icon

Kočíky Concord 2010. Máte nejaké skúsenosti?

himmerova
28. dec 2010

.Chcela by som kočík Concord,ale potrebujem najskor vediet či su ozaj tak dobre.Dakujem Himmerova@azet.sk

xlucia
28. dec 2010

su velmi dobre, tieto novsie maju vychytanu vacsinu chyb zo starych,ako napr. teraz maju vacsi kosik a pod.
inak ja si nemozem vynachvalit, mala som pri prvom a aj teraz pri mladsom

brusnica1
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
29. dec 2010

My mame tiez par kocikov a idem este dokupit concord fusion liquid, videla som ho uz nazivo a velmi sa mi paci, doplni nas vozovy park 🙂

mamicka_presov77
26. jan 2011

anjelicek, dam ti email, kde sa to môzes objednat: -- detske.oblecenie@post.sk -- Aj mi sme tu objednali s manželom, (kompletný set CONCORD NEO TRAVEL) za takú cenu, akú som ani na webe nenašla. Mi sme platili len vtedy, keď sme kočík dostali. Neivem, či maju aj liquid, ale mozes sa to opytat 🙂. Zuzka.

lucula73
26. jan 2011

https://www.modrykonik.sk/forum/tema/kocarek-co...
ja ho mám,ak si prečítaš od konca takých 100 strán 😀 .tak sa dostaneš do obrazu.na 2009 sa trhal poťah,niečo vylepšili,ale trhá sa na iných miestach....streiška niekomu drží,niekomu stále padá.,...ťažko povedať,karuje sa ľahučko,je skladný,ale odružený moc nie je ,je dosť tvrdý........ale je veľmi priestranný,ako máloktorý kočík...ja som si ho kúpila práve kvoli priestarnnosti a skladnosti.
Vaničku som nemala,ale tú si chálila vačšina dievčat,tam neboli nejaké vážnejšie problemy... 🙂
Stačí? 😀