Kočíky Maxi Cosi Citi CX a Mila. Ktorý je lepší?

brulka
25. sep 2010

ahojte mamicky 🙂 . chcela by som sa vas spytat ci mate niektora skusenost s buggynami od maxi cosi? uvazujem totiz o kupe buginy maxi cosi len sa neviem rozhodnut ktory z tych dvoch je lepsi. ten maxi cosi mila som videla nazivo v obchode v rakusku. zdal sa mi velmi fajn, lahucky, obratny a prakticky. autosedacku co mame od maxi cosi sa tam da velmi lahko nakliknut, takze by sme ten kocik mohli pouzivat uz aj teraz kym sa dcerka nenauci sediet (ono autosedacku nosit je dost tazke aspon pre mna) . no mne sa zda kocik mila super. len neviem ci je tak isto dobry aj ten starsi model citi CX - ono ten totiz predavaju v amazone lacnejsie asi ze je to model z minuleho roku. a okrem toho som maicka zaciatocnicka takze asi to ani neviem dobre posudit na co mam davat pri kupe pozor. vie mi niekto poradit ???

bihan
25. sep 2010

Maxi Cosi Citi síce nepoznám, ale Milu mám doma 🙂
Dá sa na ňu nakliknúť autosedačka, polohuje sa takmer do ľahu, dajú sa polohovať aj spodná časť na nožičky, košík je priestranný, ovládanie dobré, rúčky dostatočne vysoké (aj keď nie teleskopické).. jedinú nevýhodu vidím v textilnom poťahu, ktorý vyzerá byť síce odolný, ale vizuálne pôsobí dosť lacne, slnečná clona je tenučká, nemá okienko na sledovanie dieťaťa a z boku je dieťa dosť "nechránené".
Nám na to, na čo ho potrebujeme, vyhovuje dokonale, zmestí sa hravo do kufra, nepotrebujem riešiť tuhé zimy ani terén (nie je to kočík na rozbité a poľné cesty).

No a ešte aby som ho mohla kúpiť pod značkou Maxi Cosi, objednávala som ho v Nemecku (aj s adaptérmi na MC), lebo u nás a v mnohých iných štátoch sa predáva ako Bebe Confort Mila s adaptérmi na BBC.

brulka
autor
26. sep 2010

@bihan dakujem ti moc za odpoved 😉 citi ako vidim pozna malo ludi ja som citala recenzie na nemeckej stranke ze je velmi stabilny ze vela vydrzi atd no len same dobre skusenosti. je velmi podobny s mila len ma iny system skladania, po zlozeni je este mensi ako mila. mne sa latka v obchode na mile zdala ok - taka normalna - ale neviem ako kocik vyzera po 3 mesiacoch pouzivania, ale kedze sa da stiahnut a oprat tak to by snad nebolo take zle ...

takto vyzera ten citi CX, myslim ze su dost podobne len mila ma asi vacsi kosik na nakupy
http://www.universalbaby.es/tres-en-uno-en-el-m...

brulka
autor
28. sep 2010

prave sme kupili v amazone maxi cosi milu 🙂 o tri dni ho mam doma, tak som zvedava ako budem spokojna 😉
ale rozhodla som sa pre milu lebo ten starsi model som nevedela nikde najst a to mi bolo prilis velke riziko kupovat daco co nemozem vidiet. takze teraz uz iba pockat, ale pozdava sa mi aj napriek nedostatkom co si menovala. kupila som ho v rakusku.
@bihan

brulka
autor
28. sep 2010

http://www.bebeconfort.com/collection/UK/prom_c... snad sa mi podari zohnat aj nanoznik to by bolo super 🙂

e_z
5. mar 2014

Ahojte kočky, v našej encyklopédii Wiki Modrý koník máme aj článok o Mile. Kočky, pridajte svoju skúsenosť s ním aj dole pod článkom. Dobre viete, že pri rozhodovaní o kúpe kočíka pozeráme aj na skúseností iných mamín. Wiki je na to ideálna, lebo si tam všetko zhromaždíme na jednom mieste a netreba prácne prehľadávať fóra. Dik moc (aj za maminy, ktoré sa ešte len rozhodujú)

Miesto na pridanie skúsenosti je dole pod článkom: https://www.modrykonik.sk/kocik-maxi-cosi-mila/

@bihan
@brulka

petrazkn
21. jan 2015

Ahojte, ja mam na predaj madlo na maxi cosi milu nepotrebujeme ho ak by mal niekto zaujem.

citronius
20. nov 2015

@petrazkn máte ešte to madlo? a viete mi poradiť ako do mily zapnúť dieťa bezpečnostnými pásmi?vôbec to nechápem, dnes mi kočiar prišiel

petrazkn
20. nov 2015

@citronius Ahoj madlo mam uplne nove nerozbalene...To zapinanie neviem moja uz bola velka nepouzivali sme vobec a ani kocik samotny.Ak by si mala zaujem kludne napis...Predam ho za 15 eur aj s postovnym

citronius
23. nov 2015

@petrazkn to je veľa na mňa, dakujem

petrazkn
23. nov 2015

@citronius za 12 Eur?