icon

Kočík Zopa Fusion 2 verzus Euro Cart Volt Pro

dezire1000
21. feb 2019

Ahojte mate niekto jeden z týchto kočíkov? Zvažujem kúpu ale neviem si vybrat🤔Nejaké skúsenosti?

zuzkaduricova
30. máj 2019

Je to hliník. A preto je aj taký lahucky. Moja ma 2 roky a m 12 kíl. Úplne super. Je neuveriteľne spratny a naozaj lahucky, tichúčky, odpruzeny, a veľa toho odnesie v tom kosicku. Ja som hľadala niečo čo ma väčšiu nosnost ako bežné sportiaky. Je takisto aj vyšší čiže aj vyššie dieťatko ma dostatok priestoru. A mala mi v ňom už aj skákala a nič sa neprehybalo a ani keď som tam naložila nákup

lubik87
30. máj 2019

@zuzkaduricova asi ho zoberiem aj ja..muž si u robí srandu že kúp veď sa dá vrátiť 🙈3 kočíky som už vrátila .....prvý bol.uplne malinký pán mal zlý rozmer napísaný v popise , druhý ten pilot a tretí petite Mars UP :D. Chvála Bohu že.ti.to.lahke kočíky a poštovné nestojí 10€

micu
31. máj 2019

@lubik87 potom napíš ako si spokojná. Ja ho tiež chcem kúpiť, len ešte musím predať ten co máme.. 😔

zuzkaduricova
31. máj 2019

Toto iste povedal môj muž mne. Že sa dá vrátiť ale teraz naspäť by ho už nevrátil lebo aj jemu sa s ním dobre chodí. Som rada ze som ho kúpila

tehotnica
31. máj 2019

Baby naco sluzia tie 2 putka na chrbtovej opierke, tie sive? A da sa dat dolu potah aby som ho oprala?

dezire1000
autor
31. máj 2019

@tehotnica viem co myslíš ale tiež netusim🤷‍♀️ poťah asi nie. Ja osobne som ešte neskusala

lubik87
31. máj 2019

@micu musím.pockat kým.minposlu nazad peniažky a objednám ho ak teda ešte nenájdem.iny ...ach keď ja som vyberava a mala ešte viac :D

micu
31. máj 2019

@tehotnica neviem síce presne aké máš na mysli, lebo kočík nemám, ale podľa popisu niesu tie putka pod tým ako vychádzajú ramene pásy? Ak áno tak cez ne sa skracuje výška ramienok. Videla som niečo podobné na inom kočíku. Ak nie, tak nič 😊

zuzkaduricova
1. jún 2019

Kuknite si je tam predstavený ten kočík

dezire1000
autor
3. jún 2019

Ahojte Môj Karpaty dlhšie ako 15 minút v ňom nevydrží byť hore. Vždy zaspí 🤣

lubik87
3. jún 2019

@dezire1000 super aj dosť miesta na ..akú.ma.vysku / váhu prosím ? Nech viem porovnať 🙂

dezire1000
autor
3. jún 2019

@lubik87 hej on sa potom otočil na bok a neriesil🤣 fuha netuším v poradni sme boli daaavno ale tak cca 84cm a váha možno 11-12kg🤔

lubik87
3. jún 2019

@dezire1000 super díky to.su podobne na Tom 🙂 och tak ja ho objednávam v tej cieenosivej..dúfam.ze už budem spokojná 🙂 aj mala hlavne 🙂

dezire1000
autor
3. jún 2019

@lubik87 ja si myslím ze budeš ja som velmi☺️

lubik87
6. jún 2019

Kočky už ho mám domaaa 🙂 v utorok som objednala.a.rano prišiel už sme.boli aj v meste 🤗som zatiaľ veľmi spokojná a prvý kočík v ktorom.mala.zaspala huraaa 🙂 jedine čo je nevýhoda oproti tomu čo mám doma ( Concord Neo) má kratšiu sedaciu časť takže.ju dosť posúva dopredu ...ale to nejak vyriesime ....vyzerá to tak že kočík ostáva doma...aj.ked.to nieje ten malý ako som chcela ale nevadí 🙂 dúfam.ze.plastove spojky vydržia 🙂

micu
6. jún 2019

@lubik87 ja už som tiež akurát predvčerom objednala, len v ružovej farbe a ten zrovna nemajú skladom, tak musím čakať. Vraj do týždňa by ho mali naskladnit.

micu
6. jún 2019

@lubik87 a aké spojky sú plastové prosím ťa?

lubik87
6. jún 2019

@micu no okrem toho vrchného kovového všetky pánty a spoje sú tvrdý biely plast...ale ak má kočík nosnosť 22kil tak rátam že ostanú...odkiaľ si objednávala ?

micu
7. jún 2019

@lubik87 z kocikovsvet.sk

micu
7. jún 2019

@micu objednala som najprv z e kočíky ale oni ze až koncom júla, tak som hľadala že kde zoženiem skôr

lubik87
7. jún 2019

@micu ja som tiež tak písala som že či vedia do piatka doručiť z ekociky do konca júna a tiež.svetkocikov že bude do 2 dní ..a dostala som aj darček LED usb svetielko 👀😃

micu
7. jún 2019

@lubik87 a akú farbu si objednávala? Lebo tu ružovú všade písali ze namaju skladom.

lubik87
7. jún 2019

@micu antracit mám tu čierno sivú

micu
7. jún 2019

@lubik87 no ten mali na viacerych stránkach dostupný, len ja som chcela ten ružový 😊 tak som zvedavá kedy mi príde 😊

lubik87
7. jún 2019

@micu vieš čo len tu ho mali hneď všade kde som písala tak do konca mesiaca dodanie ..pritom mali že do 3/5 dní

lubik87
7. jún 2019

@micu potom napiiiis 🙂

nufinkanufka
9. jún 2019

Aj my sme objednali ruzovy a uz sa nevim dockat. 😁😁😁

micu
10. jún 2019

@nufinkanufka odkiaľ? A kedy vám ma prísť?

nufinkanufka
10. jún 2019

@micu v kamennom obchode (mi-mi) som objednala a mal by byt tak za tyzden