icon

Kočík z Anglicka - skúsenosti

willino1
27. feb 2015

ahojte, chcem sa opýtať, či niektorá z vás nemá skúsenosť s kupovaním kočíka cez spoločnosť:
Názov spoločnosti: Conway kočíky Limited
Sídlo spoločnosti: 6 Castle Street
Mesto: Conwy
PSČ: LL32 8AY
Štát: United Kingdom

nie som si istá, či im môžem dôverovať emoticon

anaka
27. feb 2015

@willino1 dobry vecer! Nemam s tou spolocnostou skusenost. Ale kupovala som kocik z UK na inzerat cez MK, velmi dobra cena. Na foto super, popis super avsak skutocnost po rozbaleni balika bola ina... Ak by to bol kocik zo SR zbalim ho a odveziem odkial prisiel. Tak som privrela oci a pokupila nahradne diely. Tiez som uz bola v situacii, ze som musela odniest jeden kocik na reklamaciu. Neviem si predstavit to posielat do zahranicia.
Bolo by dobre si zistit, ci vedia zabezpecit zarucny servis tu niekde. Zelam spravne rozhodnutie! A.

veriiii
27. feb 2015

@willino1 ako pise anaka, moze byt problem ak bude treba reklamovat..uz len s posielanim spat..
.ja som si objednavala, ale z inej spolocnosti -bol to kamenny obchod s kocikm s moznostou objendnania online-.v ramci Anglicka,kde byvam a nemala som problem..zato sestra si objednavala na Slovensko z Anglicka topanky-zo spolocnosti,s ktorou som nemala nikdy problem v Uk a balik jej nikdy nedorazil(nastastie si vazia zakaznika a preto jej dali moznost refundu alebo opatovneho zaslania)osobne si nemyslim,ze sa chyba stala na anglickej strane..skor niekde na medziceste sa stratil... ..skor na slovenskej! 🙄