icon

Kočíky

husika33
8. okt 2021

Aký máte názor na tento kočík Kočík Pax Lux4Kids? Podľa vás sa hodí aj pre chlapca? A vaničku nemá malú?

Kočíky
evkamotka
8. okt 2021

Presne tento s ruzovymi kvetinkami sa pre chlapca nehodi

babovka2321
8. okt 2021

No na moj vkus je to gycove aj pre dievca, ale kazdy nech si kupi to, co sa peci jemu, nie ostatnym 🙂

1katus1
8. okt 2021

@husika33 pekný je ale určite nie pre chlapca

andula1988
8. okt 2021

Myslim ze sportova cast neprakticka, vacsinou ludia kupia iny sportak.
Pre chlapca sa moc nehodi ale kazdy nech si kupi co sa jemu paci ….
Autosedacku( vajicko) by som urcite kupila ine a nie z tejto znacky ani tomu podobnej….
Kocik treba pozerat aj po praktickej stranke a nie len dizajn

ja_mama
8. okt 2021

Akoze tomu babatku vnutri to je uplne fuk ako kocik vyzera, moj chlap by ale takyto kocik teda kocikovat odmietol aj keby v nom bolo dievcatko 🤣 tiez sa priklanam hlavne za prakticku stranku a jednoduchy design - vies potom kombinovat krasne fusaky, podlozky na sportovu cast, decky a pod.

klejkaez
8. okt 2021

@husika33 je uplne jedno, ze je kvetinový😄 je čierny s kvetinami. Záleží, či tebe vyhovuje.
My mame šedý a kvetinky par na strieške pre chlapca a?? Čo? 😊 😄 Musia tam byt len autíčka a motorky?
Je to len a len na tebe

hsara99
8. okt 2021

Videla som ho naživo, vyzerá lacno a gýčovo

aliii3
8. okt 2021

pre chlapca s tymi ruzovymi kvetmi? to asi skor nie.

simona92101
8. okt 2021

@husika33 uprimne?mne osobne sa tieto precackane kociky nepacia ani pre dievca,pre dcerku som mala sivy jednofarebny,ked som tam zavesila hracky/hrkalku,a dala farebnu podlozku ci deku,tak bol pekne oziveny ale nekrical uz z 20tich metrov..ale ak sa ti paci...treba pozriet aj funkcnost nielen vizual..

husika33
autor
8. okt 2021

@simona92101 prepáčte ale neviznam sa😅a co mam kukať pri funkčnosti? Mi mame auto mini cooper a teda kufor nie bohvie aké veľké. Aký kočík by ste mi odporúčali?

andula1988
8. okt 2021

@husika33 tak tento do mini neviem ci by ste dali …. Musis ratat podvozok+vanicka …. Zalezi ci budes kocik casto skladat, prenasat po schodoch, teren na castejsie vozenie… a cenovy rozpocet …. Kociky sa pohybuju od 300 aj do 3tis….. ci chces len novy alebo moze byt aj pouzivany

simona92101
8. okt 2021

@husika33 tak aj toto je jedna z kriterii pri vybere kocika: ci sa vobec zmesti do kufra ked sa zlozi..,dalej ci hladate odpruzeny kocik do terenu,alebo mestsky kocik,ci ste nizkej/vysokej postavy a samozrejme aj cenovy strop je dolezity..je fajn ist popozerat po predajni,pochytat si kociky ako sa s nimi manevruje atd.

nikavuk
8. okt 2021

Súhlasím s @klejkaez, dôležité je ako ti vyhovuje kočík a a to ake farby a vzory má je úplne na tebe či sa ti páči. Bábätku je to jedno a podľa mňa je kočík doplnok ženy nie bábätka. Tebe sa musí páčiť, a úplne ti môže byť jedno že máš chlapca vnútri, koho čo do toho 🙂

dzejsik
8. okt 2021

@husika33 ak mate minicooper, to nema moc velky kufor, tak radsej premerat kufor a porovnat rozmery zlozeneho kocika + vanicka/sport. sedenie