icon

Kočík Valco Snap 4 Silver

lyenocka
2. feb 2015

Ahojte, máte niekto z Vás skúsenosti s týmto kočíkom? 🙂 Ďakujem

Strana
z10
anika717
15. nov 2017

Ja by som sa rada opýtala, či ste niekto používali aj hlbokú vaničku k tomuto kočiaru? Nejaké skúsenosti?
Ďakujem

ivu80
16. nov 2017

@matazlata na predeti.sk je tento týždeň naň akcia🙂

druzicka17
16. nov 2017

Nemal by niekto zaujem o tento chlapcensky tuning? Strecha, madlo, podlozka pinkie?

domi22
4. jan 2018

Druzicka17 mozem vediet odkial mate tuto super striesku? Kocik je uz asi predany...Ďakujem

druzicka17
5. jan 2018

@domi22 zdravim kocik som ani nepredavala, chcela som predat len set strecha madlo a podlozka🙂 lebo mam druhu babu. Sila mi zo na mieru jedna pani z ciech

domi22
5. jan 2018

@druzicka17 a set ste uz predala?

becka3
8. jan 2018

@druzicka17
je to ešte aktuálne??mám záujem

druzicka17
9. jan 2018

@domi22
@becka3 este je to aktualne

becka3
9. jan 2018

@anika717
Ja pouzivam hlboku vanicku ak vam to este pomoze a som velmi spokojna, kocik je lahucky rychlo rozoberatelny a vyzera tak luxusne .

becka3
9. jan 2018

@druzicka17 aka by bola cena za cely komplet? Strieska je vyblednuta? Alebo je taky pekny ako na obrazku? Dakujem.

stejja9
9. jan 2018

Ahojte. Ma niektora z vas valco snap 4 black tailormade? Ma tento model polohovatelne aj nozicky? Dakujem za info.

anika717
10. jan 2018

@becka3 Ďakujem, to som rada. Mám pre staršiu Valco Snap 4 a trojkombináciu som už predala lebo som s druhým nerátala 🙂 Teraz čakáme druhé, tak váham, či stačí dokúpiť vaničku na Valco alebo znova zháňať trojkombináciu. Ale keď hovoríte, že stačí, tak až bude čas, poobzerám sa po tej Valco vaničke. Len škoda, že ju robia len v čiernej farbe

becka3
10. jan 2018

@anika717 no to mate presne ako my? Tiez som mala pre dcerku valco a prisiel mali anjelik 🙂 no ja budem vanicku tak za dva mesiace predavat ak budete hladat. Lebo maly uz ma skoro 7 mesiacov a uz sa dviha tak aby nespadol budem davat uz sportovu cast.

anika717
10. jan 2018

@becka3 Keď budete predávať, dali by ste mi vedieť, prosím? 🙂 Teda ak si náhodou spomeniete 🙂

becka3
10. jan 2018

@anika717 ok ulozim sa vas a napisem vam
🙂

druzicka17
11. jan 2018

@becka3
Ano je pekny

evicaveverica
11. jan 2018

@stejja9 ja mam tailormade ale nie cierny ale ten sedy (grey marle). Tieto nove typy uz maju vsetky polohovatelne nozicky. Odporucam kupit s nafukovacimi kolesami

jonnie
11. jan 2018

Prosim o foto, ako mam pripevnit origo nanoznik na kocik- su tam haciky a neviem o co zachytit. Dakujem.

evicaveverica
11. jan 2018

@jonnie suche zipsy dole o tu konstrukciu na kolieska a tie zaciky o tie tycky na striesku. Ja som ho chytala az cez tie gumicky na strieske aby sa neodhakol ked som zlozila striesku. Inak odporucam kupit nanoznik od Pinkie..je.vavsi lepsi a je fely odzipsovatelny.

jonnie
12. jan 2018

Vdaka... skusim pospekulovat

tinka1234
22. jan 2018

ahojte,bol by zaujem o Valco 3 s vanickou, bola by k nemu podlozka,fusak. Zvazujem predaj.

tusica
30. jan 2018

Ahojte baby, nechcete niektora kupit Snapika? predavam Snap 4, hneda strieska,kupovany januar 2015, k tomu plastenka, nanoznik a usita vlozka z jednej strany sovicky, z druhej bordova s bielymi gulkami. mam k nemu obycajne, aj sportove kolesa. sluzil skvelo,ale uz potrebujeme nieco ine...
s pouzivanim 2 rokov myslim ze je idealny 1.pre rodiny co maju auto s malym kufrom
2. pre maminy s jednym dietatom,co chcu s nim chodit po vyletoch. este aj tehotna som prehodila tento 6 kg kocik cez plece ako kabelku, v jednej ruke dieta,na chrbat batoh a ozaj samostatne vylety, ci uz vlak, turistika,mesto. odporucam ho naozaj mame s nim len dobre skusenosti.

saty.predaj
23. júl 2018

@lencha_7 Dobry den, skusali ste to s tym skejtom? Da sa pripevnit? dakujem

tinka1234
24. júl 2018

@saty.predaj ano da my mame pascal

Strana
z10