icon

Kočíky od firmy Adamex

lucianka222
11. mar 2012

Ahojte, poprosím Vás o rady, skúsenosti, tipy ak máte na kočíky od firmy Adamex. Ďakujem za každú skúsenosť. 🙂

iiiiiiiii
3. máj 2017

@nivea777 to bol na inzerat??tak to ste super kupili...

harvanovasimona
3. máj 2017

@nivea777 akurat tu u nas maju aspenu grand prix ...a vyzera fakt super ..a tiez sa da objednat...tak uvidim co a ako ...

sladom
5. máj 2017

Dievcata....mate niektora zaujem o Adamex barlettu dream 2016? Pol roka pouzivana vanicka, sportova cast vobec nepouzita. Kupovany bol v auguste 2016, este je platna zaruka. V pripade zaujimu mozem poslat viac fotografii.

nina4
19. máj 2017

@evka0706 ahoj .prosim ta ako si spokojna s tym Adamex Barletta .Velmi sa mi paci aj drahemu a moc nad nim zvažujeme mame sice po najmensom kocik no tento je skratko pre nas top.Budeme mat oktobrove babatko tak neviem ci sa v pohode pomesti s fusakom je vanicka dostatočne priestranna ?Mooc dakujem za odpoved

sladom
19. máj 2017

@nina4 ak mozem aj ja zareagovat, tak ja mam tiez oktobrove babo a barletta ma urcite dostatocne velku vanicku. Mala sa mi tam zmestila v mrazoch v zavonovacke a deke zabalena+ fusak...urcite sa nemusite bat, ze Vam bude tesno...🙂

nina4
19. máj 2017

@sladom dakujem za reakciu .To je jedine co ma trapilo aby sa drobec tam vopchal zababušeny a nebol natisnuty .

nivea777
19. máj 2017

@nina4 tieto poľské kočíky majú obrovské vaničky takže sa nemusíš báť že by sa bábo nezmestilo

harvanovasimona
19. máj 2017

@nina4 ja tiez pokukujem po znacke adamex ...tiez som oktobrovka taze ten grand prix ma vraj 85cm vanicku

kvapka95
19. máj 2017

baby ja plánujem predávať adamex bareletta

nina4
19. máj 2017

@nivea777 my sme ho len nahodou videli u nas v predajni ale to bola laska na prvy pohlad.Len ja mam aj po najmensom krasny kocik sice uz nie az tak moderny Bambino no najhorsie,ze u nas ani jeden nechceli byt v kociari tak zato stale zvazujem nad kupou ale ved do septebra uvidime
@harvanovasimona ja som naživo videla Adamec Vicco 😍 aaach no furt kukam na nete 😁

harvanovasimona
20. máj 2017

@nina4 aj ten vicco som videla na zivo a je fakt uzasny...

nivea777
20. máj 2017

@nina4 vicco by som nekupovala,ma gélové kolesá ..radšej s nafukovacími

nina4
20. máj 2017

@nivea777 aaa dobre vediet zbytocne by bola panta s tym

mira14
6. júl 2017

Ahojte chcem vás poprosiť viete mi poradiť mám kočík adamex pajero a chýba mi spodný košík kde by som si ho mohla kúpiť hľadala som všade ďakujem

feyra22
12. júl 2017

Prosím Vás, tie z vás ktoré máte kočík od Barletta od Adamexu, zmestí sa Vám do klasického výťahu v Petržalke?

nivea777
12. júl 2017

@feyra22 nie som sice z ba,ale my mame vytah klasicky na medziposchodi,kocik sa zmesti ale clovek k nemu uz ťažko..zmestit sa zmesti ale musim ho vseliako vykrucat..kedze my bývame na dedine tak mi to nevadí,ale keby byvam v cinziaku tak urcite by som volila iny kocik

kvapka95
17. aug 2017

Baby moje predavam kočík adamex barletta cena je 350 € viem sa aj dohodnúť na cene. Je zachovali malo používany este aj v zaruke.

harvanovasimona
17. aug 2017

Ahojte baby nakoniec sme kupili adamex vicco....je na prvy pohlad super zatial spokojnost ...i ked ma penove kolesa mi to nevadi mali sme i na ostatnych ci uz sportovych kocikov alebo 3kombinacii ..babo cakame koncom oktobra...taze vanicka mi pride velka a postacujuca na zimne obdobie...sportovu cast mam zabalenu taze neviem aka bude ...a co mozem vyzdvihnut daa sa nastavit tvrdost pruzin dole a aj hore neviem ci je to tak i na ostatnych konstrukciach ...ale toto je super ..taze mozem i vicco odporucit...

harvanovasimona
17. aug 2017

@harvanovasimona baby sorry za chyby...ak tam niekde suu...

tapka1994
17. sep 2017

@ritalein Dobry

tapka1994
17. sep 2017

@ritalein Dobry den, ak smiem sa spytat za kolko predavate kocik? ..mne sa paci a asi by som mala aj zaujem ak ste ho uz nikomu inemu neslubili 🙂 sice ja mam termin az v marci ale predbezne si pozeram kociky.

sladom
17. sep 2017

@tapka1994 Dobry den. Ak by ste mala zaujem o Adamex ponukam 2016 rocnik. Je to Adamex Barletta dream. Cena 230€.Vissie v konverzacii mam ak foto.

sladom
17. sep 2017
tapka1994
18. sep 2017

@sladom dobry den, a co vsetko je v cene za 230€. 🙂

kvapka95
18. sep 2017

Baby predávam Adamex Barletta za 250 € .

sladom
18. sep 2017

@tapka1994 Vanicka+sportova cast, vlozka do sportovej casti, nanozniky, taska, plastenka, 2x sietka,nadstavec na flasku, navleky na ruky pre mamicku a ako darcek dazdnik v cervenej farbe je uplne ako novy mala som ho 2x.

sladom
18. sep 2017

@tapka1994 na kocik je platna este zaruka.

tapka1994
18. sep 2017

@sladom supeer 🙂 ..a autosedacka??

sladom
18. sep 2017

@tapka1994 vajicko mozem doplnit ale nie je Adamex. Cena je 20€. Nova este zabalena.

sladom
19. sep 2017

@tapka1994 Vybalila som Vam to Vajicko. Posielam foto.