Kočík z druhej ruky
Čaute ženy. Strašne by som chcela len hlboký kočík bez športovej časti lenže na koľko sa to buď neoplatí alebo sa mi nepáči tak je to nemožné. Chcem využiť len vaničku a potom hneď investovať do športiaku. Myslíte že na tých par mesiacov vystačí aj používaný kočík? Mate niekto skúsenosti? Nechcem moc športiak z kombinácie lebo väčšina je hrozne ťažká a my nemáme na schodoch tie pásy neviem ako sa to vola 😂😂
@queenofdisaster_7 jasné že stačí vaničky bývajú ako nové nič im dokopy nieje 🙂 ja čo predávam vaničku po dvoch deťoch a je podľa.mna stále v dobrom stave nič jej nechýba ..už záleží len na tebe aká si náročná 🙂
Jasne,ze ano, ja som takto kupovala kocik a vyzeral uplne ako novy, a cena bola stvrtinova.
samozrejme staci, ved co tam take babo za pol roka narobi, maximalne si grcne, ci sa precika a to sa da oprat.. ja mat este raz deti, nekupim nove absolutne nic, ale teda pri prvom som mala iny nazor hoci teraz vobec nechapem preco..
Ďakujem Vám 🙂 Pani vraví že vanička je len 4 mesiace používaná.. A nechcem na takú chvíľu kupovať kočík za horibilne sumy. Ved ktovie koľko mi tam tiež to malé vydrží možno že to nebude ani pol roka
@queenofdisaster_7 oplati sa urcite z druhej ruky. Moja mala dokonca vo vanicke odmietala byt, tak sme ju pouzivali len 2 mesiace
@queenofdisaster_7 mám v kociku tretie dieťa a už sa ma pýtali či je nový: ) mám športovú trojkolku a v nej prenosnu taskovanicku. Veľmi mi vyhovuje, aj keď to nevyzerá až tak cool, no mám skúsenosti, že tam deti vydržia do 5m. Tiež odporúčam od ruky. .
Ja som kupovala pouzivany. Dala som zan 100, povodne stal vyse 600, pani mi dala blocek. Bol perfektny, este som ho dalej darovala. Nechapem zeny, ktore aby mali novy kocik, kupia polsky, lebo je lacny a pritom za tie peniaze (niekedy i za menej) by mali pouzivany, ale kvalitnejsi. Keby som mala zase dieta, urcite pozeram pouzivany, ved to babo je v hlbokom tak 6 mesiacov, co uz na tom znici..
@queenofdisaster_7 Určite vydrží aj z druhej ruky. Ja som vaničku využila IBA šesť mesiacov, je ako nová, dieťa v nej len leží. Teraz z nej spodok ničíme kvalitne, je na ňom športiak.
a prečo by ti nestačil z druhej ruky preboha :Da ked uz tak mozes kupit len športiak a do toho sa daju kupit len take vaničky čo sa tam vlozia ked to das nalezato neviem ako sa to vola prenosná vanička ? vo vaničke som mala malu 4 mesiace a druhu len 3 :D dala som na lezato alebo do pololahu a boli v športaku a čuduj sa svete boli spokojnejšie lebo videli svet nie len nebo
Ja som mala pri oboch detoch nove kociky (chcela som to tak) a predala som oba v top stave.
Takze kocik z druhej ruky je ok,oba kociky po mojich detoch boli ako nove,neposkrabane a ciste.A maminy sa tesili,kedze za 1000 eurovy kocik,dali cca 600 eur (co skoro stoja polske)
A isla by som si osobne pozriet
A potom treba dobry sportovy kocik.ten sa uz znici viac + kto sklada do auta.a neskor sa uz deti aj tak nechcu vozit🙂

Ja som kupovala len hlboky kocik. Chcela som pouzivany, ale nikto nepredaval, tak som kupila novy cisto hlboky a po 4 mesiacoch som kupovala sportovy lahky valco