Kočík Valco Snap 4 Silver
Ahojte, máte niekto z Vás skúsenosti s týmto kočíkom? 🙂 Ďakujem
@adnane napríklad ja mam s gumenymi a stačia mi a to sme s ním sli v Tatrách a úplne super,nie ako s nafukovacimi ale pretlačis. Je fakt skladny,ľahko sa skladá je lahucky,obrátky,ma priestranný kosik,veľkú sedaciu časť pre dieta,je priestranný,ma dlhú striešku. Pre mna super kocik a najma keď dieťa už beha tak je super lebo tlačis lahucky kocik a nie ťažký. My začíname chodit a neviem si predstaviť držať jednou rukou malého za ruku a druhou tlačiť môj predchádzajúci kocik (Bebetto) a pri tomto si to ani neuvedomujem.
@tinka1234 no ja hladam niečo ako golfac, športový kočík do terenu mam brio chcem nieco čo mam č aute a ked niekam idem s malou ktora mi už chodi a nesedí nonstop v kociku ale brat ho musím, lenže golface maju plastove koliecka tak gumene budu lepšie myslim a hlavne sa mi páči nosnost golface su do 15 kg to je málo
@tinka1234 je to rozdiel, ale vyslovne iba kvoli otrasom pre maleho vnutri ked ideme po rozbitych chodnikoch. Na polnej ceste uz ani tie nafukovacky nepomozu, predsa len nema pruzenie...kupovala som z 4mama.sk cca za 85 maju plus este zlava za objednavku cez net. No a tasku si chcem dat usit,,len neviem kde, lebo aj moja sa smyka, mam este z tej 3kombinacie 🙂
jaj a tie kolesa sme s mm skusali tak, ze sme 5kg cinku polozili do kocika a prechadzali sa aj s oboma druhmi kolies. No a pri nafukovackach nadskakovala menej/nizsie 🙂 keby nebol rozdiel, tak ich vratim.
Ahojte baby, tak dnes mi dosiel snap42015, zeleny hraskovy. Je pekny, lahucko sa kormidluje a pritom sedi na ceste. Rozhodne oproti nakupu hociakeho kocika s golfovymi palicami dobra kupa. Trochu som sa bala,ako v nom budeme, ale velkostne mame v poho rezervu aj s x vrstvami a fusakom. Je relativne siroky. Ta hraskova je skvela.
Tak je lepší ako golfový teda? Neviem sa rozhodnúť😃
my máme z mama4mama, stál 209eur. som spokojná.
@lyenocka ahoj prosim ta da sa sklopit do uplneho lahu??? moj chlapcek ma 4 mesiace vanicka nam uz je mala :( ci ho tam uz mozem dat. dakujem za radu
@sasa1983 ahoj prosim ta a da sa dat dietatko do uplneho lahu?? moj chlapcek ma 4 mesaice ci mu neuskodim na chrbticu ked ho tam dam. Zial vanicka nam uz je mala :( dakujem za radu
@gelacakova 4 mesacne dieta tam polohovat technicky ide,ale ja by som to kvoli drzaniu chrbtice rozhodne nikdy nerobila. Treba sportovy kocik a potom toto. Valco je nahrada golfaca (bugina).
@gelacakova no tak od pol roka 🙂
@gelacakova určite by som žiadne dieťa nedala v takom veku do sportoveho ešte je skoro, kup skor kočík s vacsou vanickou ja mam brio a mala tam bola v hlbokej vanicke 9 mesiacov
do sportiakov by sa mali davat deticky,ktore vedia samé sediet. kvoli chrbatiku.

Ahojte ja mam brio go trojkombináciu ale športov a časť mi pride dosť ťažká , mala mi už viac chodi ako je v kociku hoci s mojim pôvodným som bola spokojná, ako druhy sportovy kvoli zloženiu a váhe je to dobrá volba či mam ist radšej do golfaca. ďakujem