Kočíky od firmy Adamex
Ahojte, poprosím Vás o rady, skúsenosti, tipy ak máte na kočíky od firmy Adamex. Ďakujem za každú skúsenosť. 🙂
@tapka1994 Nie nemam adapteri na vajicko, ktore Vam ponukam. Ja som pouzivala vajicko Maxi cosi, tiez nemalo striesku ale vobec mi to nevadilo, pretoze som cez vrsok vzdy prehodila deku alebo plienku kym som presla z auta do vnutra. Ked je napr.mraz tak vam je strieska zbytocna, dieta radsej prekryjete a ked prsi drzite ho pocas prechodu do vnutra pri sebe pod dazdnikom. Ale pokial chcete dieta vozit vo vajicku aj mimo jazdy autom, tak naozaj ta strieska je dost prakticka, hlavne vonku. Ak by ste teda akcetpovali taketo vajicko mozem ist s cenou na 15€.
@nina4 ahoj mala som objednany...no nakoniec mi neprisiel...neboli na sklade...dlho by som cakala...asi aj 2nes.aj to nevedeli ci bude a to som volala asi do 3 obchodov a vsade rovnaka odpoved...dokonca aj do Ciech...zemaju problemy s firmou Adamex a nedovazaju im kociky...moxno z kazdeho 1 a hotovo...
@emiliar Dobry den, mam na predaj Adamex Vicco, zhanate este kocik?
V pripade ak by niekto zhanal kocik Adamex Vicco, chocco white, ponukam na predaj. Kocik je pouzivany 5mesiacov a to iba hlboka cast a vajicko, sportova cast original zabalena a nepouzivana. Kocik je este rok a pol v zaruke a je v plnej vybave. Je ako novy, v perfektnom stave.
Ahojte nevedeli by ste mi pomôcť potrebujem vajíčko ktoré mi bude pasovať na kočík adamex barletta ďakujem pekne
v podstate možeš akekolvek vajičko, len si zisti ako je to s adaptermi. Asi ich budeš potrebovat
ahojte. tie co mate adamex vicco, ako ste spokojne s kolieskami?
@gemini06 maximálne... Netreba ich fúkať... Zima pohoda takže za mňa max spokojnosť... Hlavne koli defektom
@harvanovasimona a so zvyskom kocika si tiez spokojna? a mas vicco?
Chcem sa opýtať tie co mate adamex barleta nerozheglal sa vam moc . Do bokov ako keby nejazdil rovno.
@gemini06 hej mam vicco som spokojna z vaničkou aj zo so
Sportiakom.. akurát som dala na reklamáciu krytí horných pružin ale to je maličkosť... Inak je perfektný veľký vanička u mňa top mala bude mať rok a ešte mi spi vo vanicke
@harvanovasimona a nezda sa ti velmi tazky? pozerala som na hmotnost a patri k dost tazkym kocikom
Neviete mi poradiť. Horná pružina jedna strašne vrzga aj sme to nastriekali no nepomohlo. Zatiaľ sme horne pruženie zavreli. Nemá náhodou niekto s tým skúsenosť
Ahojte nemá niekto skúsenosti s kočíkom adamex massimo?
Aku plastenku na športovú cast pouzivate. Ked kupim univerzalnu neviete ci bude sedieť.
@emiliar tu co na vaničku a sedí... Vicco mam
@harvanovasimona ďakujem. Tak si ju znova vyberiem.
@emiliar není začo
Predavam na mieru usitu podlozku,chranic na madlo,popruhy a stredovy pas medzi nohami. Nepadaciu deku. Kombinácia folk,s červenou. Nepadacia deka zateplena. Taška na kocik. Cena 70€. Kto by mal záujem.