Kočík Zopa Fusion 2 verzus Euro Cart Volt Pro
Ahojte mate niekto jeden z týchto kočíkov? Zvažujem kúpu ale neviem si vybrat🤔Nejaké skúsenosti?
@zuzkaduricova ahoj akurát dnes ho idem objednávať. Jedna mamička ho ma a je s ním spokojná.
Ja mam polsky kočík Camarelo avenger a som s ním veľmi spokojná. Mám trojkombináciu. Len ta športová časť je taká nespratna že až. A zas nechcem za sportovy kocik alebo golfový vyvalit 300 eur. A navyše máloktorý v takejto cene ma aj nanoznik aj plastenku.
@zuzkaduricova hej ved toto a nielen to ale aj vankúšik, držiak na pohár a tašku na prenášanie a aj dizajnov vyzerá fajn a jedna mamička mi aj poslala real foto kočíka a je veľmi pekny
@zuzkaduricova už som ho objednala zo stránky svetkočíkov.sk do piatku by mi mal prist
Vyzerá super veru. Idem ho aj ja objednať. A farbu si si dala akú? Ak môžem teda vedieť
Ja mám dievča ale chceme druhé s manželom tak neviem či by sa hodilo aj pre dievčatko a chcem aj pre chlapca
@zuzkaduricova super potom dajte vedieť keď dorazí. Uvidíme komu príde prvy😁a akú farbu ste objednali?
Veď to. Kukala som aj iné farby, ale bola už len ružová a hneda a tie ma tak neoslovili

@dezire1000 pridaj sa do skupiny Kočíkovo