icon

Kočíky Gesslein. Ako ste s nimi spokojné?

ziza
29. feb 2008

maminky, mate niektora kociky Gesslein Trend, Future alebo novy F2? Ako ste s nimi spokojne? Ako dlho Vam babo vydrzalo vo vanicke? A v sportovej casti?
dakujem 🙂

martina05
12. nov 2012

@berus222 malá teraz spí v kočíku, tak keď sa zobudí.... 😉 😉 😉

martina05
12. nov 2012

@berus222 neviem presne na čo to potrebuješ ale je to priestranné - dcéra má 2r a 7 mes. a je v kočíku momentálne aj s fusakom Emitex.... pohodlne

berus222
12. nov 2012

@martina05 chcela by som to porovnat s tym co mam a nikde sa nemozem dopatrat rozmerov sedenia a opierky. fusak emitex tam dobre drzi, nesmyka sa?

martina05
13. nov 2012

@berus222 prepáč včera som na to zmeranie po zobudení malej zabudla, snáď stihnem dnes... Ja tam mám podložku a fusak je flísový tam sa nešmýka.....

renisco
13. nov 2012

@berus222 opěrka zad: šíře 35 cm, délka 47 cm. Sezení délka i s podnožkou 41 cm. Celkem tedy ložná plocha 88 cm. K tomu se dá připočíst dalších 11 cm, které chybí od sklopené podnožky na plastovou podnožku dole, takže se tam v pohodě vejde dítko o 100 cm (plus samozřejmě spousta místa do stříšky a pokud už je v pozici sezení s pokrčenýma nočkama, vejde se ještě větší dítě. Od sezení k boudičce je to 60 cm, takže boudička není taky nízko. Šíře opěrky a sezení je sice jen 35 cm, ale po stranách jsou ještě volné rezervy látkové, nevím jak to napsat,a pak je ta šíře 43 cm (proto se tam vejde v pohodě i fusak i s mimi).

Rozchod zadních kol je 57 cm, průměr je 24 cm a předních 17 cm.

kikimaruska
13. nov 2012

@berus222 tak holky Ti už poradily... 😉 . My jej máme sbalený na půdě u rodičů a čeká na dalšího majitele, takže bych Ti bohužel nepomohla...

renisco
13. nov 2012

@kikimaruska teď si nejsem jistá, jestli ta odpověď není okopírovaná přímo od Vás 😀 😀 😀

jsem to už našla - je to přímo Vaše měření

kikimaruska
13. nov 2012

@renisco jo jo, já vím, že sem to sem dávala, ale netuším, na jaké stránce 🙂 😉

renisco
13. nov 2012

@kikimaruska já sem taky kdysi dááááááááávno dávala rozměry i F4 i otočné sedačky, ale dohledávat to se mi nechtělo.
bylo to na nějaké třicítce 😎

berus222
13. nov 2012

@renisco dakujeeeem

ebelin
15. nov 2012

Ahojte, viete mi poradit, sedak z F6 ide nakliknut na konstrukciu F4 Buggy priamo? Netreba tam ziaden adapter alebo tak?

renisco
15. nov 2012

@ebelin není potřeba nic. adaptéry jsou už přímo v konstrukci kočárku...

macacka
23. nov 2012

aké máte osobné skúsenosti a hlavne ako ste spokojné so strieškou ?

leusska
24. nov 2012

Ahojte, prosim poradte, neviem sa rozhodnut ci F4 alebo F6 😕

ninan2
24. nov 2012

@leusska Ahoj, tazko povedat, mam F6 a F4 Buggy a oba maju klady aj minusy, zavisi hlavne na ake ucely chces kocik pouzivat. A pre ake stare dieta by to bolo?

leusska
24. nov 2012

@ninan2 syn ma teraz 13 mesiacov, ale kocik by uz zostal aj pre druhe babo, ked bude 🙂 pouzivali by sme ho prevazne v meste a sem-tam aj nejake polne cesty, ale to iba, ked pojdeme na navstevu ku starym rodicom...chcela by som F4 kombi nie buggy kedze mame quinny zapp xtra

renisco
24. nov 2012

@leusska a ona už jde koupit F4 i samostatně? proto co vím, tak byla v kompletu i s buggy...

leusska
24. nov 2012

@renisco ano, predavaju ju aj samostatne..dnes som ich bola pozerat s tym, ze sa konecne rozhodnem 😝

ninan2
24. nov 2012

@leusska podla mna F4 by mal stacit... Ale na take velke dieta je v pohode aj to Buggy... My uz F6 pol roka nepouzivame...

leusska
24. nov 2012

@ninan2 dakujem, na zimu mi pride lepsi ten f4 kombi a na jar mozem dokupit buggy sedacku...a polovicku uz nacisto zo mna porazi...toto bude nas stvrty kocik 😉

ninan2
24. nov 2012

@leusska a preco myslis? Rozmyslam ci na Buggy prehodit sportovu sedacku z F6... Kvoli lepsej strieske? Len my sa uz moc nekocikujeme, max. pol hod obsedi dcerka...

leusska
24. nov 2012

@ninan2 ano, kvoli strieske, pride mi, ze je tam babo viac chranene pred pocasim...nechcem, aby mi prechladol, ked chodime pesi z plavania v tomto sychravom pocasi...

ninan2
24. nov 2012

@leusska hmm no ta strieska je naozaj dobra. Len my uz teraz pouzivame kocik len par krat do tyzdna a na chvilu, zvysok beha dcerka pri dome a na ihrisku, a vtedy nie je chranena nijak 😀 Ale mozno to zo srandy prehodim nech vidim ako to vyzera (F4 😀)

leusska
24. nov 2012

@ninan2 teraz si mi dala chrobaka do hlavy...mohla by som kupit f6 a na jar kupit f4 buggy a mozem si to menit...a quinny predam...

renisco
25. nov 2012

@leusska podvozek F6 je mnohem těžší než podvozek F4. Já měla future (absolutně mi nesedl) a pak F4 a nádhera - lehká jízda, váha nižší... měla jsem ho i s tou otočnou sportovní nástavbou a pak jako buggy...

ninan2
25. nov 2012

@leusska ja na Tvojom mieste by som F6 nekupovala... mozno ani F4, len rovno F4 Buggy.

macacka
25. nov 2012

@renisco a aký máš názor na F2 cocon

leusska
25. nov 2012

@renisco @nina2 dakujem vam velmi pekne za rady...idem teda do f4...ani neviete ako ste mi pomohli 🙂

leusska
25. nov 2012

@macacka ja som tiez pozerala aj f2 ale tam je korytkove sedenie, my to mame na quinny zapp xtra, malemu sa to paci, ale nevies tam babo prebalit...mne to v lete dost vadilo, ked sme sa vecne tulali vonku a musela som hladat kde ho prebalim kym kamoska prebalovala v kociku...

renisco
25. nov 2012

@macacka nemám ráda korýtkové sezení a F2 je vlastně podvozek future (nyní je to F1) a já ho nesnášela. já osobně bych do něj nešla ani omylem, ale to je jen můj pocit. o podvozek ani tak nejde, spíš o tu sedačku.