Kočík Valco Snap 4 Silver
Ahojte, máte niekto z Vás skúsenosti s týmto kočíkom? 🙂 Ďakujem
valco snap 4 mám už asi 2,5 mesiaca, po 3 týždnoch začal hrkať,dokonca aj ked je prázdny, kolesá po zložení mi špinia striešku, podložka sa stále šmýka ,zozadu malému fúka a do košíka je hrozný prístup,jazdí sa s ním inak super a je ľahký rozmýšlala som,že ,aj by som ho vymenila,ale toto je moj druhý kočík po trojkombináciií a manžel by ma dorazil. každý kočík má svoje plusy aj mínusy,ale toršku som z neho sklamaná.
Ahojte. Nemá niekto, poprípade videl niekto z Vás kočík Valco Snap 4 limitku 2016 vo farbe flowers alebo Conch? Zvažujem kúpu kočíka vo farbe hnedej - Conch, len som ho naživo nevidela...či v skutočnosti je taký pekný ako na obrázku.Ďakujem.
Baby, dá sa polohovať kočík valco aj do úplného sedu (90 stupňov)? Ďakujem.
@zuzikkk valco snap 4 ano ale neda sa dat do uplneho lahu
@druzicka17
@laura0107 Baby a mohla by som Vás ešte poprosiť, odmerali by ste v akej výške je rukoväť kočíka od zeme, kedže sa nedá polohovať. Ja mám 168 cm a obávam sa, aby mi nebolo vysoko, kedže nemám kde tento kočík vyskúšať.
Ja mam 164 cm a nemam najmenší problém s výškou rukoväte. Ja mam 6 kocik a som spokojná s nim velmi. Má dake veci ktoré by mohli byť inac riešené ale dokonalý kocik neexistuje a ja som s nim velmi spokojna a využívam ho každý deň a je top
@zuzikkk 100 cm podla mojich merani, ja mam tiez 168 a ideal
@druzicka17
@tinka1234
@laura0107 Baby, ďakujem Vám za ochotu🙂
Babenky pls, snap 4 je plne odpruzeny? Alebo len snap 4 sport.. Dikesko
@evicaveverica ja mam snap ultra sport - reverzny sed, nafukvoacie kolesa - a teda odpruzeny vo vnimani ako velke trojkombinacie teda nie je. takze nasa starka, ktora mala vo zvyku maleho v trojkombinacii drngalat pomaly ako v starej liberte bola dost nestastna 🙂 .ale pomahaju teda dost tie nafukovacie kolesa. v porovnani s o malo lacnejsim susedinym sportakom s penovymi kolieskami je to nebo a dudy. ona ma hrkalku. ja som vzhladom k pomeru cena-vykon velmi spokojna.
@ukulela kurnik ja som totiz ho bola okuknut v kociky.sk a tam odpruzeny bol tusim len ma matie ze to nikde nepisu. Rozhodujem sa medzi tymto a Joie litetrax.. U toho joie sa mi viac paci material ale zase sa mi nepaci ze nema to madlo otvaracie..ale zase je urcite celoodpruzeny. Som daka zmetena, asi to budem musiet ist okukat este raz
Dlho som pozerala na Valco snap, ze si ho kupim. Az som sa nakoniec rozhodla pre Oyster zero. Som s nim zatial velmi spokojna. Len som chcela dat tip vsetkym nadejnym "valkáčkam" (ku ktorym som donedavna patrila aj ja 😉
@strakuleska ten som ani nekukala...zeby vyssia cena? V com je lepsi. Ja som sa asi rozhodla pre joie... Na tom valcu sa mi nepaci ta zadna sietovana strana
@evicaveverica budem rada, ked sa nesklamem 😉 ...ale vyzera to na kvalitnejsi, tentokrat anglicky produkt. Vsimla som si totiz, ze viacej mamiciek je znechutenych reklamaciami valca. Ano, Oyster je drahsi.
@strakuleska pre mna bola velmi dolezita aj vaha sportoveho kocika. Oyster je od Joie o kilo lahsi. Preto som chcela najskor Valco. Vahovo som uz vyssie nechcela ist.
@strakuleska no kukla som to a ta cena nieje zas tak vyssia..akurat je beznadejne vypredany az do oktobra... Takze asi kupim Joie litetrax 4 Air.. Do oktobra cakat nechcem..nieje iste zeby som ho vtedy zohnala. Ozi a tie kolieska nehrkocu? Su dost makke? Lebo fakt sa mi pozdavaju ked su nafukovacie
@strakuleska este si chcem porovnat striesky..aby nebola plytka.. Lebo to uz nechcem riesit dakr nahradne tienenie
@evicaveverica Ja som zatial nemala kocik s nafukovacimi kolieskami, takze to neviem az tak porovnat. Tieto su z mäkceneho polyuretanu. Ale myslim, ze po tej stranke je to v pohode. Co sa tyka striesky... z toho mam asi najväcsiu radost. Naozaj velka 😉
Ked som pozerala na Joie, myslim, ze to bude tiez dobra kupa (cena/kvalita-funkcia). ...ak az tak neriesite vahu kocika.
@strakuleska vaha bude urcite mensia ako to co mam teraz. Ja nastastie necestujem MHD ani inymi verejnymi dopravnymi prostriedkami, aby som toto musela riesit. Co fakt riesim je odpruzenie ktore mi naozaj chyba a dalej ta strieska aaa este riesim rychlost skladania. Z toho som upkne chora. Uz som bola v situacii kedy som v jednej ruke mala dcerku a druhou som potrebovala otvorit kocik na ktory ale potrebuhem dve ruky. Bola som nutena malu polozit na zem.. Esteze ma nikto nevidel...
Kocky co mate valco snap s nafukovacimi kolesami, ake su? Oplati sa ich kupit? Radi chodime v terene ale s tymito penovymi to nieje az take super tak rozmyslam nad nafukovacimi
@evicaveverica skusala som ho poskladat jednou rukou a bolo to uplne v pohede. Co sa tyka odpruzenia, su odpruzene predne aj zadne, ale az taky zazrak to zase nie je.
Baby kde ste kupovali valco snap?
@lumma kukni Kociky.sk ja som to boka obzerat u nich..maju aj web. Tusim mali obe varianty, ja som pozerala len ten s nagukova imi kolesami.
@strakuleska nepotrebujem offroad kocik, staci ak prejde stredne nerovnosti, rozbite cesty atd. Ten tvoj je lepsi?

Ja mam z ciech, na sk som nenasla. Ja mam z nadine.cz