Kočík Valco Snap 4 Silver
Ahojte, máte niekto z Vás skúsenosti s týmto kočíkom? 🙂 Ďakujem
@lenkavalik dakujem vam za odpoved.moj maly ma akurat 93 cm.teraz mal 2 roky.podla vas este sa tam zmesti aj o pol roka?
Podľa mňa určite áno, kočík je dosť veľký, väčší dom už asi nevidela, je pohodlný, inak neviem odkiaľ ste, ale napríklad V avion nákupnom centre V Bratislave ho majú na predajňi alltois, môže sa mam pozrieť,ja som ho objednavala Z 4mama.Sk.kočík je veľký pre dieťa.@kareem
Aha dakujem.ja tam chodievam.som zo samorina.dak dakujem velmi pekne.
@lenkavalik
@lenkavalik a ten nanoznik si dokupovala, ci to patri k zakladnej vybave kocika? alebo sa treba informavat u kazdeho predajcu osobitne ci je ku kociaru aj tento nanoznik?
@adriana132 nanoznik bol vratane kocika, ako standard vybava, no pre istotu by som si to overila pri nakupe - pre kazdu istotu, na stranke 4mama.sk ho maju v cene, gratis este aktualne ponukaju original plastenku proti dazdu. 🙂
kamoška ho kupila v ružovej farbe.je super lahky,skladny a ma aj nanoznik.maju ich v Prešove v Bambine.
no ja som si objednala valco quad x, tak som zvedavá, aký bude, dúfam, že to nebudem ľutovať 🙂
@lenkavalik dakujem za odpoved. Tento tyzden ho budem mat moznost vidiet nazivo, svagrina ho kupila z tej spominanej stranky ale ked som sa jej pytala ci ma aj taky tenky nanoznik k tomu tak mi tvrdila ze nie ze ona ma ten klasicky ...no som zvedava,
@kareem Ahoj,pre ktorý kočík si sa nakoniec rozhodla?Si spokojná?Ja sa tiež rozhodujem medzi týmito dvomi kočíkmi...
@vcielkalenka ahoj ja som si nakoniec vybrala valco snap 4.a je uplne uplne dobry kociar.ja som uz mala aj quinny zapp xtra aj nuna pepp.trojkombinaciu Abc design 3tec ale mozem povedat,ze valco je najlepsi.
Zienky,skocim (trošku neskor) do debaty.my sme tiež kúpili Snap4.dnes sme boli prvý krat von.vynikajúci kocik,len u nas sú hrozné chodníky a tie kolieska sa mi zdajú dost "tvrdé".neviete mi poradit,ak dokupim nafukovacie bude to o niečo lepšie,ci je ich zbytočné kupovať? Ďakujem za radu 😉
Dievcata som spokojna s kupou valco quad x a hlavne so sportovymi kolesami,sice su vacsie ale na nase chodniky a cesty je to ako terenne auticko,parada...odporucam
náhodou niektorá na predaj Valco snap 4? 🙂
Ja ani nie.som uplne spokojna,i ked kocik co som mala predtym bol o niečo mäksi na tieto nase uzasne chodniky.no tento Snap ma kopu dalsich vyhod...urcite neolutujete ked ho kupite
ahojte, mala by som otázku, je ten kočík dosť široký prosím? myslím na to, že ide zima, dáky fusak, overal. Malý má skoro 1rok a miery tak normálne, nie je tučko🙂 ďakujem
kočík je dosť široký a dlhý pre velké a silné bábo s fusakom,ale strecha je neskutočne tenká a vzadu ešte otvorená,velmi prefukuje,na zimu treba bud dat učiť novú,alebo niečo vymyslieť,aby nefúkalo,ja som tam davala zo začiatku nalepovací suchý zips,dievčata ny FB stranke vymysleli a ušili nejakú vychytavku
Nevie mi niekto priradiť? Hľadám Snap 3 za nejaku lepšiu cenu ako 209€ lebo k nemu potrebujem dokúpiť nafukovacie kolesa... ale viac hľadám, tým menej nachádzam...
Lacnejsi som nenasla :( podla mna nenajdete ... tie nafukovacie kolesa su dost drahe, polka kocika, ale zase musi to byt dobry komfort 🙂
Baby, tak ako je to s tou strieskou? Prefukuje ? Ked ide zima, mam z toho obavy.
@luna11 ano a velmi,na zimu to určite treba doriešiť,všetko sa dá,dajte sa na FB stranku my máme valco a tam vam dievčatá poradia,ja som to riešila nalepovacím suchým zipsom,ale mala som kočík len na jar,na zimu by nestačilo
@petrahankova ako sa prosimvola na FB skupina? Nechce mi ju najst. Dakujem
@luna11 My máme VALCO
@petrahankova dakujem, cakam kym ma pridaju. Chcem sa spytat, ak by Ta to velmi neobtazovalo, ci by si mi neodmerala sirku operadla na chrbatik? Na ceskom fore som nasla dva ine udaje. Dakujem.
ja už ho chvalabohu nemám ten kočík,najhorší aký bol,a to som ich mala teda vela,ale kočík je široký,priestranný,to sa nemusite báť.
@petrahankova ak sa mozem spytat,preco najhorsi? Pekne dakujem
@petrahankova aj mna by zaujimalo v com bol najhorsi. A dakujem za ochotu 🙂
@sasa1983
@luna11
Tak kočík som chcela kvoli jeho lahkosti,priestrannosti i velkej streche,čo bolo super.Ale prvý prechádzka ma sklamala,kočík neskutočne trasie,hrkoce,ddddddddd,len sme vyšli na cestu a v kolesách samý kamen,dom asom ich vybrala,ale ostali dierky,mala som ho len 2 mesiace a vyzerali ako na 2ročnom kočíku,podotýkam,že na prechádzku som ani nechodila denne a uz vobec nie do lesa,či terenu.Za hlavou tá volná látka,prefukuje bokmi,to som ale poriešila nalepovacím suchým zipsom.Na jar ako si pamatáte bolo veternejšie a ako som maleho uspavala pred domom a začalo fukať,kočík som musela držať zubami nechtami,nech ho neprekotí aj s 10kilovým synom,nevýhoda lahkého kočíka,ale tento kočík je zrejme velmi zle vyvážený,lebo taká nestabilita pri vetre nieje možná.Ked som sa dala na FB stranku,zistila som,že niektoré maminy vtedy reklamovali na kočíku praskle bočné plasty a tak sme raz sedeli na dvore a ja len tak kuknem tam a tiež prasklé,teda reklamovať.Nestihli mi ale vybaviť reklamaciu do 30dní,tak som našťastie mohla odstupiť od zmluvy a vratili mi peniaze.Mala som limitku a ešte po dvoch tyždnoch jazdy tá farba na strechy na tych kruhoch popukala a to som tiež reklamovala,uznali.Material kočíka je šmyklavý,zosúva sa podložka.
Ak niečo,pýtajte sa,rada podám osobné info,nech viete do čoho idete,resp.viete na čo bacha
my máme kočík krátko, necelý mesiac, ale ja som s ním nadmieru spokojná....bývame v dome bez výťahu na 2.poschodí, čiže hore nie je problém vyniesť, a vďaka väčším kolieskam (i ked škoda že nie sú nafukovacie) sa ide dobre aj dole (skackám lebo máme točené schodisko, čiže niesť ho dole na rukách je nemožné)... Kočík je krásne priestranný, mne sa podložka nešmýka - ale ja som si ju priviazala vzadu nad hlavou, strieška je úžasne veľká, zdá sa mi lepšia ako napríklad na Hauck malibu (ktorý mám tiež doma) - táto je podstatne pevnejšia, ked je kočík prázdny a fúka - a je strieška zatvorená (tak áno, kočík odfúkne), ale s malou (má 9kg) mi ho ešte neodfúklo..... čo sa týka koliesok - tak sú penové, čiže kamienky sa tam odtlačia, ale to pri všetkých týchto kolieskach pokiaľ nie sú nafukovacie....
ja som s ním teda zatiaľ nadmieru spokojná, či bude prefukovať kočík neviem, v kočíku už nespávame, uvidíme v zime ako bude 🙂
PS - čo sa týka reklamovania tých bočných plastov - áno, vraj tento problém býva, ale hlavne pri limitkách.....

Ano, mam aj tenky nanoznik k tomu - cierny 🙂