Kočík Valco Snap 4 Silver
Ahojte, máte niekto z Vás skúsenosti s týmto kočíkom? 🙂 Ďakujem
Druzicka17 mozem vediet odkial mate tuto super striesku? Kocik je uz asi predany...Ďakujem
@domi22 zdravim kocik som ani nepredavala, chcela som predat len set strecha madlo a podlozka🙂 lebo mam druhu babu. Sila mi zo na mieru jedna pani z ciech
@druzicka17 a set ste uz predala?
@druzicka17
je to ešte aktuálne??mám záujem
@druzicka17 aka by bola cena za cely komplet? Strieska je vyblednuta? Alebo je taky pekny ako na obrazku? Dakujem.
Ahojte. Ma niektora z vas valco snap 4 black tailormade? Ma tento model polohovatelne aj nozicky? Dakujem za info.
@becka3 Ďakujem, to som rada. Mám pre staršiu Valco Snap 4 a trojkombináciu som už predala lebo som s druhým nerátala 🙂 Teraz čakáme druhé, tak váham, či stačí dokúpiť vaničku na Valco alebo znova zháňať trojkombináciu. Ale keď hovoríte, že stačí, tak až bude čas, poobzerám sa po tej Valco vaničke. Len škoda, že ju robia len v čiernej farbe
@becka3
Ano je pekny
@stejja9 ja mam tailormade ale nie cierny ale ten sedy (grey marle). Tieto nove typy uz maju vsetky polohovatelne nozicky. Odporucam kupit s nafukovacimi kolesami
Prosim o foto, ako mam pripevnit origo nanoznik na kocik- su tam haciky a neviem o co zachytit. Dakujem.
@jonnie suche zipsy dole o tu konstrukciu na kolieska a tie zaciky o tie tycky na striesku. Ja som ho chytala az cez tie gumicky na strieske aby sa neodhakol ked som zlozila striesku. Inak odporucam kupit nanoznik od Pinkie..je.vavsi lepsi a je fely odzipsovatelny.
Vdaka... skusim pospekulovat
ahojte,bol by zaujem o Valco 3 s vanickou, bola by k nemu podlozka,fusak. Zvazujem predaj.
Ahojte baby, nechcete niektora kupit Snapika? predavam Snap 4, hneda strieska,kupovany januar 2015, k tomu plastenka, nanoznik a usita vlozka z jednej strany sovicky, z druhej bordova s bielymi gulkami. mam k nemu obycajne, aj sportove kolesa. sluzil skvelo,ale uz potrebujeme nieco ine...
s pouzivanim 2 rokov myslim ze je idealny 1.pre rodiny co maju auto s malym kufrom
2. pre maminy s jednym dietatom,co chcu s nim chodit po vyletoch. este aj tehotna som prehodila tento 6 kg kocik cez plece ako kabelku, v jednej ruke dieta,na chrbat batoh a ozaj samostatne vylety, ci uz vlak, turistika,mesto. odporucam ho naozaj mame s nim len dobre skusenosti.
@lencha_7 Dobry den, skusali ste to s tym skejtom? Da sa pripevnit? dakujem
@saty.predaj ano da my mame pascal

Ja by som sa rada opýtala, či ste niekto používali aj hlbokú vaničku k tomuto kočiaru? Nejaké skúsenosti?
Ďakujem