Koľko stál váš kočík a odporúčania pre 2v1?
Chcela som len jeden kocik. Mam - vanicku + sportovu cast + otocne sedadlo a na kolieska pasuje aj autosedacka. Neviem kolko to stalo dokopy, asi okolo 2k a aj tak rozmyslam nad niecim mensim, lahsim, skladnejsim do auta 🥲🙄.
@morgue a to je uplne od babätka? 🙂 To je riadna šupa teda tá cena
@didi44444 máme bugaboo Fox 5, sme spokojní, ale zaberie nám celý kufor auta a do druhého auta sa ani nezmestí. Zatiaľ využívame len vaničku, až na toto sme spokojní.
Kúpili sme skoro nový, používaný len chvíľu z Bazoš, aj isofix a Cybex autosedačku, plus športovú časť za 900.
Nový stojí vyše 1000
@didi44444 máme , sme spokojní, ale zaberie nám celý kufor auta a do druhého auta sa ani nezmestí. Zatiaľ využívame len vaničku, až na toto sme spokojní.
Kúpili sme skoro nový, používaný len chvíľu z Bazoš, aj isofix a Cybex autosedačku, plus športovú časť za 900.
Nový stojí vyše 1000
@anonym_e086a3 ďakujem 🙂 no ved s tym kufrom bude u nas tiez problem, kokso tie kociky ich je tolko ze to je španielska dedina
Bugaboo fox a z druhej ruky 🙂 pred 3r kupeny za 500. Zanovny, po jednom dietati a starostlivej majitelke.
Nedam dopustit, a ten jeden kus nam odchoval 3 decka. Vanicku sme vyuzivali dost malo, inak vajco a sportova cast naplno👌
@anonym_e086a3 ďakujem 🙂 no ved s tym kufrom bude u nas tiez problem, kokso tie kociky ich je tolko ze to je španielska dedina
@didi44444 keby mám znova možnosť sice s našim som spokojná (mame britax) tak pozerám na tie novšie modely kočíkov kde sa vanička dá zložiť spolu s konštrukciou a zaberie menej miesta v kufri tým pádom. Bohužiaľ každý bežný kočík zaberie veľa miesta pokiaľ nekupiš golfový kočík alebo lietadlovy typ
@didi44444 keby mám znova možnosť sice s našim som spokojná (mame britax) tak pozerám na tie novšie modely kočíkov kde sa vanička dá zložiť spolu s konštrukciou a zaberie menej miesta v kufri tým pádom. Bohužiaľ každý bežný kočík zaberie veľa miesta pokiaľ nekupiš golfový kočík alebo lietadlovy typ
@anonym_618659 premyslam nad adamex kocik 2v1
@anonym_618659 premyslam nad adamex kocik 2v1
@didi44444 https://www.feedo.sk/petitemars-kocik-kombinova... myslim taketo niečo že tu vaničku vieš takto zložiť na konštrukcii

Chcela som len jeden kocik. Mam Thule Urban Glide 3 - vanicku + sportovu cast + otocne sedadlo a na kolieska pasuje aj autosedacka. Neviem kolko to stalo dokopy, asi okolo 2k a aj tak rozmyslam nad niecim mensim, lahsim, skladnejsim do auta 🥲🙄.