Kočík z Anglicka - skúsenosti
ahojte, chcem sa opýtať, či niektorá z vás nemá skúsenosť s kupovaním kočíka cez spoločnosť:
Názov spoločnosti: Conway kočíky Limited
Sídlo spoločnosti: 6 Castle Street
Mesto: Conwy
PSČ: LL32 8AY
Štát: United Kingdom
nie som si istá, či im môžem dôverovať emoticon
@willino1 ako pise anaka, moze byt problem ak bude treba reklamovat..uz len s posielanim spat..
.ja som si objednavala, ale z inej spolocnosti -bol to kamenny obchod s kocikm s moznostou objendnania online-.v ramci Anglicka,kde byvam a nemala som problem..zato sestra si objednavala na Slovensko z Anglicka topanky-zo spolocnosti,s ktorou som nemala nikdy problem v Uk a balik jej nikdy nedorazil(nastastie si vazia zakaznika a preto jej dali moznost refundu alebo opatovneho zaslania)osobne si nemyslim,ze sa chyba stala na anglickej strane..skor niekde na medziceste sa stratil... ..skor na slovenskej! 🙄

@willino1 dobry vecer! Nemam s tou spolocnostou skusenost. Ale kupovala som kocik z UK na inzerat cez MK, velmi dobra cena. Na foto super, popis super avsak skutocnost po rozbaleni balika bola ina... Ak by to bol kocik zo SR zbalim ho a odveziem odkial prisiel. Tak som privrela oci a pokupila nahradne diely. Tiez som uz bola v situacii, ze som musela odniest jeden kocik na reklamaciu. Neviem si predstavit to posielat do zahranicia.
Bolo by dobre si zistit, ci vedia zabezpecit zarucny servis tu niekde. Zelam spravne rozhodnutie! A.