icon

Kočík Tako Maxone Eco 2015 - skúsenosti

ludicka8
12. sep 2015

Ahojte žienky,prosim o radu,mate niektora skusenosti s kočikmi značky Tako???Páči sa mi velmi vzhladovo Tako Maxone eco 2015 ale neviem ci su tieto kočiky kvalitne,mohli by ste mi poradit???

sasenkas33
23. sep 2016

@8radushka8 ja by som chytila ten kocik a smarila do kosa buduci vikend c sobogu ho chcem ist datcreklamovat ,mne tiez 8,potom to suchalo az to zacalo rapkat priatel ho musel vypodlozit,celi vrzga, zasekava sa pri skladani proste des!

mimisk
23. sep 2016

@sasenkas33 mate spatne nafukane kolieska preto vam osmickuje a skladací system treba prestriekat silikonom,
to je tak ked vám niekto posle kocik bez toho aby vám ho poriadne nachystal

8radushka8
23. sep 2016

@sasenkas33 ako ja zatial s ním nemám problémy len tieto kolesa ... písala som tam email a toto mi odpísali ..

Najčastejší problém pri kolesách je ich prefúkanie, t.j. zákazníci ich nafúkajú príliš natvrdo, čo časom deformuje disky a urobia sa osmičky. Problémom býva aj mechanické poškodenie kolies nárazom o obrubníky.

Preto reklamácie ohľadne používaných kolies výrobca v drvivej väčšine prípadov zamieta. O kolesách sa preto píše aj v záručnom liste.

Kolesá sa samozrejme dajú kúpiť ako náhradný diel, cena jedného kolesa (s dušou aj pneumatikou) je 19,90 Eur.

Môžete to samozrejme na reklamáciu priniesť, v takom prípade to pošleme do servisu výrobcu do Poľska na reklamáciu. Tým že to musí ísť do zahraničia, vybavenie trvá 3-4 týždne.

Ak prídete s kočíkom, môžeme vyskúšať prípadne kolesá (ak budú skladom) z iného kočíka Tako a na základe toho sa zistí či to je len tými kolesami.

akože ja ho používam dva mesiace a už kolesá v ... to mam každé dva mesiace kupovat nové či čo ?? ... a kočík nestál 300 eur ty kokos .. bol dost drahý si myslím ...

8radushka8
23. sep 2016

@mimisk ved lae to sa nedá ani nafukat žiadna pumpa sa tam nezmesti ...

8radushka8
23. sep 2016

@sasenkas33 máme rovnaké kočíky a mená detičiek kukám: D

sasenkas33
23. sep 2016

@8radushka8 ja mam sice Samaela ale samo ako samo ☺a rodila som inac v ziari 😂

sasenkas33
23. sep 2016

@mimisk mastrikali sme vsetko co sa dalo a nepomohlo nic , a k tym kolesam no nemam uch tvrde ani makke tale akurat tak je neviem kazdopadne to praskalo furt

mimisk
23. sep 2016

@sasenkas33 kolieska sfuknite , vyzlecte z diskou a poriadne poumyvajte z vnutra a popripade strieknite silikonovehu spreyu , my to robime zakaznikom na pockanie ked maju taky problem, a to skladanie ked vam zadrhava treba strieknut do vnutra ,kde behaju tie dva zobaciky, ak to nenamastite moze sa vam stat ze niekedy vam vobec nepojde zlozit konstrukcia

sasenkas33
23. sep 2016

@mimisk poviem priatelovi zajtra ,ale budeme tam musit ist tak ci tak kvoli tomu vrzganiu a kolesu lebo medzi koleso a konstrukciu sme museli dat podlozku

milka20
24. sep 2016

A inak ste s kocikom spokojne? Aj ja si ho chcem kupit.

milka20
24. sep 2016

@mimisk vy mate kocik na predajni?

8radushka8
24. sep 2016

@milka20 tak ja som s ním spokojná až na tie kolesá teda nevieme čím to je ..No ak mám po každých dvoch mesiacoch meniť kolesá po 20 E tak to je uzas

milka20
24. sep 2016

@8radushka8 tak to potesi ☹

mimisk
24. sep 2016

@milka20 mame v sedej farbe

mimisk
24. sep 2016

@8radushka8 urcite je to len nejaka mala chyba .treba to pozriet osobne inak my mame koleso za 10 eur

8radushka8
24. sep 2016

@mimisk tak to je super potom objednaj od vás ak sa dá .
Dofukali sme ich umyla som a nepomohlo .. kde máte prosím by obchod?

majrab
24. sep 2016

Nooo tak my sme ho mali na prechadzke asi 5krat a koleso sa nam vyzuva,ci ako by som to nazvala ...musim sfotit a poslat,ze ako mam riesit pripadnu reklamaciu. Pritom manzel to dofukoval tak ako sa to ma

8radushka8
25. sep 2016

@majrab to je sila sami problém s tými kolesami ... ak odfotite pošlite aj mne som zvedavá

jani255
28. sep 2016

Prosím Vás kočky nemáte ho niekto v zelenej?že by ste ho sem odfotili 🙂 ďakujem

sasenkas33
28. sep 2016
sasenkas33
28. sep 2016

@jani255 paci ☺

jani255
28. sep 2016

@sasenkas33 Jeeej ďakujem je krásny, si s ním celkovo spokojná?

sasenkas33
28. sep 2016

@jani255 co hs viem ,strasne mi vrzga a uz sme ho namazali nepomohlo ,zasekava sa mi obcas skladaci system inak je super ale budem ho predavat coskoro urcite lebo moj mali ma 8tyzdnov a zachvilky mu bude mali a to ani nehovorim ze s fusakom mu he teraz ako na mieru sity ziadne zbytocne volne miesto,idem kupit kvalitny sportiak lebo niesom dakosi stotoznena s tym dat ho este nesediaceho tdo takehoto sportiaka,takze tak ,kvoli tomu vrzganiu ale pojdeme na reklamacku urcite este to skusime niecim inym predtym namazat len chlap akosi nema cas ☺

jani255
28. sep 2016

@sasenkas33 aha, no škoda, že je vrzgajuci, nestojí predsa 5korún ale fakt je, že sa mi páči a hlavne táto farba, takú totiž nestretam na každom kúsku a nieje ani vaňový :-/ tých je na uliciach milión, ale ďakujem ti za recenziu 😉

mimisk
28. sep 2016

@jani255 my zatial co sme predali nik sa nestazoval

gabriela1414
28. sep 2016

Ja ho tiež mám a mala má pomaly 6 mesiacov a stále je vo vanicke a v pohode, kolieska nám vôbec nevrzgaju a nič sa nezasekava asi máte nejaký chybný kus

sasenkas33
28. sep 2016

@jani255 aj nam sa pacila moc farba a plus bolo ze nieke na kazdom kroku,a celkovo ani kocik som este nikomu nevidela , ja verim ze dame doporiadku tu konstrukciu len nevieme prist na to kde to vrzga to je take zvlastne vrzganie

8radushka8
28. sep 2016

@gabriela1414 my sme tie kolesá nafukali aj som ich umyla a ak tak mi osmičkuju už neviem asi kupim nove ....
@mimisk prosim vás kde máte perdajnu ?

mimisk
28. sep 2016

@8radushka8 predajnu mame v holici, ale kolieska mierne osmickuju aj na ostatnych kocikoch, nikde to nejde uplne v rovine

majrab
28. sep 2016

@sasenkas33 aj nas vrzga :-/ hrozne ludia sa az obzeraju,ked niekde pridem s nim a vrzga rucka,kde sa meni poloha