Kočík Valco Snap 4 Silver
Ahojte, máte niekto z Vás skúsenosti s týmto kočíkom? 🙂 Ďakujem
Mala som limitku tie kruhy a hned po týždni ta farba na nich popukala.to som reklamovala a potom mi na bokoch kočíka popraskali plasty ako skoro každému,tak som reklamovala a kedže nemali limitku vratili mi peniaze,ale som bola velmi rada,nedobrý to kočík bol,hrkotavý
Prosím Vás, dajú sa kupiť náhradné penové kolesá na Valco Snap 4 ? Ďakujem ;) ;)
@henuli kup uppababy cruz :D, v zivote neolutujes, kludne to riskni a daj si to doviezt z uk, nie je na nom nic, co by nebolo vyborne
@celasapremenim ahoj mohla bys prosim k tomuto kocarku napsat vic info....kdyz ho porovnas s Valco jaky jsou rozdily? Ma polohovatelny nozicky, sklada se dovnitr? Diky moc.
@aknelka22 neda sa s valcom porovnat
to je ako porovnavat tacky s mercedesom
sklada sa dnu, na placku, velmi lahucko, aj rozklada, daju sa odmontovat kolieska, my nemusime
kocik je priestranny aj pre starsie dieta, myslim si, ze kludne do styroch rokov :D ak by ste chceli tak dlho vozit deti
daju sa samozrejme polohovat nozicky samostatne, da sa polohovat velmi dobre aj do sedu aj do lahu, je to korytkove lezanie, uplne perfektne pre dieta, ortopedicky spravne, spi mi v tom syn dlhsie ako v uplnom lahu v kocikoch, lebo je to pohodlnejsie na dlhsi spanok
vyska opierky je velmi dobra, aj hlbka sedu, buda sa da este zvysit o nemaly kus, takze aj pre starsie vyssie deti, alebo ked su zimne fusaky a ciapka s velkym gomgolcom a podobne
kosik je velmi velky priestranny, samostatne priecinky po ruke
kocik sa da prehodit do protismeru velmi jednoducho aj s dietatom v sedle a s jablkom v hube :D
je pomerne lahky, lahsi ako pp booky
kolieska ma velmi dobre urobene, napr. vo vyssom snehu ich pekne sam stiera, vsimni si tie zadne ako su urobene, vsetka spina, listie, blato, sneh sa tam zotrie a nelepi sa po koliesku, mame ho vyskusany aj na vidieku v terene, nehovorim, ze by som s nim isla na rysy :D to si berieme turisticky nosic, ale aj po strkopieskovych kamenistych cestach s listim, blatovych, travnatych nam siel velmi dobre
na bude sa da vytiahnut taka strieborna zabrana proti slnku a je to fajn aj proti vetru
musim vyzdvihnut prsiplast, ma ho velmi skladny a lahko sa s nim manipuluje
celkovo kontrukcia kocika je na jednotku, nemam mu co vytknut, nezakopavas sa, dobre sa dviha pakou na obrubnik, na kolese je dezen zvyseny, je to technologia, ze mas pocit ako na nafuknutych, pritom nafuknute nie je, treba si to nacitat, vsetko je na webe
design uzasny, naozaj vyzera drobno, ale dnu plno miesta aj na sedenie, pre dieta aj okolo chrbatika, buda dobre zakryje
najlepsi kocik, aky som kedy videla aj mala, myslim, ze lepsi este nevyrobili
@celasapremenim diky moc za vycerpavajici info😀😘
@henuli ja mam britax b motion, cize ako bagile, len gumene nafukovacie kolesa, co bola podmienka, lebo na slovenskych chodnikoch je to s plastovymi o drzku, b motion ma tiez moznost polohovania rucky a bagile nema. najprv som rozmyslala nad valcom, ale nemali chlapcensku farbu... a chvalabohu, lebo ani kolieska by nepasovali. Oproti britaxu je Valco lahsi a ten vrsok je taky sustakovy - britax je elegantnejsi. co sa tyka tej vahy, mala som lahsi kocik a maly sa mi s nim prevrhol, ked sa raz nahol, neviem ako drzi valco stabilne. urcite vsak rozmyslaj nad gumennymi kolesami...
na cruze su tie kolieska vnutri so vzduchovymi vankusikmi a chova sa to ako nafukovacie, akurat nemozete dostat defekt
mne sa britax kociky vobec nepacia, lebo maju kratku opierku chrbta
tiez sa tazko ten kocik manipuluje a teda ten podvozok vyzera skaredo :D, ale to uz je malichernost :D
Ja mam Valco, bez nafukovacich kolies, podla mna do normalneho terenu a to aj vratane toho na fotke je uplne v pohode a nic take netreba. Som velmi spokojna.
@henuli Ja som sa tiež rozhodovala medzi týmito dvomi. Nakoniec som si vybrala britax,ale motion s nafukovačkami. A super. A ako píše jedna pani hore, valco vyzerá tak lacno ten materiál. Čo ale mi vadí, je sieťka navrchu. Ale dala som si ušiť na to takú clonu vodeodolnú, takže teraz keď je škaredé počasie, otvorím nadoraz a mám to celé zavreté. Britax sa mi zdal taký najkvalitnejší, pri manipulácii, aj tá konštrukcia,aj v obchode mi ho doporučila. Valco vyzeral dobre ten otočný,ale strašne malý priestor potom. Britax je preistranný,keď mám v zime fusak, aby sa ti tam zmestil. Akurát by mohol mať polohovanie do úplného ľahu,nožičky,ale tak malému to nevadí.A baby si to podkladajú takou doskou a je to ok. Inak super kočík.Mám farbu lagoon green a je nádherný
@chokma videla som ich, bola som si ich odskusat, nepomerne lepsi kocik mam doma
@sasa1983 nelupe sa ti z toho ta rukovat? :D videla som taku reakciu tychto materialov po troch mesiacov pouzivania u valca
mna pri tomto cruze prekvapilo, ze je priestranny a pritom sa da dat do protismeru, co sa u ostatnych znaciek vylucuje
@celasapremenim nelupe, mam model 2015. a je dost priestranny, za tu cenu pomer vykon je to pre mna a podla mna super. Ano, do protismeru to nejde dat..
@sasa1983 a mas to uz polohovacie? toto bolo pri dvoch co nemali polohovanie z hentoho roku kupovane, ale neviem ktory model, ci nie nahodou z 2014, ako v pohode, ked ti to vyhovuje, tak je to v pohode
my sme tiez velmi spokojni s tymi mojimi dvomi :D
protismer som ani ja neriesila pri kupe, ale potom som to na moje prekvapenie osobne aj velakrat pouzila, pritom som tuto funciu popravde vzdy zaznavala, lebo moje deti nevyzaduju ani na zaciatku presunu z hlbokeho do sportaku kontakt tvarou v tvar, ale zislo sa mi to, ked som v behu maleho teraz napr. krmila alebo proti vetru som to otocila v nahleni sa......ale nekupovala som ho preto, uplne ine kvality som zhanala, uvidim ako sa opotrebuje
@celasapremenim mam polohovacie. Ja som nechcela golfac,ale chcela som stale daco akoze velmi lahke, tak ako golface, len aby to bolo lepsie pouzivatelnejsie,manevrovanejsie..a za taky dobry peniaz
@sasa1983 tak ten je asi lepsi, to nepoznam...jasne, prachy sa tiez riesia, ja to riesim tak, ze to potom predam dobre, lebo je to dobry kocik
@celasapremenim ahoj, ako sa ti pozdava kocik? Kde si ho objednavala? Ma aj nanoznik?
@celasapremenim myslis, ze tie kolecka nebudu male do terenu a v zime do snehu?
@zdejko pozri, je po zime, jazdili sme s nim aj v snehu na strednom slovensku a dobry bol, aj to niekde pisem, ze to dokonca na zadnych kolieskach vzadu stiera sneh, su fajn, ja nepotrebujem koleso o priemere kolesa z koca za kona do snehu a ked ideme sankovat na kopec, tak beriem nosic turisticky, tak neviem, ak to chces tlacit po normalnom snehu, co obcas byva po chodnikoch tak ok
pri kalamite, kde padne meter snehu s tym mat problem budes, to odporucam toho kona
a teren aky myslis? polne cesty? tie su ok, aj prirodne cesticky, kde nie su velke sutre, ale kamienky, napr sutre velkosti detskej hlavy by mu uz isto vadili
Ahojte mam valco snap 4 som veľmi spokojna ale dieťa sa mi v ňom smyka, neviete čo mám robit?ten potah je úplne smyklavy.
@adnane ahoj.ja mam podlozku z pamatovej peny a aj taku obycajnu od emitex..pasy sa daju jedintak odopnut ze musis otvorit zadny diel operadla,je tam taky suchy zips,a tam najdes zakotvenie tych pasov..musis to proste prestrcit nasilu( niekedy to ide tazsie),,potom ich vyvlecies spredu,prestrcis cez otvory na podlozke a hotovo..ak si s tym nevies rady odfoti! ti to..

@tinka1234 ja som teraz na pochybách rozhodujem sa medzi valco snap4 a britax agile plus,poradte