Kočíky od firmy Adamex
Ahojte, poprosím Vás o rady, skúsenosti, tipy ak máte na kočíky od firmy Adamex. Ďakujem za každú skúsenosť. 🙂
@nivea777 akurat tu u nas maju aspenu grand prix ...a vyzera fakt super ..a tiez sa da objednat...tak uvidim co a ako ...
@evka0706 ahoj .prosim ta ako si spokojna s tym Adamex Barletta .Velmi sa mi paci aj drahemu a moc nad nim zvažujeme mame sice po najmensom kocik no tento je skratko pre nas top.Budeme mat oktobrove babatko tak neviem ci sa v pohode pomesti s fusakom je vanicka dostatočne priestranna ?Mooc dakujem za odpoved
@nina4 ja tiez pokukujem po znacke adamex ...tiez som oktobrovka taze ten grand prix ma vraj 85cm vanicku
baby ja plánujem predávať adamex bareletta
@nivea777 my sme ho len nahodou videli u nas v predajni ale to bola laska na prvy pohlad.Len ja mam aj po najmensom krasny kocik sice uz nie az tak moderny Bambino no najhorsie,ze u nas ani jeden nechceli byt v kociari tak zato stale zvazujem nad kupou ale ved do septebra uvidime
@harvanovasimona ja som naživo videla Adamec Vicco 😍 aaach no furt kukam na nete 😁
@nina4 aj ten vicco som videla na zivo a je fakt uzasny...
Ahojte chcem vás poprosiť viete mi poradiť mám kočík adamex pajero a chýba mi spodný košík kde by som si ho mohla kúpiť hľadala som všade ďakujem
Prosím Vás, tie z vás ktoré máte kočík od Barletta od Adamexu, zmestí sa Vám do klasického výťahu v Petržalke?
Baby moje predavam kočík adamex barletta cena je 350 € viem sa aj dohodnúť na cene. Je zachovali malo používany este aj v zaruke.
Ahojte baby nakoniec sme kupili adamex vicco....je na prvy pohlad super zatial spokojnost ...i ked ma penove kolesa mi to nevadi mali sme i na ostatnych ci uz sportovych kocikov alebo 3kombinacii ..babo cakame koncom oktobra...taze vanicka mi pride velka a postacujuca na zimne obdobie...sportovu cast mam zabalenu taze neviem aka bude ...a co mozem vyzdvihnut daa sa nastavit tvrdost pruzin dole a aj hore neviem ci je to tak i na ostatnych konstrukciach ...ale toto je super ..taze mozem i vicco odporucit...
@harvanovasimona baby sorry za chyby...ak tam niekde suu...
@tapka1994 Dobry den. Ak by ste mala zaujem o Adamex ponukam 2016 rocnik. Je to Adamex Barletta dream. Cena 230€.Vissie v konverzacii mam ak foto.
Baby predávam Adamex Barletta za 250 € .

@nivea777 to bol na inzerat??tak to ste super kupili...