Kočík valco snapy duo v autobuse.
Dobry večer chela by som sa spytat skurnost s kocikom volcano snapy duo hksvne potrebujem vediet ci je problem do autobsu dakujem
@zuzanasaskamilos 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@klarissa25 ci sa zmesti do autobusu
@zuzanasaskamilos prečo by sa nezmestil, ved do autobusu už aj krava vojde zadnými dverami 😉
@klarissa25 minule sa tu jedna pytala ci moze cestovat vlakom ked je tehotna..🤦🏻♀️..toto je podobna otazka
@zuzanasaskamilos myslíte pre dvojičky kočík?
@kikina84 naco reagujete ked tomu nerozumiete ci Vy chodite denno denne s dvojickovskym kocikom
@brna1989 ano presne ten
@zuzanasaskamilos myslím,že bez problému vojdete.musia byť kočíky robené tak,aby ste prešla aj s tými dvojičkovskymi.určite aj iné mamičky dvojičiek jazdia busom.ja teda nemám osobnú skusenost.,ale určite to vyrábajú tak,aby ste vošli 😊
Poniektoré naozaj reagujete uštipačne a pritom pani napísala úplne normalnu otázku 🙄🙏👓
@zuzanasaskamilos ja ti neviem poradit, len viem ze teta mala taky kde boli deti za sebou a ten do beznej mestskej nevosiel. Nechapem tie ustipacne poznámky.
Ja myslim, ze kocky nepochopili, ze ide o dvojkocik
@veronikaszabova ja som pochopila že ide o dvojkočik, ale zaleží aj od toho aky dvojkočík, či dlhy alebo široky.....široky sa v pohode vojde....
@ajka0207 tak ja mam taky co su vedla seba ale dakujem

@zuzanasaskamilos aký problém do autobusu by mal byť?