icon

Kočíky od firmy Adamex

lucianka222
11. mar 2012

Ahojte, poprosím Vás o rady, skúsenosti, tipy ak máte na kočíky od firmy Adamex. Ďakujem za každú skúsenosť. 🙂

Strana
z4
sladom
19. sep 2017
nivea777
19. sep 2017

@sladom nemá striešku?na zimu trochu nepraktické

tapka1994
19. sep 2017

@sladom tak ale potom vajicko sa neda pridat na kocik?

ritalein
19. sep 2017

@tapka1994 dobry den, ja som uz kocik predala 🙂

sladom
19. sep 2017

@tapka1994 Nie nemam adapteri na vajicko, ktore Vam ponukam. Ja som pouzivala vajicko Maxi cosi, tiez nemalo striesku ale vobec mi to nevadilo, pretoze som cez vrsok vzdy prehodila deku alebo plienku kym som presla z auta do vnutra. Ked je napr.mraz tak vam je strieska zbytocna, dieta radsej prekryjete a ked prsi drzite ho pocas prechodu do vnutra pri sebe pod dazdnikom. Ale pokial chcete dieta vozit vo vajicku aj mimo jazdy autom, tak naozaj ta strieska je dost prakticka, hlavne vonku. Ak by ste teda akcetpovali taketo vajicko mozem ist s cenou na 15€.

evka0706
1. nov 2017

@nina4 ahoj mala som objednany...no nakoniec mi neprisiel...neboli na sklade...dlho by som cakala...asi aj 2nes.aj to nevedeli ci bude a to som volala asi do 3 obchodov a vsade rovnaka odpoved...dokonca aj do Ciech...zemaju problemy s firmou Adamex a nedovazaju im kociky...moxno z kazdeho 1 a hotovo...

nina4
1. nov 2017

@evka0706 my sme tiež nakoniec poriešili iný Tako Mohykán.a veľká spokojnosť.

emiliar
3. mar 2018

@sladom dobrý deň a máte k tomu aj vajíčko. Ďakujem

sladom
5. mar 2018

@emiliar Dobry den. Prepacte, no uz to nie je aktualne.

62dada63
19. apr 2018

@emiliar Dobry den, mam na predaj Adamex Vicco, zhanate este kocik?

62dada63
19. apr 2018

V pripade ak by niekto zhanal kocik Adamex Vicco, chocco white, ponukam na predaj. Kocik je pouzivany 5mesiacov a to iba hlboka cast a vajicko, sportova cast original zabalena a nepouzivana. Kocik je este rok a pol v zaruke a je v plnej vybave. Je ako novy, v perfektnom stave.

emiliar
20. apr 2018

@62dada63 dobrý deň ďakujem už nie

paloma246
6. máj 2018

Ahojte nevedeli by ste mi pomôcť potrebujem vajíčko ktoré mi bude pasovať na kočík adamex barletta ďakujem pekne

damoska
17. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

v podstate možeš akekolvek vajičko, len si zisti ako je to s adaptermi. Asi ich budeš potrebovat

gemini06
26. sep 2018

ahojte. tie co mate adamex vicco, ako ste spokojne s kolieskami?

harvanovasimona
27. sep 2018

@gemini06 maximálne... Netreba ich fúkať... Zima pohoda takže za mňa max spokojnosť... Hlavne koli defektom

gemini06
28. sep 2018

@harvanovasimona a so zvyskom kocika si tiez spokojna? a mas vicco?

emiliar
3. okt 2018

Chcem sa opýtať tie co mate adamex barleta nerozheglal sa vam moc . Do bokov ako keby nejazdil rovno.

harvanovasimona
18. okt 2018

@gemini06 hej mam vicco som spokojna z vaničkou aj zo so
Sportiakom.. akurát som dala na reklamáciu krytí horných pružin ale to je maličkosť... Inak je perfektný veľký vanička u mňa top mala bude mať rok a ešte mi spi vo vanicke

gemini06
29. okt 2018

@harvanovasimona a nezda sa ti velmi tazky? pozerala som na hmotnost a patri k dost tazkym kocikom

midimi
13. jan 2019

@vineyka dobry vecer mozem sa opytat na cenu ak ho este mate dakujem

emiliar
16. jan 2019

Neviete mi poradiť. Horná pružina jedna strašne vrzga aj sme to nastriekali no nepomohlo. Zatiaľ sme horne pruženie zavreli. Nemá náhodou niekto s tým skúsenosť

ivana6688
2. mar 2019

Ahojte nemá niekto skúsenosti s kočíkom adamex massimo?

emiliar
29. apr 2019

Aku plastenku na športovú cast pouzivate. Ked kupim univerzalnu neviete ci bude sedieť.

harvanovasimona
1. máj 2019

@emiliar tu co na vaničku a sedí... Vicco mam

emiliar
1. máj 2019

@harvanovasimona ďakujem. Tak si ju znova vyberiem.

harvanovasimona
1. máj 2019

@emiliar není začo

emiliar
27. máj 2019

Predavam na mieru usitu podlozku,chranic na madlo,popruhy a stredovy pas medzi nohami. Nepadaciu deku. Kombinácia folk,s červenou. Nepadacia deka zateplena. Taška na kocik. Cena 70€. Kto by mal záujem.

Strana
z4