohľadne používaných kolies výrobca v drvivej väčšine prípadov zamieta. O kolesách sa preto píše aj v záručnom liste.
Kolesá sa samozrejme dajú kúpiť ako náhradný diel, cena jedného kolesa (s dušou aj pneumatikou) je 19,90 Eur.
Môžete to samozrejme na reklamáciu priniesť, v takom prípade to pošleme do servisu výrobcu do Poľska na reklamáciu. Tým že to musí ísť do zahraničia, vybavenie trvá 3-4 týždne.
Ak prídete s kočíkom, môžeme vyskúšať prípadne kolesá (ak budú skladom) z iného kočíka Tako a na základe toho sa zistí či to je len tými kolesami.
akože ja ho používam dva mesiace a už kolesá v ... to mam každé dva mesiace kupovat nové či čo ?? ... a kočík nestál 300 eur ty kokos .. bol dost drahý si myslím ...
@mimisk ved lae to sa nedá ani nafukat žiadna pumpa sa tam nezmesti ...
@sasenkas33 máme rovnaké kočíky a mená detičiek kukám: D
@8radushka8 ja mam sice Samaela ale samo ako samo ☺a rodila som inac v ziari 😂
@mimisk mastrikali sme vsetko co sa dalo a nepomohlo nic , a k tym kolesam no nemam uch tvrde ani makke tale akurat tak je neviem kazdopadne to praskalo furt
@sasenkas33 kolieska sfuknite , vyzlecte z diskou a poriadne poumyvajte z vnutra a popripade strieknite silikonovehu spreyu , my to robime zakaznikom na pockanie ked maju taky problem, a to skladanie ked vam zadrhava treba strieknut do vnutra ,kde behaju tie dva zobaciky, ak to nenamastite moze sa vam stat ze niekedy vam vobec nepojde zlozit konstrukcia
@mimisk poviem priatelovi zajtra ,ale budeme tam musit ist tak ci tak kvoli tomu vrzganiu a kolesu lebo medzi koleso a konstrukciu sme museli dat podlozku
A inak ste s kocikom spokojne? Aj ja si ho chcem kupit.
@milka20 tak ja som s ním spokojná až na tie kolesá teda nevieme čím to je ..No ak mám po každých dvoch mesiacoch meniť kolesá po 20 E tak to je uzas
@8radushka8 tak to potesi ☹
@8radushka8 urcite je to len nejaka mala chyba .treba to pozriet osobne inak my mame koleso za 10 eur
@mimisk tak to je super potom objednaj od vás ak sa dá .
Dofukali sme ich umyla som a nepomohlo .. kde máte prosím by obchod?
Nooo tak my sme ho mali na prechadzke asi 5krat a koleso sa nam vyzuva,ci ako by som to nazvala ...musim sfotit a poslat,ze ako mam riesit pripadnu reklamaciu. Pritom manzel to dofukoval tak ako sa to ma
@majrab to je sila sami problém s tými kolesami ... ak odfotite pošlite aj mne som zvedavá
Prosím Vás kočky nemáte ho niekto v zelenej?že by ste ho sem odfotili 🙂 ďakujem
@jani255 paci ☺
@sasenkas33 Jeeej ďakujem je krásny, si s ním celkovo spokojná?
@jani255 co hs viem ,strasne mi vrzga a uz sme ho namazali nepomohlo ,zasekava sa mi obcas skladaci system inak je super ale budem ho predavat coskoro urcite lebo moj mali ma 8tyzdnov a zachvilky mu bude mali a to ani nehovorim ze s fusakom mu he teraz ako na mieru sity ziadne zbytocne volne miesto,idem kupit kvalitny sportiak lebo niesom dakosi stotoznena s tym dat ho este nesediaceho tdo takehoto sportiaka,takze tak ,kvoli tomu vrzganiu ale pojdeme na reklamacku urcite este to skusime niecim inym predtym namazat len chlap akosi nema cas ☺
@sasenkas33 aha, no škoda, že je vrzgajuci, nestojí predsa 5korún ale fakt je, že sa mi páči a hlavne táto farba, takú totiž nestretam na každom kúsku a nieje ani vaňový :-/ tých je na uliciach milión, ale ďakujem ti za recenziu 😉
Ja ho tiež mám a mala má pomaly 6 mesiacov a stále je vo vanicke a v pohode, kolieska nám vôbec nevrzgaju a nič sa nezasekava asi máte nejaký chybný kus
@jani255 aj nam sa pacila moc farba a plus bolo ze nieke na kazdom kroku,a celkovo ani kocik som este nikomu nevidela , ja verim ze dame doporiadku tu konstrukciu len nevieme prist na to kde to vrzga to je take zvlastne vrzganie
@gabriela1414 my sme tie kolesá nafukali aj som ich umyla a ak tak mi osmičkuju už neviem asi kupim nove ....
@mimisk prosim vás kde máte perdajnu ?
@8radushka8 predajnu mame v holici, ale kolieska mierne osmickuju aj na ostatnych kocikoch, nikde to nejde uplne v rovine
@sasenkas33 aj nas vrzga :-/ hrozne ludia sa az obzeraju,ked niekde pridem s nim a vrzga rucka,kde sa meni poloha

@8radushka8 ja by som chytila ten kocik a smarila do kosa buduci vikend c sobogu ho chcem ist datcreklamovat ,mne tiez 8,potom to suchalo az to zacalo rapkat priatel ho musel vypodlozit,celi vrzga, zasekava sa pri skladani proste des!