icon

Kočík Zopa Fusion 2 verzus Euro Cart Volt Pro

dezire1000
21. feb 2019

Ahojte mate niekto jeden z týchto kočíkov? Zvažujem kúpu ale neviem si vybrat🤔Nejaké skúsenosti?

lubik87
21. jún 2019

@tehotnica so strieškou máš tie suché zipsy , pod sedadlom máš jeden pás spojený suchým zipsom ten uvoľní a vytiahni z tých drazok potom vieš dať dole aj polstrovanie z opierky nôh . Hore pri strieška ti drží opierku zasataky klik .to musíš vytlačiť von celý ten pásik a tie nity potom prejdú cez dierky a nakoniec vyzipsujes sedadlo a opierku von .jedine čo ostane tak je opierka na nohy ale.neviem čo to je za materiál do práčky to nedám aby sa to nepokrcilo

micu
21. jún 2019

@nufinkanufka tak je som tak pochodila že keďže sa mi do teraz neozvali, pri čom tvrdila ze do týždňa ho naskladnia.. Tak som písala ze čo, pani mi volala späť, že pre volala dodávateľa a ze im príde až za 3 týždne 😬😔 ty co si kupovala v tom Holíči, odtiaľ sa nedá objednať? Majú nejakú stránku? Nejakú stránku mimi v Holíči som našla, ale tento kočík tam vôbec nebol..

nufinkanufka
21. jún 2019

@micu na stranke ho nema, ale pani uz nam tak aj sedacku objednavala. Skus jej zavolat a spytat sa, ci by ti ho poslala. Je velmi mila a ochotna.. Este myslim prisiel skor ako nam povedala. Potom daj vediet ci si vybavila. Toto je cislo na nu a kludne volaj aj teraz, to je jej obchode +421907183050

tehotnica
21. jún 2019

@lubik87 uz som to dala, dakujem. Oprala som v pracke na kratky program.

micu
22. jún 2019

@nufinkanufka no už som o jednal z medvidek. Najprv som si teda zavolala ci ho majú skladom. Peniažky som poslala ešte včera, tak keď im prídu v pondelok, tak v stredu by mi ho mali doručiť. Ak by to náhodou nevyšlo, tak zavolám 😊 až teraz som si to totiž prečítala 😬 ale aj tak ďakujem, si veľmi zlata

nufinkanufka
22. jún 2019

@micu tak snad uz sa ho dockas. Je naozaj skvely, malej sa v nom paci a rychlo v nom aj zaspi. 😁

micu
24. jún 2019

Ahoj @lubik87
Ako si pochodila s tou reklamáciou? Uznali ti to?

lubik87
24. jún 2019

@tehotnica a v pohode nič sa nepokrcilo ?

lubik87
24. jún 2019

@micu až v augutste ideme do Bardejova na dovo tak až vtedy sa tam stavím ...zatiaľ odpoveď na mail žiadna neprišla

tehotnica
24. jún 2019

@lubik87 V pohode, ale prala som iba na rychlom programe.

micu
27. jún 2019

Konečne doma. Tak dnes budeme testovať 😊
Neskutočne ľahko sa s ním manipuluje. Som zvedavá aké to bude v teréne 😊

lubik87
27. jún 2019

@micu super tak si sa dockalaaa 🙂 krásny je aj ružový 🙂

micu
27. jún 2019

@lubik87 dúfam ze tie kolečka budú ok.. Normálne mam z toho obavy teraz 😬 ale tak budem veriť ze sa to nestane a ze sila mysle to podrží 😆

lubik87
27. jún 2019

@micu hahaha no daj vedieť zatiaľ je na ňom všetko ok už ho mám asi aj mesiac všetko drží :D jedine čo tak ten sily na strieške sa dostal na iné miesto nejak tak už. Ideme taký vystretý ale to dlabem...len to jedno koliesko je na Tom tak zle to druhé len trošku ..a tým potom aj ťahá do pravej strany :/

nufinkanufka
18. júl 2019

Ahojte, ako ste spokojne s kocikom? Ja musim povedat, ze aj nam zacalo osmickovat prave zadne koliesko a to ma dcera len 7 mesiacov a cca 8kg. Myslim, ze kocik je taka jednorocka...🙄🙄🙄

micu
18. júl 2019

@nufinkanufka no ja stále pozerám tie kolieska, aj si dávam dosť pozor na nerovnosti, lebo u nás sú chodníky v katastrofálnom stave. Tiež sa mi zdá ze jemnucko vybieha, ale zatiaľ sa drží. Ale zato predné mi nejako začalo hrkotať.. Ešte som to nepozerala dôkladne že či tam nieje niečo zaseknute

nufinkanufka
18. júl 2019

@micu my sme s nim tiez nechodili po extra terene. Ideme na dovolenku a ked sa vratime, tak ho asi dam na reklamacku. Uvidim v akom bude stave. S najvatsou pravdepodobnostou mame buduci rok novy kocik. A este som velmi zvedava ako to zvladneme v zime. Asi to nebude nic moc.

lubik87
19. júl 2019

@nufinkanufka odpadnem ...no práve zadné ako u nás a po týždni ...komunikácia 0 bodov ale o mesiac ideme do bj a tam je myslím predajňa tak pôjdem na to osobne ....nebol zase taký lacný aby sa toto na ňom hneď stalo nie ? Na zimu mám ja odložený Concord Neo tento mám len na teraz leto jeseň s prvým snehom mením aj kočík

elenka70721
30. júl 2019

@nufinkanufka dobrý deň koľko má celkovú dĺžku lezatko? Ďakujem

micu
30. júl 2019

@elenka70721 80 cm.

elenka70721
Autor odpoveď zmazal
dezire1000
autor
3. jún 2020

No tak ja ho mam rok a musím povedať že všetko na ňom je v super stave.Aj kolesá preto som prekvapená že máte problémy s kolesami🤔 my sme s ním zvládli aj les,sneh,dovolenku,cestovanie vlakom a nemá najmenší škrabanec je v stave ako novy.... najlepší kočík aký som zatiaľ mala ale už sa obzerám po golfaci takže našu lásku predavam🙈

lubik87
3. jún 2020

@dezire1000 nepredavaj golfac nebudeš vedieť ovládať jednou rukou :D no a môj problém s kolesom stále.rovnaky ale inak kočík super drží 🙂

dezire1000
autor
3. jún 2020

@lubik87 🤣 ja viem ale chcem golfac tiež s nosnostou do minimálne 22kg.Mne predaj nesúri ale keďže malý začal chodiť len nedávno aj keď ma 2,5 roka musím to už riešiť golfacom ktorý nám bude musieť poslúžiť ešte veeeelmi dlho kvôli zdravotnému stavu.Ja ten kočík zbožňujem ale keď už nastupujem s nim do busu a malý je v kociku a musím to sama vykladať to sa riadne teda zafucim kým zdvihnem😃

lubik87
3. jún 2020

@dezire1000 haha no pre.mnanje to práve teraz veget mala som Concord Neo a ten samotný vážil 13kil plus mala ďalších toľko :D tak nech sa ti podarí opäť kúpiť dobrý aby ste boli obaja spokojný 🙂

lubik87
3. jún 2020

@dezire1000 ináč ak ti staci golfac iba na sedenie bez striešky a s dvoma ruckami mám doma taký vozí sa na ňom aj môj lenivý syn keď sa.mi nechce kráčať a mala chce tak sa vystriedajú . Syn má 30kil a 135 CM a vojde sa pohodlne ...skúsim nájsť čo je to za značku a dam ti typak nie model tak aspoň výrobcu 🙂 Kočík máme už 6 rokov a jazdeny už 4 dieťaťom a keď ho vyumyvam vyzerá že má pol roka 👌😁

zuzkaduricova
3. jún 2020

@dezire1000 presne ako píšeš aj ja ho mám už rok a všetko je úplne v poriadku a to zvladal iné terény, ja by som nemenila. Mala je tam spokojná úplne. A mne sa s ním veľmi dobre manipuluje

dezire1000
autor
3. jún 2020

@zuzkaduricova to aj mne ale musím myslieť do budúcna keďže môj v kociku bude do minimálne 3-4 rokov.Inak by som nemenila😍

zuzkaduricova
3. jún 2020

@dezire1000 určite to je samozrejme, moja ma 3 a ako prejde aj kus sama ale kočík musí ísť vedľa nej...

lenuska9999
3. sep 2020

@dezire1000 ja tiež zvažujem kúpu tohto kočíka. Len pozerám , že má dosť malé kolesá. Ako sa s tým chodilo v zime keď bol sneh ?