icon

Kočík Valco Snap 4 Silver

lyenocka
2. feb 2015

Ahojte, máte niekto z Vás skúsenosti s týmto kočíkom? 🙂 Ďakujem

adnane
12. jan 2016

Ahojte ja mam brio go trojkombináciu ale športov a časť mi pride dosť ťažká , mala mi už viac chodi ako je v kociku hoci s mojim pôvodným som bola spokojná, ako druhy sportovy kvoli zloženiu a váhe je to dobrá volba či mam ist radšej do golfaca. ďakujem

tinka1234
12. jan 2016

@adnane ja som s nim velmi spokojna, ja ho odporúčam,ľahký,skladny,obrátky,šikovný,prejdem nim všetkým,malému je v ňom super,rád sa v ňom vyváža 😃 v košíku odnesiem nákup,pre mňa top kocik 😃

adnane
12. jan 2016

@tinka1234 ďakujem veľmi pekne za radu

tinka1234
12. jan 2016

@adnane rado sa stalo dufam,ze pomohlo 😃

adnane
12. jan 2016

@tinka1234 a mala si ho ako prvy športový kočík či už ako druhý?

tinka1234
12. jan 2016

@adnane joj toto je môj piaty kocik 😃

adnane
13. jan 2016

@tinka1234 oki takže si s nim spokojna a oplati sa po sportovom z trojkombinacie, mne ide o to aby bol skladny ako golfac a ozaj kolieska ma ake nafukovacie?

tinka1234
13. jan 2016

@adnane no nieje to klasický športovy kocik do terénu,nieje ani odpruzeny. Co od neho ocakavas o to ide 😃 je to ako golfac. Predáva sa aj s gumenymi aj s nafukovacimi. Da sa aj tak,že kupis s gumenymi a ked bude ti treba tak kupis nafukovacie.

tinka1234
13. jan 2016

@adnane napríklad ja mam s gumenymi a stačia mi a to sme s ním sli v Tatrách a úplne super,nie ako s nafukovacimi ale pretlačis. Je fakt skladny,ľahko sa skladá je lahucky,obrátky,ma priestranný kosik,veľkú sedaciu časť pre dieta,je priestranný,ma dlhú striešku. Pre mna super kocik a najma keď dieťa už beha tak je super lebo tlačis lahucky kocik a nie ťažký. My začíname chodit a neviem si predstaviť držať jednou rukou malého za ruku a druhou tlačiť môj predchádzajúci kocik (Bebetto) a pri tomto si to ani neuvedomujem.

adnane
13. jan 2016

@tinka1234 no ja hladam niečo ako golfac, športový kočík do terenu mam brio chcem nieco čo mam č aute a ked niekam idem s malou ktora mi už chodi a nesedí nonstop v kociku ale brat ho musím, lenže golface maju plastove koliecka tak gumene budu lepšie myslim a hlavne sa mi páči nosnost golface su do 15 kg to je málo

tinka1234
13. jan 2016

@adnane ja ti ho odporúčam, podľa mňa s nim budes spokojna,je tu aj skupina valco tam bude viac názorov ale za tu cenu super 😃

luna11
13. jan 2016

@adnane aj ja odporucam. Tiez ho mam ako sportak po 3kombinacii a je super, priestranny, lahky. Ja mam kupeny s gumennymi kolesami, ale dokupila som nafukovacie, aby trosku tlmil otrasy. Snad nam vydrzi bez ujmy, lebo si bez neho neviem predstavit fungovat 🙂

tinka1234
13. jan 2016

@luna11 ahoj 😃, prosím ťa aký je rozdiel medzi kolesami je cítiť, že máš nafukovacie? Je tá jazda iná? Ako to pociťujes? A z kade máš a koľko ta vysli? Prosím ťa a aku máš tašku? Ja mam z DM ka a šmýka sa mi na striešku.

luna11
13. jan 2016

@tinka1234 je to rozdiel, ale vyslovne iba kvoli otrasom pre maleho vnutri ked ideme po rozbitych chodnikoch. Na polnej ceste uz ani tie nafukovacky nepomozu, predsa len nema pruzenie...kupovala som z 4mama.sk cca za 85 maju plus este zlava za objednavku cez net. No a tasku si chcem dat usit,,len neviem kde, lebo aj moja sa smyka, mam este z tej 3kombinacie 🙂
jaj a tie kolesa sme s mm skusali tak, ze sme 5kg cinku polozili do kocika a prechadzali sa aj s oboma druhmi kolies. No a pri nafukovackach nadskakovala menej/nizsie 🙂 keby nebol rozdiel, tak ich vratim.

tinka1234
13. jan 2016

@luna11 dakujem 😃 veď aj ja si chcem dat usit, len neviem od koho,a chcela by som ochranu na madlo,podložku a tasku

tinka1234
13. jan 2016

@luna11 mňa ešte zaujíma aký fusak,môj sa dosť šmýka a asi by bol vhodnejší taky co sa rozipsuje po stranach

sasa1983
15. jan 2016

Ahojte baby, tak dnes mi dosiel snap42015, zeleny hraskovy. Je pekny, lahucko sa kormidluje a pritom sedi na ceste. Rozhodne oproti nakupu hociakeho kocika s golfovymi palicami dobra kupa. Trochu som sa bala,ako v nom budeme, ale velkostne mame v poho rezervu aj s x vrstvami a fusakom. Je relativne siroky. Ta hraskova je skvela.

tinka1234
15. jan 2016

@sasa1983 je to priestranný kocik 😃

sasa1983
15. jan 2016

@tinka1234 ano. Som spokojna.

tinka1234
15. jan 2016

@sasa1983 super 😃 nech sa dobre vozi a kocikuje 😃

adnane
15. jan 2016

Tak je lepší ako golfový teda? Neviem sa rozhodnúť😃

tinka1234
15. jan 2016

@adnane to určite ano

adnane
16. jan 2016

@tinka1234 dnes som bola objednat červený teším sa snáď bude dobrý, aj som ho v obchode povozila myslím že je super

sasa1983
16. jan 2016

my máme z mama4mama, stál 209eur. som spokojná.

gelacakova
16. jan 2016

@lyenocka ahoj prosim ta da sa sklopit do uplneho lahu??? moj chlapcek ma 4 mesiace vanicka nam uz je mala :( ci ho tam uz mozem dat. dakujem za radu

gelacakova
16. jan 2016

@sasa1983 ahoj prosim ta a da sa dat dietatko do uplneho lahu?? moj chlapcek ma 4 mesaice ci mu neuskodim na chrbticu ked ho tam dam. Zial vanicka nam uz je mala :( dakujem za radu

sasa1983
16. jan 2016

@gelacakova 4 mesacne dieta tam polohovat technicky ide,ale ja by som to kvoli drzaniu chrbtice rozhodne nikdy nerobila. Treba sportovy kocik a potom toto. Valco je nahrada golfaca (bugina).

tinka1234
16. jan 2016

@gelacakova no tak od pol roka 🙂

adnane
16. jan 2016

@gelacakova určite by som žiadne dieťa nedala v takom veku do sportoveho ešte je skoro, kup skor kočík s vacsou vanickou ja mam brio a mala tam bola v hlbokej vanicke 9 mesiacov

simonka77
17. jan 2016

do sportiakov by sa mali davat deticky,ktore vedia samé sediet. kvoli chrbatiku.