Kočík Zopa Fusion 2 verzus Euro Cart Volt Pro
Ahojte mate niekto jeden z týchto kočíkov? Zvažujem kúpu ale neviem si vybrat🤔Nejaké skúsenosti?
@zuzkaduricova asi ho zoberiem aj ja..muž si u robí srandu že kúp veď sa dá vrátiť 🙈3 kočíky som už vrátila .....prvý bol.uplne malinký pán mal zlý rozmer napísaný v popise , druhý ten pilot a tretí petite Mars UP :D. Chvála Bohu že.ti.to.lahke kočíky a poštovné nestojí 10€
Toto iste povedal môj muž mne. Že sa dá vrátiť ale teraz naspäť by ho už nevrátil lebo aj jemu sa s ním dobre chodí. Som rada ze som ho kúpila
Baby naco sluzia tie 2 putka na chrbtovej opierke, tie sive? A da sa dat dolu potah aby som ho oprala?
@tehotnica viem co myslíš ale tiež netusim🤷♀️ poťah asi nie. Ja osobne som ešte neskusala
Kuknite si je tam predstavený ten kočík
@dezire1000 super aj dosť miesta na ..akú.ma.vysku / váhu prosím ? Nech viem porovnať 🙂
@lubik87 hej on sa potom otočil na bok a neriesil🤣 fuha netuším v poradni sme boli daaavno ale tak cca 84cm a váha možno 11-12kg🤔
@dezire1000 super díky to.su podobne na Tom 🙂 och tak ja ho objednávam v tej cieenosivej..dúfam.ze už budem spokojná 🙂 aj mala hlavne 🙂
@lubik87 ja si myslím ze budeš ja som velmi☺️
Kočky už ho mám domaaa 🙂 v utorok som objednala.a.rano prišiel už sme.boli aj v meste 🤗som zatiaľ veľmi spokojná a prvý kočík v ktorom.mala.zaspala huraaa 🙂 jedine čo je nevýhoda oproti tomu čo mám doma ( Concord Neo) má kratšiu sedaciu časť takže.ju dosť posúva dopredu ...ale to nejak vyriesime ....vyzerá to tak že kočík ostáva doma...aj.ked.to nieje ten malý ako som chcela ale nevadí 🙂 dúfam.ze.plastove spojky vydržia 🙂
Aj my sme objednali ruzovy a uz sa nevim dockat. 😁😁😁
@nufinkanufka odkiaľ? A kedy vám ma prísť?
@micu v kamennom obchode (mi-mi) som objednala a mal by byt tak za tyzden

Je to hliník. A preto je aj taký lahucky. Moja ma 2 roky a m 12 kíl. Úplne super. Je neuveriteľne spratny a naozaj lahucky, tichúčky, odpruzeny, a veľa toho odnesie v tom kosicku. Ja som hľadala niečo čo ma väčšiu nosnost ako bežné sportiaky. Je takisto aj vyšší čiže aj vyššie dieťatko ma dostatok priestoru. A mala mi v ňom už aj skákala a nič sa neprehybalo a ani keď som tam naložila nákup